CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Site Feedback > 3D model czfree.net
12345678 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
AngelG
Newbie

Registrován: 08.07.2002
Příspěvků: 86

Příspěvek č. 17 

Ad orthomapy: Existuji tyhle satelitni snimky i pro okoli Prahy (Praha - zapad, vychod)? Ja jsem zatim nasel jen hl. mesto .... dost by se 3D hodilo prave pro Prahu zapad, kde jsou same kopce a viditelnost se z normalni mapy spatne odhaduje (ledaze bych umel splhat po stromech jako veverka )

Naposledy upravil AngelG 27.11.2002 v 11:41

Old Post 27.11.2002 v 10:53
AngelG je offline   Click Here to See the Profile for AngelG   Find more posts by AngelG   Click here to Send AngelG a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kuty
Junior Member

Registrován: 28.06.2002
Příspěvků: 122

Příspěvek č. 18 

Pridam se: daji se sehnat i pro jina, mala mesta v CR? Konkretne Uherske Hradiste :-)

Old Post 27.11.2002 v 11:09
kuty je offline   Click Here to See the Profile for kuty   Find more posts by kuty   Click here to Send kuty a Private Message   Click Here to Email kuty     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
covex
Member
zastupce cloudu 10.18


Registrován: 26.07.2002
Příspěvků: 234

Příspěvek č. 19 

Na RH8.0 taky nefacha. Tentokrat jsem na tom stejne jako nekteri predemnou:
Loading def file .. done
./dem: relocation error: ./dem: undefined symbol: __builtin_vec_new

LD_PRELOAD=/usr/lib/gcc-lib/i386-redhat-linux/3.2/libstdc++.so
nepomaha.

To tu neni nikdo kdo by to taky zkousel na linuxu/redhatu?

Old Post 27.11.2002 v 14:03
covex je offline   Click Here to See the Profile for covex   Find more posts by covex   Click here to Send covex a Private Message     Visit covex's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kuty
Junior Member

Registrován: 28.06.2002
Příspěvků: 122

Příspěvek č. 20 

Tak jsem se byl podivat na katastralni urad - mapovou sluzbu v Brne. Maji cely jihomoravsky kraj vyfoceny z vrchu, nejpodrobnejc 1:5000 coz si myslim je akorat. Prodavaji to po ctvercich tusim A2, jeden kousek cernobyle vytisteny 100Kc, coz je docela v pohode. Akorat se to pak bude muset naskenovat, cz bude asi dost piplacka :-(

Old Post 27.11.2002 v 14:24
kuty je offline   Click Here to See the Profile for kuty   Find more posts by kuty   Click here to Send kuty a Private Message   Click Here to Email kuty     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
_devon_
Newbie

Registrován: 05.11.2002
Příspěvků: 2

Mandrake 9.0 Příspěvek č. 21 

Old Post 27.11.2002 v 15:29
_devon_ je offline   Click Here to See the Profile for _devon_   Find more posts by _devon_   Click here to Send _devon_ a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oldfrog
Senior Member

Registrován: 28.07.2002
Příspěvků: 772

Příspěvek č. 22 

Kdyz ctu ty chyby, co takhle sem hodit staticky
linkovanou verzi? Nebo rovnou zdrojaky?

__________________

Ondrej Nemecek alias 'OldFrog'

Old Post 27.11.2002 v 16:23
oldfrog je offline   Click Here to See the Profile for oldfrog   Find more posts by oldfrog   Click here to Send oldfrog a Private Message   Click Here to Email oldfrog   Visit oldfrog's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
covex
Member
zastupce cloudu 10.18


Registrován: 26.07.2002
Příspěvků: 234

Příspěvek č. 23 

Ty zdrojaky by byly vazne fajn, kouka sem este autor nebo ne?

Old Post 27.11.2002 v 16:58
covex je offline   Click Here to See the Profile for covex   Find more posts by covex   Click here to Send covex a Private Message     Visit covex's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oto
Member

Registrován: 13.06.2002
Příspěvků: 332

Příspěvek č. 24 

__________________

oto, oto@valek.net

Old Post 27.11.2002 v 19:40
oto je offline   Click Here to See the Profile for oto   Find more posts by oto   Click here to Send oto a Private Message   Click Here to Email oto     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wanthalf
Member

Registrován: 26.07.2002
Příspěvků: 316

Re problemy s Linuxem Příspěvek č. 25 

A neni problem s novopecenou verzi kompilatoru gcc 3.2, na niz jsou zalozeny nove distribuce RedHat 8 i Mandrake 9? Pokud vim, problem kompatibility mezi binarkami ze starsich verzi kompilatoru neni nic neobvykleho (jeste znam tu schizofrenii z RH7.2, kde jsem mel napul gcc 2.96 a 3.0.4. Brrr!

Myslim, ze ty zdrojaky by hodne resily. Ostatne, trenovat si tvorbu univerzalni binarni distribuce muzes nadale, to se preci nevylucuje. A pokud to clovek umi rozbalit z tar.gz, tak uz to umi i zkompilovat ;-). Nekompatibilit na Linuxu bych se tak nebal, ale nektere vyrazne vyvojove zmeny (jako treba prechod z gcc 2 na gcc 3) se holt cas od casu stat musi. Podivejme se, kde zustal s nasilnymi snahami o kompatibilitu Microsoft. Sice jeste na WinME clovek spusti snad cokoliv i z DOSu, ale jestli mu to vydrzi bezet aspon pul minuty netusi ;-)!

Wanthalf

Old Post 28.11.2002 v 02:02
wanthalf je offline   Click Here to See the Profile for wanthalf   Find more posts by wanthalf   Click here to Send wanthalf a Private Message     Visit wanthalf's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fyzik
Team Leader

Registrován: 23.05.2002
Příspěvků: 1102

zdrojaky Příspěvek č. 26 

__________________

Naposledy upravil Fyzik 29.11.2002 v 02:18

Old Post 28.11.2002 v 03:41
Fyzik je offline   Click Here to See the Profile for Fyzik   Find more posts by Fyzik   Click here to Send Fyzik a Private Message   Click Here to Email Fyzik   Visit Fyzik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jold
Newbie

Registrován: 26.11.2002
Příspěvků: 17

Příspěvek č. 27 

Je to super softik, ale chyba tam zoom. Skus to tam nejak
dorobyt.

Naposledy upravil jold 02.12.2002 v 09:08

Old Post 28.11.2002 v 21:28
jold je offline   Click Here to See the Profile for jold   Find more posts by jold   Click here to Send jold a Private Message   Click Here to Email jold     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xchaos
Samozvany gubernator

Registrován: 13.05.2002
Příspěvků: 3362

Team Member: MOD

je to genialni... Příspěvek č. 28 

me se to hrozne libi, a kazdy, komu sem to ukazoval, si zatim sedl na zadek. Jen bych prosil o zjemneni navigace - mam problem se dostat na konkretni misto a natocit pozadovanym smerem ;-) taky by bylo prijemne, kdyby se neslo "propadnout do zeme" - ale to bych asi chtel moc, ze jo ? ;-)

existuje tam moznost skocit primo na vybrany node ?

__________________

Old Post 28.11.2002 v 22:56
xchaos je offline   Click Here to See the Profile for xchaos   Find more posts by xchaos   Click here to Send xchaos a Private Message   Click Here to Email xchaos   Visit xchaos's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ctirad
Senior Member

Registrován: 27.06.2002
Příspěvků: 1267

Rychlost ? Příspěvek č. 29 

Je to normální, že to skáče po obrovských kusech (a ještě ze setrvačností - i při krátkém ?uknutí na klávesu se nedá nikam moc rozumně nastavit) s kadencí cca 2-3 fps ? Nebo je něco blbě u mě ?

Old Post 28.11.2002 v 23:23
Ctirad je offline   Click Here to See the Profile for Ctirad   Find more posts by Ctirad   Click here to Send Ctirad a Private Message   Click Here to Email Ctirad     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
covex
Member
zastupce cloudu 10.18


Registrován: 26.07.2002
Příspěvků: 234

Příspěvek č. 30 

Tak uz znam asi celou story

1. Nema se to rado s akceleraci radeonu - pokud tam je original X11 ati driver tak to sice jde "akcelerovany" ale spatne se pokrejvaj textury - je tam prad jedna a ta sama, takze to vypada jak sachovnice

2. Pokud tam je gatos ati.2 tak to nejde akcelerovany vubec (segfault)

Bez akcelerace to chodi i s texturama spravne.

Krom toho jsem z toho zjistil, ze na nikoho zelenyho nevidim, takze si tu budu zelenit pro sebe.

Old Post 29.11.2002 v 10:23
covex je offline   Click Here to See the Profile for covex   Find more posts by covex   Click here to Send covex a Private Message     Visit covex's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pokluda
Member
zastupce cloudu 10.25


Registrován: 03.07.2002
Příspěvků: 131

Post Ovladani Příspěvek č. 31 

Vsichni co mate problemy s ovladanim, prectete si dukladne navod na uvodni webove strance a vyzkousejte vsechny volby pod pravym tlacitkem mysi. Mozna budete prekvapeni, co to vsechno umi.

Old Post 29.11.2002 v 10:50
pokluda je offline   Click Here to See the Profile for pokluda   Find more posts by pokluda   Click here to Send pokluda a Private Message   Click Here to Email pokluda   Visit pokluda's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oto
Member

Registrován: 13.06.2002
Příspěvků: 332

Příspěvek č. 32 

__________________

oto, oto@valek.net

Old Post 29.11.2002 v 15:33
oto je offline   Click Here to See the Profile for oto   Find more posts by oto   Click here to Send oto a Private Message   Click Here to Email oto     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:56.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
12345678 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz