CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > Napeti POE
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Jaromir108
Newbie

Registrován: 12.03.2009
Příspěvků: 14

Napeti POE Příspěvek č. 1 

Zdravim, uvazuji o napajeni POE u COMPEX WP54G . Docetl jsem se v dokumentaci, ze je mozno jej napajet od 9 - 48 V a omezene od 3,3 (nevi nekdo co to znamena omezene?). Napajeci zdroj (ktery nemam) pry dava 1A a 15 V.
Objednal jsem injektor a ted uvazuji o zdroji ... precetl jsem si technicke specifikace POE ... ale nevim, kolik presne do toho pustit V a A.
Pred casem jsem videl sikovnou tabulku, kde byly uvedeny "pomery" voltu a amperu u POE .. ted ji vsak jak na potforu nemuzu najit, kdyz ji potrebuji a tady jsem nic takoveho nenasel ... vzpominam si, ze to zacinalo 3,3V a 2A ... potom bylo pet voltu ... a dal uz nevim ;o) aby si s tim ten extraktor poradil a vystabilizoval to v pohode. Nema nekdo link teto tabulky, nebo muze poradit treba nejaky vzorec na vypocet? Dekuji. Jaromir

Old Post 26.01.2011 v 12:24
Jaromir108 je offline   Click Here to See the Profile for Jaromir108   Find more posts by Jaromir108   Click here to Send Jaromir108 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jaromir108
Newbie

Registrován: 12.03.2009
Příspěvků: 14

Zdroj Příspěvek č. 2 

Bohuzel nemam stabilizovany laboratorni zdroj, abych zkousel ... kdy se chova stabilne.

Ted jsem nahodou nasel DC zdroj na kterem pisou 6/12V (ma prepinac) a 1A ;o) Bude tech max 1000mA stacit? ... hmm, je to nejaka china ... na boku malinkymi pismeny pisou (jelikoz ma prepinac mezi 6 a 12V), ze celkove dava 9W. Hmm a potom pisou na jine nalepce 12W max ... cemu verit? Mehehe. Babo rad, vecer to zkusim premerit

Old Post 26.01.2011 v 12:45
Jaromir108 je offline   Click Here to See the Profile for Jaromir108   Find more posts by Jaromir108   Click here to Send Jaromir108 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lazna
Senior Member

Registrován: 29.10.2002
Příspěvků: 2614

User is Mapper

Příspěvek č. 3 

Nic neres a pust tam 24V. WP54 PoEckovanych timhle napetim mame na siti asi tricet a nejsou s tim zadne problemy.

L.

__________________

Old Post 26.01.2011 v 13:02
lazna je offline   Click Here to See the Profile for lazna   Find more posts by lazna   Click here to Send lazna a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jaromir108
Newbie

Registrován: 12.03.2009
Příspěvků: 14

Příspěvek č. 4 

Dekuji a kolik A?

Old Post 26.01.2011 v 16:04
Jaromir108 je offline   Click Here to See the Profile for Jaromir108   Find more posts by Jaromir108   Click here to Send Jaromir108 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jaromir108
Newbie

Registrován: 12.03.2009
Příspěvků: 14

Hmm Příspěvek č. 5 

Hmm, tak adapteru mam kybl ... ale 24V zadny ;O)

Zkousel tam nekdo pustit mene V a s kolika Ampery (ze bych uz nic nedokupoval)? Dekuji, Jaromir

Old Post 26.01.2011 v 16:20
Jaromir108 je offline   Click Here to See the Profile for Jaromir108   Find more posts by Jaromir108   Click here to Send Jaromir108 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nanotop
Junior Member

Registrován: 11.04.2005
Příspěvků: 198

50V Příspěvek č. 6 

Já do nich peru 50 Voltů, v pohodě několik let.

Old Post 26.01.2011 v 18:05
nanotop je offline   Click Here to See the Profile for nanotop   Find more posts by nanotop   Click here to Send nanotop a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
superweb
Senior Member

Registrován: 29.10.2004
Příspěvků: 809

Příspěvek č. 7 

__________________

Old Post 26.01.2011 v 18:37
superweb je offline   Click Here to See the Profile for superweb   Find more posts by superweb   Click here to Send superweb a Private Message     Visit superweb's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jaromir108
Newbie

Registrován: 12.03.2009
Příspěvků: 14

Tak ja to zkusim :o) Příspěvek č. 8 

Tak ja to zkusim )

Dekuji za dodani odvahy. Jaromir

Naposledy upravil Jaromir108 26.01.2011 v 23:45

Old Post 26.01.2011 v 19:51
Jaromir108 je offline   Click Here to See the Profile for Jaromir108   Find more posts by Jaromir108   Click here to Send Jaromir108 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:22.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz