Ahoj
na hlasovani je casu dost a ja bych byl rad aby se hlasovalo. Jde mi o vikend 22-24.6. ktery je, podle me, vhodnejsi.
Vikend co navrhujes je casem odjezdu na dovolene protoze pak je hned cyril a metodej - ctvrtek a patek
Simo je to uz za mesic a lidi se tu v minulosti opakovane vyjadrovali ze je jim to vcelku jedno, hlavne kdyz to budou vedet dost dopredu, aby si podle toho mohli zaridit svuj ostatni program.
To je taky duvod proc, kdyz jsem letos zaspal, jsem to vypsal bez hlasovani. To by totiz zabralo dalsi dva tydny a cele veci by to IMHO spise uskodilo.....
Ale pokud chces, tak hlasovani vyvolej a kdyz se dost lidi vyjadri pro jiny vikend, budu to respektovat.
Tak se tu mile deti nehadejte, anketu mate v zahlavi...
jen tu oba dokazujete jak to nejde Minule se hlasovani vyhlasilo jen s daty a nikoliv tendencne, tak jak je to ted. Autokrati se vzdy musi nechat historicky znemoznit a delate to dobre
Misto flejmovani by sis mel Danny prohlednou toto http://czfree.net/forum/showthread.php?threadid=20456 - a ty Lazno taky abys videl jak dopadl vikend pred svatky cyrila a metodeje. Pokud to nechcete delat reknete a ja to budu delat misto vas.
Nejen pro me, soudim podle minuleho roku, je totiz lepsi termin 22-24.6., ale samozrejme prijedu i na ten druhy.
Takze prosim opravte ty otazky tak, aby to bylo jako vloni napr. "22-24.6." a nikoliv "Jen o vikendu 22-24.6.", z uvodni stranky odstrante to datum 29.6.-1.7. protoze se onem jeste nerozhodlo a bylo by dobre napsat do kdy se hlasuje. Dekuju.
Kdyz se podivas do let minulych, tak zjistis ze se to vzdycky rozhodovalo na prelomu dubna/kvetna, tedy vesmes spis behem dubna - coz se jednoznacne prosvihlo (i tvou vinou ). A taky zjistis, ze ty svatky az takovy problem taky nebyly - napriklad sraz 2009 byl az 3.-5.cervence - bez ohledu na Metudka... flejmujes tu akorat ty.
quote:
Pokud to nechcete delat reknete a ja to budu delat misto vas.
Zatim tu akorat tluces naprazdno hubou... pritom anketu muze zalozit kazdy uzivatel Tak ti nevim, kde je chyba a proc jsi to teda neudelal sam uz predevcirem...
Je mi celkem jedno, kdy ta Visnova bude. Musim ale vyjimecne dat zapravdu Simovi - termin zatim snad vzdycky byl tak, aby byl "predprazdninovy", kdy vsude (vc. Visnove) neni tolik lidi. Jenomze termin 29.-1. uz je v podstate prazdninovy...
Hlasovani ma zatim kazdopadne veeelikou ucast ;-)