CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > Metodika správného nastavení výkonu Wi-Fi Prism 2.5 pod Linux/HostAP.
12345678
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
imhotep
Newbie

Registrován: 23.04.2003
Příspěvků: 1

Re: Metodika správného nastavení výkonu Wi-Fi Prism 2.5 pod Linux/HostAP. Příspěvek č. 65 

Jeste dotaz, nevite nekdo, jak toto nastavit na OpenBSD? Mam zatim 3.2, chystam se na 3.3.

Old Post 23.04.2003 v 13:32
imhotep je offline   Click Here to See the Profile for imhotep   Find more posts by imhotep   Click here to Send imhotep a Private Message     Visit imhotep's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JUPO
Newbie

Registrován: 10.06.2003
Příspěvků: 1

WL360f Příspěvek č. 66 

ZDravim,

ake mate skusenosti s WLAN:
sparklan WL360F + nejaka vsesmerovka?
viete nejake tech parametre wlan..myslim ako nastavit cez iwpriv vykon karty a pod..?
thanx

Old Post 10.06.2003 v 19:19
JUPO je offline   Click Here to See the Profile for JUPO   Find more posts by JUPO   Click here to Send JUPO a Private Message   Click Here to Email JUPO   Visit JUPO's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stay d
Mafián
zastupce cloudu 10.40


Registrován: 04.10.2002
Příspěvků: 1428

Team Member: MOD

User is Mapper

Regulace výkonu Wi-Fi Prism 2.5 pod Windows Příspěvek č. 67 

Natočil jsem video o regulaci výkonu pod windows a brzy ho dám veřejně do CZFree.Net.

Mýtus o neregulovatelnosti nebo pro něktré strach ze zásahu do karty tím padá, já už vesele pod Windows reguluji ostatně asi jako i pár dalších jedinců, co na to přišli a nebáli se experimentovat pod Windows.

Jediné, co mi teď truchu schází je informace o mé plechovce ... sakra kolik jen ta mrcha může dávat ? 5 až 11 dB ? No jo, ale to je velkej rozdíl.
Ach jo.

Old Post 16.06.2003 v 22:43
Stay d je offline   Click Here to See the Profile for Stay d   Find more posts by Stay d   Click here to Send Stay d a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gwartass
Senior Member

Registrován: 14.01.2003
Příspěvků: 651

Příspěvek č. 68 

To je uplne nejlepsi - rict" ja uz umim v pohode regulovat pod windows", ale nikomu nic vic nesdelit..
..ale mam takovy pocit, ze to bude prasarna, kdyz to muselo byt natocene na video..

__________________


vlasaty spravce AP Gwartass, Ostrava - Svinov
********
NH! ..a ve slove "krava" se nad prvnim "a" pise carka!!!

Old Post 17.06.2003 v 11:07
gwartass je offline   Click Here to See the Profile for gwartass   Find more posts by gwartass   Click here to Send gwartass a Private Message     Visit gwartass's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
p_a_l_o
Newbie

Registrován: 31.05.2002
Příspěvků: 61

Příspěvek č. 69 

Old Post 09.08.2003 v 10:19
p_a_l_o je offline   Click Here to See the Profile for p_a_l_o   Find more posts by p_a_l_o   Click here to Send p_a_l_o a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
milos
Newbie

Registrován: 20.05.2002
Příspěvků: 60

Zisk quatroquadky Příspěvek č. 70 

Treba srovnanim urovne signalu s antenou se znamym ziskem umistene na stejnem miste. Ja takhle vymenil 24dB sito za tuhle quatroquadku a signal poklesl o 11dB, takze soudim, ze ta moje quatroquadka ma zisk 13dB. Myslim, ze tohle cislo muzes klidne pouzit i pro tu svou; ono par dB sem - par dB tam, stejne utlum na konektorech a kabelu je jen odhad, ktery se od reality muze o nekolik dB lisit.

Milos

Old Post 09.08.2003 v 21:00
milos je offline   Click Here to See the Profile for milos   Find more posts by milos   Click here to Send milos a Private Message   Click Here to Email milos     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vlada-strizkov
Team Leader

Registrován: 29.11.2002
Příspěvků: 359

Team Member: MOD

Příspěvek č. 71 

Old Post 10.08.2003 v 21:50
vlada-strizkov je offline   Click Here to See the Profile for vlada-strizkov   Find more posts by vlada-strizkov   Click here to Send vlada-strizkov a Private Message   Click Here to Email vlada-strizkov     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lee Coil
Newbie

Registrován: 02.11.2003
Příspěvků: 1

Unhappy Maximální vyzářený výkon - NELZE Příspěvek č. 72 

Tak jsem nastavil vyz. výkon na 626ce podle DEUovy metodiky a super výsledek! :-((

Vzdálenost bodů: 1km
Koncový body - XI-626 (linux)
Antény - paraboly Tyhan 60cm
Bleskojistka
5m pigtail

ping -s 14000 router...

ztráta: 98% !!!

Při standartním výkonu (iwconfig txpower -5) je ztráta velkejch paketů 0%!!!

Nechápu, bu? budu porušovat limity dokavaď mě nezavřou, nebo to zabalim a v ČR se na to vy...

Můžete mi k tomu někdo něco říct? Díky

Old Post 02.11.2003 v 19:19
Lee Coil je offline   Click Here to See the Profile for Lee Coil   Find more posts by Lee Coil   Click here to Send Lee Coil a Private Message   Click Here to Email Lee Coil     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petrik
Senior Member

Registrován: 11.06.2002
Příspěvků: 1267

Re: Maximální vyzářený výkon - NELZE Příspěvek č. 73 

__________________

Cyberdyne Systems Terminator model 101

Old Post 02.11.2003 v 23:50
petrik je offline   Click Here to See the Profile for petrik   Find more posts by petrik   Click here to Send petrik a Private Message   Click Here to Email petrik   Visit petrik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yupee
Member

Registrován: 15.11.2002
Příspěvků: 454

Re: Maximální vyzářený výkon - NELZE Příspěvek č. 74 

__________________

NOT connected node SklenikNET

Old Post 03.11.2003 v 06:06
yupee je offline   Click Here to See the Profile for yupee   Find more posts by yupee   Click here to Send yupee a Private Message   Click Here to Email yupee   Visit yupee's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aldapo
Senior Member

Registrován: 20.12.2002
Příspěvků: 1018

Příspěvek č. 75 

Old Post 11.11.2003 v 09:07
Aldapo je offline   Click Here to See the Profile for Aldapo   Find more posts by Aldapo   Click here to Send Aldapo a Private Message   Click Here to Email Aldapo     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aldapo
Senior Member

Registrován: 20.12.2002
Příspěvků: 1018

Vystup z karty. Příspěvek č. 76 

Jeste bych se prosim rad preptal jestli nahodou nekdo nemeril 626ku na nejakem spektraku.Nejak se mi nezda ze by slo nastavit trebas -11dBm coz jsem si nejak spocital je asi 79.4uW.Jevi se mi to jako znacne mala hodnota- opravdu to ta karta realne dokaze?A pri jakem vystupnim napeti prosim?

Tohle co jsem tu napsal uvadim bez zaruky,klidne se muzu splest v cislech ci jednotkach jen se ptam.Dik.

Old Post 11.11.2003 v 15:30
Aldapo je offline   Click Here to See the Profile for Aldapo   Find more posts by Aldapo   Click here to Send Aldapo a Private Message   Click Here to Email Aldapo     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stay d
Mafián
zastupce cloudu 10.40


Registrován: 04.10.2002
Příspěvků: 1428

Team Member: MOD

User is Mapper

celkový vyzářený výkon kontra spektrální hustota Příspěvek č. 77 

__________________

Naposledy upravil Stay d 11.11.2003 v 15:44

Old Post 11.11.2003 v 15:36
Stay d je offline   Click Here to See the Profile for Stay d   Find more posts by Stay d   Click here to Send Stay d a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aldapo
Senior Member

Registrován: 20.12.2002
Příspěvků: 1018

Příspěvek č. 78 

Dik moc za podporu aspon snad neplacam uplne hovadiny (no to spis posoudi Rys) :-) .

Ktem HW AP jeto vcelku kryze a jen tak od veci bych se zeptal kdyz uz se to nakouslo jestli nekdo vi o HW AP co da min jak 1mW...ja vim jen o 1mW z US-Robotics multimode,umi nekdo i min?

No ja myslel ze to teda podle toho co psal Deu musi byt na kazdem papire od CCZ co jim vydala CTU...no pokud neni a spocitat by to nejak neslo tak je to neco cemu u nas ve firme rikame "Design garanted" - takze vime kulove jak to nastavit... .Leda se hromadne slozit na spektrak a zmerit si to sami,ne? :-)


Vubec nejlepsi by bylo aby se CTU sama predvedla cim to ci ono meri a po cem jde a jakou metodiku pouziva.. .


Protoze takhle vlastne musim stahnout na 10dBm ci 10mW na antene(no proste min nez tech 20dB=100mW)...tak si do toho aspon rypnu at vtom mam poradek.

Old Post 11.11.2003 v 15:49
Aldapo je offline   Click Here to See the Profile for Aldapo   Find more posts by Aldapo   Click here to Send Aldapo a Private Message   Click Here to Email Aldapo     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stay d
Mafián
zastupce cloudu 10.40


Registrován: 04.10.2002
Příspěvků: 1428

Team Member: MOD

User is Mapper

Příspěvek č. 79 

__________________

Naposledy upravil Stay d 11.11.2003 v 17:12

Old Post 11.11.2003 v 17:08
Stay d je offline   Click Here to See the Profile for Stay d   Find more posts by Stay d   Click here to Send Stay d a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hwsoft
Moderator
zastupce cloudu 10.101


Registrován: 11.10.2002
Příspěvků: 2100

Příspěvek č. 80 

__________________

ITF - FreeNet Liberec
DesSto
jabber: hwsoft@linjab.org

Old Post 11.11.2003 v 20:23
hwsoft je offline   Click Here to See the Profile for hwsoft   Find more posts by hwsoft   Click here to Send hwsoft a Private Message     Visit hwsoft's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:00.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
12345678  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz