CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Node Monitor > MAPA POTENCIÁLNÍCH AP
1234
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Misu
Newbie

Registrován: 20.05.2002
Příspěvků: 36

Martin2 Příspěvek č. 33 

No pozri si tu mapu teraz a skus citat ICQ

__________________

Misu

Old Post 02.07.2002 v 15:16
Misu je offline   Click Here to See the Profile for Misu   Find more posts by Misu   Click here to Send Misu a Private Message   Click Here to Email Misu     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Misu
Newbie

Registrován: 20.05.2002
Příspěvků: 36

Příspěvek č. 34 

SIMI > Akoze nastartuj si operu a kus si tu mapu, krasne to funguje, zatial mi to nebeha len v linkse tak ma nestvy

__________________

Misu

Old Post 02.07.2002 v 15:28
Misu je offline   Click Here to See the Profile for Misu   Find more posts by Misu   Click here to Send Misu a Private Message   Click Here to Email Misu     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
simi
Junior Member

Registrován: 01.07.2002
Příspěvků: 139

sory Příspěvek č. 35 

Opera podporuje div? tak ok.. sem se splet.. sory

jinak urcite mam 1. bonus.. muzu delat cary jako spojnice bodou ne ja te nechci stvat

Old Post 02.07.2002 v 15:39
simi je offline   Click Here to See the Profile for simi   Find more posts by simi   Click here to Send simi a Private Message   Click Here to Email simi   Visit simi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Misu
Newbie

Registrován: 20.05.2002
Příspěvků: 36

Příspěvek č. 36 

Akoze ciary mozem robit aj ja Ale bolo by to sakra pracne Takze uznavam, ze v tomto mas bod k dobru, ja som vsak chcel len jednoduchu zakreslovaciu apz, ak chce niekto nieco viac, nech si spravy... Akoze nemam na to cas, aby som robil kopletny GIS

__________________

Misu

Old Post 02.07.2002 v 15:41
Misu je offline   Click Here to See the Profile for Misu   Find more posts by Misu   Click here to Send Misu a Private Message   Click Here to Email Misu     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Martin2
Junior Member

Registrován: 30.05.2002
Příspěvků: 278

Cary Příspěvek č. 37 

Misu cary by mnely bejt v pohode vezmes bitmapu sesikmou carou ktera je transparentni a proste mu jen zmnenis velikost :-)

Old Post 02.07.2002 v 16:27
Martin2 je offline   Click Here to See the Profile for Martin2   Find more posts by Martin2   Click here to Send Martin2 a Private Message   Click Here to Email Martin2     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
simi
Junior Member

Registrován: 01.07.2002
Příspěvků: 139

Příspěvek č. 38 

taky sem to takhle jednou delal - ta cara je dost vostra.. jak menis ten pomer, tak se meni jeji tloustka.. je to vostry - jedine mit vice car a brat tu nelepsi..

jinak uz sem vse prekonal a uz se daji vkladat body - dokonce do db neco jako spojovani a vypis bodu naholo.. to udelam taky aby to bylo dotahli..

Old Post 02.07.2002 v 16:30
simi je offline   Click Here to See the Profile for simi   Find more posts by simi   Click here to Send simi a Private Message   Click Here to Email simi   Visit simi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

overkill Příspěvek č. 39 

Old Post 03.07.2002 v 02:40
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
simi
Junior Member

Registrován: 01.07.2002
Příspěvků: 139

mapa Příspěvek č. 40 

Old Post 14.07.2002 v 23:31
simi je offline   Click Here to See the Profile for simi   Find more posts by simi   Click here to Send simi a Private Message   Click Here to Email simi   Visit simi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Misu
Newbie

Registrován: 20.05.2002
Příspěvků: 36

Příspěvek č. 41 

No server mal koli malovaniu planovany vypadok cez vikend Ale uz je vsetko v pohode Mam tu krasne vymalovane

Inak ta tovja mapa nema nejaky zoom alebo tak, pomenovanie bodov, pridavanie bodov? atd... Alebo to len nefunguje v mozille )))

Sorry ale Internet Exploder si instalovat nebudem

__________________

Misu

Old Post 15.07.2002 v 12:51
Misu je offline   Click Here to See the Profile for Misu   Find more posts by Misu   Click here to Send Misu a Private Message   Click Here to Email Misu     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
StB
Team Leader

Registrován: 05.06.2002
Příspěvků: 221

Arrow Pro pokrocile ;- Příspěvek č. 42 

2 simi: Teda klobouk dolu, tvoje mapa je DOST dobra. Akorat jsem se pokusil pridat svuj AP a pohorel jsem. Jakmile jsem detailne vypsal vsechny udaje (co je to "Typ mista?", lepsi by tam byl <SELECT><OPTION>select<OPTION> z moznosti</SELECT> ), nepochopil jsem , kam mam kliknout pro fyzicke umisteni nodu na mapu. Takze se mi vsechno zas ztratilo a zuril jsem . Podruhe jsem to nezkousel a radsi pisu sem.

Mozna jsem blbej, ale primlouvam se za nejakou vystiznou napovedu (<A TITLE="staci uplne obyc."><U>bubliny</U></A>!), jinak je to cele JEN PRO POKROCILE .

Jeste dalsi narky:
- Nezobrazuji se zadne detaily z db o danem AP, at klikam na mapu jak klikam.
- V samotne db "body" nelze kliknout, abych me to hodilo na umisteni AP na mape.
- A HLAVNE: chybi rozliseni (napr. cervena/modra), ktere AP jiz funguji, kdo uz na necem maka (to je diskutabilni kategorie) a kdo je zajemce (enduser, nebo nabizi retlanslaci, tj. kolik je ochoten zainvestovat - taky diskutabilni). Alespon teda "v provozu: ano/ne" by tam melo byt!
- Je nutne dat jasne na vedomi, jak muze kazdy info o svem AP editovat. Zajemci bez provozu, kteri sve udaje nezedituji, by meli (minimalne z mapy) po urcite dobe vymizet (a v db "vysednout"). Jinak ziskame misto Prahy souvislou rudou plochu .

Mam original netknuty IE5.0 z Win98. Az budou vychytane mouchy, mel by Deu zaradit link na tuhle mapu nekam do hlavicky http:/czfree.net.

__________________

StB<Standa@Bobřík>

Old Post 15.07.2002 v 14:50
StB je offline   Click Here to See the Profile for StB   Find more posts by StB   Click here to Send StB a Private Message   Click Here to Email StB   Visit StB's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
root
Team Leader
zastupce cloudu 10.23


Registrován: 09.05.2002
Příspěvků: 312

Team Member: MOD

Příspěvek č. 43 

Jojo mapa je to pekna, ale chtelo by to doladit.
Predtim by to jeste chtelo zverejnit mapu od Davea - pokud je vychytanejsi, tak by to byla zbytecna prace.
Pokud ale mam cekat na mapu jeste mesic, tak dam prednost tehle.

Old Post 15.07.2002 v 15:09
root je offline   Click Here to See the Profile for root   Find more posts by root   Click here to Send root a Private Message   Click Here to Email root     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
simi
Junior Member

Registrován: 01.07.2002
Příspěvků: 139

mapa Příspěvek č. 44 

Misu: ok, to se stane - sem chtel presosat body, tak sem na to prysel...

Moje mapa ma pridavani aj zoom ci pojmenovani bodou, a ba to facha i v mozille, jen jedna blbustka tam nefachala.. - ukazovani aktualniho vyrezu - sem uz spravil a uz jde zoomovat a pojmenovavat a pridavat aj v mozille stejne dobre jako v IE

btw: ie si neinstaluj, to po tobe nikdo nechce

StB: moje chyba jo co je typ mista sem tam dal ze se mi to zdalo ok asi tam dam select ale co do nej? bylo by cool kdyby mi nekdo hodil help pac ja sem tady totalne novej a o sitovani wim taky prd takze v tom co ma bejt v db potrebuju pomoc

Kdyz vsechno vyplnis mas kliknout na mapu - na misto kde je tvuj bod - tim se posle formular na server i s presnejma souradnicema a zakresly se do mapy. Ta mapa v tom formulari je input type=image napovedu mozna asi udelam, ale az to bude hotovy

klikani na bod na mape a zobrazeni infa v druhem mensim okne bude.. casem
klikani na bod v seznamu bodou a pridavani bodu pomoci souradnic bude az vygeneruju rovnice z mych img souradnic do JTSK zatim mam rovnice ale sou uplne blbe +-4km
rozliseni cervena, modra, spojovani bodu barvami podle staii - bude bude planuju.. zatim sem byl rad, ze sem v noci pridal dalsi body ze severniho mesta a naklikal vetsinu bodu z jizniho mesta - zapad a vychod tam jeste vubec neni
hmm, add mizeni bodu - newim zatim to nechame - mizeni bych udelal az po 3-6 mesich - na tohle bude podle meho jeste cas

root: jasne urcite doladim - tohle je jen dalsi stupen od klasicky mapy delany v malovani ve winech ponevadz ta klasicky nestacila na dalsi a dalsi body

Old Post 16.07.2002 v 00:29
simi je offline   Click Here to See the Profile for simi   Find more posts by simi   Click here to Send simi a Private Message   Click Here to Email simi   Visit simi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
StB
Team Leader

Registrován: 05.06.2002
Příspěvků: 221

Tak ani na druhy pokus Příspěvek č. 45 

__________________

StB<Standa@Bobřík>

Old Post 16.07.2002 v 02:40
StB je offline   Click Here to See the Profile for StB   Find more posts by StB   Click here to Send StB a Private Message   Click Here to Email StB   Visit StB's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
simi
Junior Member

Registrován: 01.07.2002
Příspěvků: 139

mapa Příspěvek č. 46 

sory, hmmm budes to asi muset vyplnit jeste do tretice pac sem tu mapu presunul na jinou adresu a ty si to vyplnil do stareho adresare a ja presunul jeste drive nez si to odeslal jinak to fakt jde pokud mas IE tak i na 100% pac v noci hodil hod dalsi clovek..

ok, nebudu plnit.. mno mam smazat body co sem tam dal ja?

jinak sem udelal to klikani na mape teda musis klikat na bod ne na napis (tohle klikani je v zoomu), pak sem udelal ty selecty, ale jak vidim uplne zbytecne.. a taky to cervena, zelena, modra

jinak add cokkie - newim, to by mozna bylo lepsi spojit diskuzi a mapu pomoci plugins brany kde by my Deu poslal id a autorizaci v md5.. bylo by to lepcejsi

zatim generuju cas pridani - pak jen udelam:
kdyz stav=0 a zaroven cas>3 mesice => delete a bude

Old Post 16.07.2002 v 04:09
simi je offline   Click Here to See the Profile for simi   Find more posts by simi   Click here to Send simi a Private Message   Click Here to Email simi   Visit simi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
simi
Junior Member

Registrován: 01.07.2002
Příspěvků: 139

zmeny :) Příspěvek č. 47 

Stb:

1) zmeneno - bylo to moc dlouhy tak sem tam dal jen homepage
2) selecty dodany - dokonce i volnou stanici sem tam dal - pokud je bod jinde nechas to volny a napises do popisu ne?
3) technologie doplnena
4) radio doplneno a je povine
5) veta doplnena
6) ostatni vyhazeno - teda mimo bodu konektivity, pac na czfree je maloc (mozna zatim) bodu konektivity.. a je potreba vedet kam se pripojit

co je jeste potreba? (na souradnice a spojnice bodu se podivam asi az zejtra)

Old Post 16.07.2002 v 05:31
simi je offline   Click Here to See the Profile for simi   Find more posts by simi   Click here to Send simi a Private Message   Click Here to Email simi   Visit simi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Misu
Newbie

Registrován: 20.05.2002
Příspěvků: 36

Funguje :) Příspěvek č. 48 

Oki, takze tot:

1. pridal som svoj bod, tam kde ma byt SIMI to trosku netrafil Takze pliz ren bod co si pridaval ty zrus...

2. Moja mapa sa tymto momentom rusi! (Myslim, ze toto je viac ako adekvatna nahrada )

3. Thnx 2 SIMI, veeeryyy goood WRK

__________________

Misu

Old Post 16.07.2002 v 08:25
Misu je offline   Click Here to See the Profile for Misu   Find more posts by Misu   Click here to Send Misu a Private Message   Click Here to Email Misu     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:29.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
1234  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz