CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > ASUS WL 500G rezim KLIENT-KRIZE!!!
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
pvobr
Newbie

Registrován: 11.05.2003
Příspěvků: 63

ASUS WL 500G rezim KLIENT-KRIZE!!! Příspěvek č. 1 

Vazeni,

prosim o pomoc s nastavenim AUSUE 500G jako klienta, mame s kolegy zalozenou neziskovou organizaci kvuli poskytovani internetu. Rozhodli jsme se ze rozjedem celou sit na ASUSECH 500G, tedy APcko mame firmware 1.9.4.0 (original joyce) a klienty mame pod firmware od olega 1.9.2.7-5a. Apcko je nastaveno jako Home Gatway... nepouzivame firewall, mame pusteno DHCP! Klienti jsou nastaveni jako ETHERNET BRIDGE, maj pevne prideleny IP adresy...

PROBLEM:

Nekteri klienti po nekolika hodinach "vytuhnou" tak ze je musi majitel rucne vytahnout z elektriny, pak se pripoji... to se opakuje stale dokola :(

INFORMACE:
Jsme v absolutne nezarusenem prostredi, vesnicka nedaleko Ceskych Budejovic, Signal klientu se pohybuje od 60-75 dB, anteny pouzivame od pana Zusky z Prahy, mozna ho tu znate jsou to 14 dB panelovky.

PROSIME O POMOC !!! Opravdu jsme lehce zoufaly :(

Old Post 21.05.2005 v 21:05
pvobr je offline   Click Here to See the Profile for pvobr   Find more posts by pvobr   Click here to Send pvobr a Private Message   Click Here to Email pvobr     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pvobr
Newbie

Registrován: 11.05.2003
Příspěvků: 63

ASUS klient Příspěvek č. 2 

Tedy jak mam nastavit toho klienta??? To mu mam nastavit v operation modu router? a v modu mam misto ethernet bridge dat station????

Old Post 22.05.2005 v 07:41
pvobr je offline   Click Here to See the Profile for pvobr   Find more posts by pvobr   Click here to Send pvobr a Private Message   Click Here to Email pvobr     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hwsoft
Moderator
zastupce cloudu 10.101


Registrován: 11.10.2002
Příspěvků: 2100

Na Asus OpenWRT Příspěvek č. 3 

Dej tam OpenWRT a sezen cloveka co zna site a Linux. A nemas problem, u nas na siti to tak mame u nekolika lidi, a nevim o problemu .

__________________

ITF - FreeNet Liberec
DesSto
jabber: hwsoft@linjab.org

Old Post 22.05.2005 v 10:50
hwsoft je offline   Click Here to See the Profile for hwsoft   Find more posts by hwsoft   Click here to Send hwsoft a Private Message     Visit hwsoft's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Technik
Junior Member

Registrován: 23.07.2003
Příspěvků: 267

Re: ASUS klient Příspěvek č. 4 

Old Post 22.05.2005 v 22:39
Technik je offline   Click Here to See the Profile for Technik   Find more posts by Technik   Click here to Send Technik a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hbp
Member
zastupce cloudu 10.60


Registrován: 27.05.2004
Příspěvků: 79

Příspěvek č. 5 

__________________

HBP OK1CBT Kostelec n.Č.lesy
www.kostnet.cz Černokostelecko a daleké okolí

Old Post 26.05.2005 v 11:05
hbp je offline   Click Here to See the Profile for hbp   Find more posts by hbp   Click here to Send hbp a Private Message     Visit hbp's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:19.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz