CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Ústředna > Volně visící TP kabel - ochrana proti přepětí
123456
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
ager
Newbie

Registrován: 16.08.2002
Příspěvků: 30

Příspěvek č. 33 

Tak jsem vcera zbastlil tu prepetovku,ale :

pokud byla sitova karta nastavena na auto nebo 100Mbit, tak mi prosel jeden ping z deseti-proste to nefunguje. Pokud,ale napevno nastavim sitovku na 10Mbit, tak to maka. Takze asi je problem v tech diodach jak tu nekdo psal, ze maji velkou kapacitu pro 100Mbit a chce to schottky diody s malou kapacitou. Nevite nekdo jake lze teda pouzit?
Dik.

Old Post 19.05.2005 v 08:31
ager je offline   Click Here to See the Profile for ager   Find more posts by ager   Click here to Send ager a Private Message   Click Here to Email ager     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ager
Newbie

Registrován: 16.08.2002
Příspěvků: 30

Příspěvek č. 34 

jo a ta sitovka byla obycejna s RTL8139.....

Old Post 19.05.2005 v 08:41
ager je offline   Click Here to See the Profile for ager   Find more posts by ager   Click here to Send ager a Private Message   Click Here to Email ager     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dj-bobr
Debugger

Registrován: 24.11.2002
Příspěvků: 813

Příspěvek č. 35 

Jo, to fakt vypadá na moc velkou kapacitu diod nebo moc dlouhé rozpletení drátků - zkusil bych tam použít diody BAT45 (nová, schottky, vf) nebo GA201 (stará, germaniová, taky vf )

__________________

B!

Old Post 19.05.2005 v 14:45
dj-bobr je offline   Click Here to See the Profile for dj-bobr   Find more posts by dj-bobr   Click here to Send dj-bobr a Private Message   Click Here to Email dj-bobr   Visit dj-bobr's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

Příspěvek č. 36 

no my jsme pouzivali intely a meli jsme asi 60 % paketloss, kdyz se to vyhodilo jelo to v pohode. Ty diody jsou nejhorsi shit mam na to ted takovej integrovanej mustek s nizkou kapacitou ale neda se to kusove sehnat.

__________________

------------------------------------------
"WARNING: Do not look into laser with remaining eye"

Old Post 19.05.2005 v 14:55
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ok2zaw
Newbie

Registrován: 23.06.2003
Příspěvků: 18

Příspěvek č. 37 

Cau
jaky tam mate Transily?
A jak je tam mate dany? Zkouseli jste je otocit??
Me to vali v poho, 70m UTP 100Mbit a z a do FTP to da kolem 4MBajtu.. (pomaly disky)
Zkouseli Jste to neuzemnit, jestli se to nezmeni?

Old Post 26.06.2005 v 14:13
ok2zaw je offline   Click Here to See the Profile for ok2zaw   Find more posts by ok2zaw   Click here to Send ok2zaw a Private Message   Click Here to Email ok2zaw     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rouchi
Junior Member

Registrován: 28.09.2005
Příspěvků: 113

Tak jak to dopadlo s těmapřepětovkama? Příspěvek č. 38 

__________________

Sice vim o sítích maalinečko, ale i tak mě to bavíí :-)

Old Post 08.06.2007 v 17:14
rouchi je offline   Click Here to See the Profile for rouchi   Find more posts by rouchi   Click here to Send rouchi a Private Message     Visit rouchi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LT.CLOUD
Member

Registrován: 14.10.2005
Příspěvků: 449

Re: Tak jak to dopadlo s těmapřepětovkama? Příspěvek č. 39 

Old Post 08.06.2007 v 19:25
LT.CLOUD je offline   Click Here to See the Profile for LT.CLOUD   Find more posts by LT.CLOUD   Click here to Send LT.CLOUD a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lord DIABLO
Senior Member

Registrován: 29.03.2003
Příspěvků: 729

Příspěvek č. 40 

NIKDY bych neudelal volne visici UTP kabel mezi budovama.....
Optika a opticke konvertory stoji dneska uz par korun.........

Old Post 08.06.2007 v 23:21
Lord DIABLO je offline   Click Here to See the Profile for Lord DIABLO   Find more posts by Lord DIABLO   Click here to Send Lord DIABLO a Private Message   Click Here to Email Lord DIABLO     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stybla
Senior Member

Registrován: 06.04.2005
Příspěvků: 1845

Příspěvek č. 41 

__________________

Old Post 09.06.2007 v 11:18
stybla je offline   Click Here to See the Profile for stybla   Find more posts by stybla   Click here to Send stybla a Private Message   Click Here to Email stybla     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rouchi
Junior Member

Registrován: 28.09.2005
Příspěvků: 113

jj presně... Příspěvek č. 42 

__________________

Sice vim o sítích maalinečko, ale i tak mě to bavíí :-)

Old Post 09.06.2007 v 11:24
rouchi je offline   Click Here to See the Profile for rouchi   Find more posts by rouchi   Click here to Send rouchi a Private Message     Visit rouchi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lord DIABLO
Senior Member

Registrován: 29.03.2003
Příspěvků: 729

Re: jj presně... Příspěvek č. 43 

Old Post 09.06.2007 v 12:02
Lord DIABLO je offline   Click Here to See the Profile for Lord DIABLO   Find more posts by Lord DIABLO   Click here to Send Lord DIABLO a Private Message   Click Here to Email Lord DIABLO     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stybla
Senior Member

Registrován: 06.04.2005
Příspěvků: 1845

Re: Re: jj presně... Příspěvek č. 44 

__________________

Old Post 09.06.2007 v 15:17
stybla je offline   Click Here to See the Profile for stybla   Find more posts by stybla   Click here to Send stybla a Private Message   Click Here to Email stybla     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kotol
Newbie

Registrován: 22.10.2003
Příspěvků: 42

Příspěvek č. 45 

myslis vykopy?

alebo zavesenie kabla?

lebo vykop ma stoji v zelenom asi 100sk meter a pod chodnikom 200sk meter

chranicka 25sk meter vlakno 4vlakno 14,-sk meter

jak pocitam tak pocitam tak sa dostanem na 30000sk aj s giga prevodnikmy

Old Post 10.06.2007 v 10:19
kotol je offline   Click Here to See the Profile for kotol   Find more posts by kotol   Click here to Send kotol a Private Message   Click Here to Email kotol     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lord DIABLO
Senior Member

Registrován: 29.03.2003
Příspěvků: 729

Příspěvek č. 46 

Jelikoz threath se jmenuje "VOLNE VISICI KABEL", tak nejsme z levneho kraje, ale realista.
Za tu cenu se to da udelat i s pravodniky.

Bye bye ................

PS: bez DPH

Old Post 10.06.2007 v 10:55
Lord DIABLO je offline   Click Here to See the Profile for Lord DIABLO   Find more posts by Lord DIABLO   Click here to Send Lord DIABLO a Private Message   Click Here to Email Lord DIABLO     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rouchi
Junior Member

Registrován: 28.09.2005
Příspěvků: 113

Příspěvek č. 47 

__________________

Sice vim o sítích maalinečko, ale i tak mě to bavíí :-)

Old Post 10.06.2007 v 10:59
rouchi je offline   Click Here to See the Profile for rouchi   Find more posts by rouchi   Click here to Send rouchi a Private Message     Visit rouchi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lord DIABLO
Senior Member

Registrován: 29.03.2003
Příspěvků: 729

Příspěvek č. 48 

Tu optiku stahnes az tam, kam ji potrebujes..........

1) je to mnohem bezpecnejsi, jak nejaka prepetova ochrana

2) revizak nebude nikdy pindat

3) primy uder blesku ti stejne nepomuze a zarizeni shori



Nezapomente, ze ty prepetovky nejsou na blesk.

Old Post 10.06.2007 v 11:07
Lord DIABLO je offline   Click Here to See the Profile for Lord DIABLO   Find more posts by Lord DIABLO   Click here to Send Lord DIABLO a Private Message   Click Here to Email Lord DIABLO     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:25.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
123456  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz