CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Software > Mikrotik RB411 a malý http server
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Kohoutek
Newbie

Registrován: 21.02.2012
Příspěvků: 5

Mikrotik RB411 a malý http server Příspěvek č. 1 

Měl bych dotaz, je možné na tomto RB provozovat malý web. server?
OS je originál mikrotik. Jde mi o to, abych nemusel mít zapnutý PC, kde mi běží apache, nějak to importovat do toho mikrotiku. Velikost dat by nebylo více než 10MB.

Old Post 21.02.2012 v 22:22
Kohoutek je offline   Click Here to See the Profile for Kohoutek   Find more posts by Kohoutek   Click here to Send Kohoutek a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hapi
Junior ISP

Registrován: 25.01.2004
Příspěvků: 498

Příspěvek č. 2 

kup si alixe a nevymejšlej.

__________________

ja to nebyl

Old Post 21.02.2012 v 22:45
hapi je offline   Click Here to See the Profile for hapi   Find more posts by hapi   Click here to Send hapi a Private Message   Click Here to Email hapi     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kohoutek
Newbie

Registrován: 21.02.2012
Příspěvků: 5

Příspěvek č. 3 

Old Post 21.02.2012 v 23:34
Kohoutek je offline   Click Here to See the Profile for Kohoutek   Find more posts by Kohoutek   Click here to Send Kohoutek a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hapi
Junior ISP

Registrován: 25.01.2004
Příspěvků: 498

Příspěvek č. 4 

v tom případě tě navedu na cestu hotspotu. Když ho správně vosekáš, můžeš tam mít nějaký html obsah podle sebe.

__________________

ja to nebyl

Old Post 21.02.2012 v 23:51
hapi je offline   Click Here to See the Profile for hapi   Find more posts by hapi   Click here to Send hapi a Private Message   Click Here to Email hapi     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kohoutek
Newbie

Registrován: 21.02.2012
Příspěvků: 5

Příspěvek č. 5 

Ten hotspot v tom RB411 najdu kde? Když se přihlásím do RB přes ftp, kam ten obsah mám nasypat aby to šlo?

Old Post 21.02.2012 v 23:57
Kohoutek je offline   Click Here to See the Profile for Kohoutek   Find more posts by Kohoutek   Click here to Send Kohoutek a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hapi
Junior ISP

Registrován: 25.01.2004
Příspěvků: 498

Příspěvek č. 6 

nevim jestli bejvá standartně nainstalovanej ale asi budeš msuet přidat balíček hotspotu. Stránky hotspotu uvidíš přes ftp nebo ve files ve winboxu.

__________________

ja to nebyl

Old Post 22.02.2012 v 00:05
hapi je offline   Click Here to See the Profile for hapi   Find more posts by hapi   Click here to Send hapi a Private Message   Click Here to Email hapi     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hwsoft
Moderator
zastupce cloudu 10.101


Registrován: 11.10.2002
Příspěvků: 2100

Re: Mikrotik RB411 a malý http server Příspěvek č. 7 

__________________

ITF - FreeNet Liberec
DesSto
jabber: hwsoft@linjab.org

Old Post 22.02.2012 v 11:04
hwsoft je offline   Click Here to See the Profile for hwsoft   Find more posts by hwsoft   Click here to Send hwsoft a Private Message     Visit hwsoft's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kohoutek
Newbie

Registrován: 21.02.2012
Příspěvků: 5

Příspěvek č. 8 

No s tím OpenWRT jsem tu chvíli bojoval, měl jsem zde RB, který mi nechtěl běžet, vypisoval kernel-panic. Tak jsem tam dal ten OpenWRT. 10minut mi to testuje paměť než to naběhne tak jsem to řešení prozatím zavrhl.
Jinak s tím HotSpot se mi to celkem líbí. Sever profiles i server jsem vytvořil. Musel jsem zeditovat soubor rlogin.html a upravit přesměrování, aby mi nenabíhala stránka login ale index.
Nahrál¸jsem stránky, vše funguje akorát to má jeden problém, se kterým zde bojuji a nevím si rady.
Když ten Hotspot mám puštěný, stánky jdou, ale nedostanu se přes FTP do RB. Nejde mi ani přihlášení do RB přes webové rozhraní i když mám nastavení v "server profiles" http proxy port 81.
Přes WinBox konfigurace v pohodě.
Poradí někdo jak to nastavit?

Old Post 22.02.2012 v 12:13
Kohoutek je offline   Click Here to See the Profile for Kohoutek   Find more posts by Kohoutek   Click here to Send Kohoutek a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kohoutek
Newbie

Registrován: 21.02.2012
Příspěvků: 5

Příspěvek č. 9 

Naposledy upravil Kohoutek 22.02.2012 v 20:49

Old Post 22.02.2012 v 20:45
Kohoutek je offline   Click Here to See the Profile for Kohoutek   Find more posts by Kohoutek   Click here to Send Kohoutek a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jimmyjack
Old Post 19.12.2012 09:40
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni [zde] (Moderated by hwsoft) Příspěvek č. 10 
james5566
Newbie

Registrován: 24.10.2014
Příspěvků: 1

Příspěvek č. 11 

nevim jestli bejvá standartně nainstalovanej ale asi budeš msuet přidat balíček hotspotu. Stránky hotspotu uvidíš přes ftp nebo ve files ve winboxu.???????????

__________________

aaaaaaa

Old Post 24.10.2014 v 12:31
james5566 je offline   Click Here to See the Profile for james5566   Find more posts by james5566   Click here to Send james5566 a Private Message     Visit james5566's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:00.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz