CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Optické Pojítko > Crusader 10/100M PnP
« 14151617181920212223242526 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
festr
Newbie

Registrován: 12.10.2002
Příspěvků: 24

Příspěvek č. 305 

jakej mas load na pccku? (prikaz top)
pokud mas 100vytizenost tak to lze hazet na pccko

tady uz zalezi take na kvalite kabelaze (testoval bych patchkabelem z vyroby)

Old Post 25.06.2003 v 13:41
festr je offline   Click Here to See the Profile for festr   Find more posts by festr   Click here to Send festr a Private Message   Click Here to Email festr   Visit festr's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RaStr
Newbie

Registrován: 10.03.2003
Příspěvků: 67

Rychlost Realteka Příspěvek č. 306 

Ja bych to typoval spis na tu kartu, mam s tim taky nejaky zkusenosti, integrovanej realtek na boardu mi dokazal protlacit tak 60% wirespeedu, 3Com 90x tak 80% a nejlepsi byl Intel Pro, kterej dokazal na dobry masine udelat i 110% (i kdyz nevim jak, tak tam skutecne teklo 110 megabitu, coz mi potvrdil i technik od CISCO routeru, kterej to uplne sestrelilo, btw. ten provoz se generoval z nejakyho toho MS SQL cerva, kterej ten komp chytil z inetu).

Dokud budou net karty pripojeny pre PCI 32bit/33MHz, tak bude hodne zalezet na moznostech hardwaerovy akcelerace na kartach, protoze velka latence PCI hodne brzdi praci s paketama (samozrejme taky hodne zalezi na kvalite driveru, ale ty jsou vetsinou velmi malo optimalizovany na vykon, spis na stabilitu a kompatibilitu s ruznejma verzema jedny karty, nez na konkretni typ).

Jo a este, k tem kabelu, taham site uz cca 10let (uz od dob Arcnetu a Lantasticu), takze o tom neco vim, a u 100-ky jsem se u kabelu pod 30m delky nesetkal s tim, ze by neja "blbnul". Bud je uplne spatnej a nejede to vubec, nebo to jede na 100%, nic mezi tim. Teprve kabely kolem 50 - 100 metru celkove delky jen velmi obcas pri ne uplne dokonalym nakrimpovani (nebo casteji, pokud jsou nekde uskripnuty, treba ve zdi, a castecne tak preruseny), se chovaj divne, vznika na nich chybny pakety, nebo se prenaseji je kratky pakety a dlouhy jen s CRC chybama (muzou za to odrazy na presuseni).

Naposledy upravil RaStr 25.06.2003 v 13:54

Old Post 25.06.2003 v 13:48
RaStr je offline   Click Here to See the Profile for RaStr   Find more posts by RaStr   Click here to Send RaStr a Private Message     Visit RaStr's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
festr
Newbie

Registrován: 12.10.2002
Příspěvků: 24

Příspěvek č. 307 

zajimavy, myslel jsem, ze to dela i na kratsich :-)

jinak se docela obavam nasazovani crusadera 100mbit tak, aby to tech 100mbit opravdu slapalo :-)

Old Post 25.06.2003 v 13:59
festr je offline   Click Here to See the Profile for festr   Find more posts by festr   Click here to Send festr a Private Message   Click Here to Email festr   Visit festr's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RaStr
Newbie

Registrován: 10.03.2003
Příspěvků: 67

Příspěvek č. 308 

Old Post 25.06.2003 v 14:07
RaStr je offline   Click Here to See the Profile for RaStr   Find more posts by RaStr   Click here to Send RaStr a Private Message     Visit RaStr's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
festr
Newbie

Registrován: 12.10.2002
Příspěvků: 24

Příspěvek č. 309 

jo myslel jsem tim ne crusadera, ale ty rotery, takovej, aby plne vyhovel 100mbit se muze prodrazit

Old Post 25.06.2003 v 15:04
festr je offline   Click Here to See the Profile for festr   Find more posts by festr   Click here to Send festr a Private Message   Click Here to Email festr   Visit festr's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

NAKUP ML6652 Příspěvek č. 310 

__________________

------------------------------------------
"WARNING: Do not look into laser with remaining eye"

Old Post 25.06.2003 v 16:04
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shaman
Newbie

Registrován: 06.06.2002
Příspěvků: 63

Příspěvek č. 311 

Old Post 04.07.2003 v 02:09
shaman je offline   Click Here to See the Profile for shaman   Find more posts by shaman   Click here to Send shaman a Private Message   Click Here to Email shaman     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shake
Moderator

Registrován: 02.01.2003
Příspěvků: 1018

Team Member: MOD

Příspěvek č. 312 

Da se nekde najit uceleny seznam soucastek potrebnych na stavbu crusadera?
(Mam tim na mysli ciste elektroniku)

Old Post 12.07.2003 v 16:22
Shake je offline   Click Here to See the Profile for Shake   Find more posts by Shake   Click here to Send Shake a Private Message   Click Here to Email Shake     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
highlander
Senior Member

Registrován: 05.08.2002
Příspěvků: 898

Příspěvek č. 313 

Jo to by se asi hodilo,...

Old Post 12.07.2003 v 16:35
highlander je offline   Click Here to See the Profile for highlander   Find more posts by highlander   Click here to Send highlander a Private Message   Click Here to Email highlander     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dargos
Member

Registrován: 30.08.2002
Příspěvků: 392

Příspěvek č. 314 

__________________

Old Post 12.07.2003 v 16:44
Dargos je offline   Click Here to See the Profile for Dargos   Find more posts by Dargos   Click here to Send Dargos a Private Message   Click Here to Email Dargos   Visit Dargos's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
highlander
Senior Member

Registrován: 05.08.2002
Příspěvků: 898

Příspěvek č. 315 

Řeknu ti to asi tak,...
Dokud nebudu mít doma plošňáky tak nebudu kupovat součástky,... Ale zatim jsem taky nikde neviděl ani schéma ..
Nebo jinou dokumentaci,.. Chápu, že je to ve vývoji,...
Ale dokud neuvidim dokumentaci tak do těch MLek nejdu,..

Naposledy upravil highlander 12.07.2003 v 17:28

Old Post 12.07.2003 v 17:22
highlander je offline   Click Here to See the Profile for highlander   Find more posts by highlander   Click here to Send highlander a Private Message   Click Here to Email highlander     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dargos
Member

Registrován: 30.08.2002
Příspěvků: 392

Příspěvek č. 316 

__________________

Old Post 12.07.2003 v 17:31
Dargos je offline   Click Here to See the Profile for Dargos   Find more posts by Dargos   Click here to Send Dargos a Private Message   Click Here to Email Dargos   Visit Dargos's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
-=RYS=-
Senior Member

Registrován: 24.01.2003
Příspěvků: 2424

Laser a koliminator Příspěvek č. 317 

Old Post 14.07.2003 v 18:09
-=RYS=- je offline   Click Here to See the Profile for -=RYS=-   Find more posts by -=RYS=-   Click here to Send -=RYS=- a Private Message     Visit -=RYS=-'s homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dargos
Member

Registrován: 30.08.2002
Příspěvků: 392

Příspěvek č. 318 

tim zapojenim laserovky a cocky se pripravis o 4.5dB svetelneho vykonu.
Jake Nemecke firme chces psat?

__________________

Old Post 14.07.2003 v 19:23
Dargos je offline   Click Here to See the Profile for Dargos   Find more posts by Dargos   Click here to Send Dargos a Private Message   Click Here to Email Dargos   Visit Dargos's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
-=RYS=-
Senior Member

Registrován: 24.01.2003
Příspěvků: 2424

Příspěvek č. 319 

Old Post 14.07.2003 v 19:39
-=RYS=- je offline   Click Here to See the Profile for -=RYS=-   Find more posts by -=RYS=-   Click here to Send -=RYS=- a Private Message     Visit -=RYS=-'s homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dargos
Member

Registrován: 30.08.2002
Příspěvků: 392

Příspěvek č. 320 

Jak je velka aktivni plocha laseru (tedy bod z ktery emituje zareni)?

Ja si s tim budu s optikou hrat az pristi tyden.
Mam na to pujcenou cocku od Deua a kvalitni asferickou fresnelku.

__________________

Old Post 14.07.2003 v 19:55
Dargos je offline   Click Here to See the Profile for Dargos   Find more posts by Dargos   Click here to Send Dargos a Private Message   Click Here to Email Dargos   Visit Dargos's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:03.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 14151617181920212223242526 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz