CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Site Feedback > 3D model czfree.net
1234567 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
oto
Member

Registrován: 13.06.2002
Příspěvků: 332

3D model czfree.net Příspěvek č. 1 

__________________

oto, oto@valek.net

Naposledy upravil Zajsoft 27.04.2004 v 02:16

Old Post 26.11.2002 v 16:38
oto je offline   Click Here to See the Profile for oto   Find more posts by oto   Click here to Send oto a Private Message   Click Here to Email oto     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petrik
Senior Member

Registrován: 11.06.2002
Příspěvků: 1267

Příspěvek č. 2 

To je asi nejaka halucinace, ne? Vubec jsem to nepobral (a moje grafika SIS taky ne). Teda, cekal jsem 3D model CZfree,ale asi ne s foto texturama uz vubec ne tak hustej. Jeste k tomu udelej podporu joisticku, par druhu letadel a je z toho nova ceska hra. Fakt vostry.Co k tomu udelat nejakou utilitku, ktera by zjistovala viditelnost dvou bodu? Jo, a to "stereo", nemyslis tim nahodou podporu 3D brili a virtualni reality, ze ne? To uz bych asi fakt nevydejchal...

Old Post 26.11.2002 v 17:52
petrik je offline   Click Here to See the Profile for petrik   Find more posts by petrik   Click here to Send petrik a Private Message   Click Here to Email petrik   Visit petrik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Axal
Newbie

Registrován: 30.07.2002
Příspěvků: 24

Je to tam jeste ? Příspěvek č. 3 

Old Post 26.11.2002 v 18:07
Axal je offline   Click Here to See the Profile for Axal   Find more posts by Axal   Click here to Send Axal a Private Message   Click Here to Email Axal   Visit Axal's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oto
Member

Registrován: 13.06.2002
Příspěvků: 332

Příspěvek č. 4 

> petrik
no zas tak super to asi neni, jeste jsem tam musel dodelat druhy zroj svetla ("reflektor" ,
aby to splnovalo podminky semestralky ...
A to "stereo", to je v OpenGL asi na 7 radek.

__________________

oto, oto@valek.net

Naposledy upravil oto 12.09.2003 v 14:56

Old Post 26.11.2002 v 18:21
oto je offline   Click Here to See the Profile for oto   Find more posts by oto   Click here to Send oto a Private Message   Click Here to Email oto     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fyzik
Team Leader

Registrován: 23.05.2002
Příspěvků: 1102

Příspěvek č. 5 

__________________

Old Post 26.11.2002 v 18:48
Fyzik je offline   Click Here to See the Profile for Fyzik   Find more posts by Fyzik   Click here to Send Fyzik a Private Message   Click Here to Email Fyzik   Visit Fyzik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
covex
Member
zastupce cloudu 10.18


Registrován: 26.07.2002
Příspěvků: 234

Příspěvek č. 6 

Old Post 26.11.2002 v 18:53
covex je offline   Click Here to See the Profile for covex   Find more posts by covex   Click here to Send covex a Private Message     Visit covex's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DarkArt
Senior Member

Registrován: 31.08.2002
Příspěvků: 709

Thumbs up Příspěvek č. 7 

je to fakt docel ok softík mám winME a beží to nádherně))
gratuluju

Old Post 26.11.2002 v 19:12
DarkArt je offline   Click Here to See the Profile for DarkArt   Find more posts by DarkArt   Click here to Send DarkArt a Private Message   Click Here to Email DarkArt     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
casey
Newbie

Registrován: 07.09.2002
Příspěvků: 42

Spustim to Příspěvek č. 8 

sice mi to nejede, protoze mi to totale uvari komp, ale spustit to jde.... (Win 2k prof, Eng, notebook IBM)

Old Post 26.11.2002 v 19:15
casey je offline   Click Here to See the Profile for casey   Find more posts by casey   Click here to Send casey a Private Message   Click Here to Email casey   Visit casey's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hyvris
Member

Registrován: 06.05.2002
Příspěvků: 468

Unhappy problem se spoustenim Příspěvek č. 9 

tak taky sem byl zdrave natesen, jak si 3D zasurfuju prahou... a nak to neede... problem nemlicht stejnej jako u Fyziku :(

tedka to du aspon prubnout alespon na dalku na wydlich VNCkem

Ale... klobouk dolu... muselo to dat ohromne moc prace

a jeste jedna rypacka... dodela nekdo konecne moznost editace statutu nodu, a bude nekdy vubec nejak rozliseno co je AP a co node ..?

docela by se to siklo, ja mam APcko a sam sem presto modry a v zaplave modraku kolem mne se uz docela ztracim

__________________

Petr 'Hyvris' Ludera

Old Post 26.11.2002 v 19:44
Hyvris je offline   Click Here to See the Profile for Hyvris   Find more posts by Hyvris   Click here to Send Hyvris a Private Message   Click Here to Email Hyvris   Visit Hyvris's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dstyle
Newbie

Registrován: 29.07.2002
Příspěvků: 5

Příspěvek č. 10 

Old Post 27.11.2002 v 03:30
dstyle je offline   Click Here to See the Profile for dstyle   Find more posts by dstyle   Click here to Send dstyle a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dstyle
Newbie

Registrován: 29.07.2002
Příspěvků: 5

Thumbs up Příspěvek č. 11 

oto, moc moc moc moc hezky program - az na to ze mi nejak zlobi fullscreen. pouzivam 2800x1024(dualhead), nicmene viitelnou plochu mam odhadem 'jen' tak 3500x1024, posledni ctvrtka je cerna. predpokladam ale ze to je chyba v implementaci DRI pro moji kartu (mga450).

jaj, a vidim spravne? vltava tece prez kopec na barrandove?

tesim se na dalsi verzi

honza

Old Post 27.11.2002 v 04:06
dstyle je offline   Click Here to See the Profile for dstyle   Find more posts by dstyle   Click here to Send dstyle a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fyzik
Team Leader

Registrován: 23.05.2002
Příspěvků: 1102

Thumbs up zdrojaky Příspěvek č. 12 

__________________

Naposledy upravil Fyzik 27.11.2002 v 05:30

Old Post 27.11.2002 v 05:03
Fyzik je offline   Click Here to See the Profile for Fyzik   Find more posts by Fyzik   Click here to Send Fyzik a Private Message   Click Here to Email Fyzik   Visit Fyzik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oldfrog
Senior Member

Registrován: 28.07.2002
Příspěvků: 772

Příspěvek č. 13 

Podstatne bylo receno:

1) naaadhera
2) jak je to se zdrojaky ;-?

Takze diky, to ma vazne budoucnost!

__________________

Ondrej Nemecek alias 'OldFrog'

Old Post 27.11.2002 v 06:04
oldfrog je offline   Click Here to See the Profile for oldfrog   Find more posts by oldfrog   Click here to Send oldfrog a Private Message   Click Here to Email oldfrog   Visit oldfrog's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
element
Junior Member

Registrován: 19.09.2002
Příspěvků: 215

Thumbs up Příspěvek č. 14 

Jo super.
Jedine by to asi fakt chtelo detailnejsi jak mapu povrchu tak vejskovou mapu, prece jenom takhle je to dost jenom jako takovej preview. Ovsem jak jsem koukal do zdrojaku, tak by to asi znamenalo to radikalne predelat, aby se to pak s vetsima detailama hejbalo i lidem co nemaj zrovna GF3> (tohle vejskovy nacitani z bitmapy jsem zkousel asi pred dvema rokama taky a uz pri mape 512x512 je to celkem neunosny na strojich co nemaj akcelerator). Asi by to chtelo orezavani terenu podle pohledu a vzdalenosti od terenu a mozna i volitelne zmeny rozliseni vysek/textury. GLUT menu je fajn, ale moc veci se s nim delat neda :( asi to bude chtit zkusit FLTK.
Proste mas praci na dalsi (minimalne jeden) semestr . Jen tak dal....

Old Post 27.11.2002 v 08:25
element je offline   Click Here to See the Profile for element   Find more posts by element   Click here to Send element a Private Message   Click Here to Email element   Visit element's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kodan
Newbie

Registrován: 22.10.2002
Příspěvků: 90

uznání Příspěvek č. 15 

Je to vážně fajn a kus odvedené dobré práce.

pro zlepšení bych uvítal podrobnější textury a možná jemnější drátový model - protože některé body jsou nahoře na kopci, ale ve skutečnosti jsou níže a obráceně. Dále, a snad se mě to nezdá, je větší výška kopců než ve skutečnosti je, myslím poměr šířky údolí k výšce kopce.
Samozřejmě, že se podle toho nedá přesně zjistit dosah jednotlivých bodů, protože výška budov a stromů v 3D modelu není a zatím nemůže být zohledněna - to by jsme chtěli již moc.
Pěkná je ovšem aktualizace nových bodů dle DB CZFREE.

I za cenu větších textur by to chtělo vážně lepší podklad a 2x hustší drátový model. Současná mapa v JPEGu má 4MB a nevím co by způsobilo zvětšení na třeba 16MB. Snad by to bylo ještě únosné v nárocích na pamět a výkon CPU + GPU.
"S jídlem roste chu?"

PS: Jak je svázaná mapa s drátovým modelem ? Šlo by určitě JPEG nahradit - upravit a tím si zpřesnit ortofotomapu.

Jinak vážně dík. Člověk si udělá nádherný přehled odkud je co vidět a vůbec jak je Praha členitá.

Old Post 27.11.2002 v 08:40
kodan je offline   Click Here to See the Profile for kodan   Find more posts by kodan   Click here to Send kodan a Private Message   Click Here to Email kodan     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aquarius
Team Leader
zastupce cloudu 10.254


Registrován: 20.07.2002
Příspěvků: 340

Team Member: ADMIN

User is Mapper

Re: zdrojaky Příspěvek č. 16 

Old Post 27.11.2002 v 10:21
aquarius je offline   Click Here to See the Profile for aquarius   Find more posts by aquarius   Click here to Send aquarius a Private Message   Click Here to Email aquarius   Visit aquarius's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:30.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
1234567 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz