CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Site Feedback > 3D model czfree.net
123456789 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
nasty
Newbie

Registrován: 29.11.2002
Příspěvků: 19

Spatny link Příspěvek č. 33 

U 128 MB ortofotomapy je link na 32 MB. Takze pokud ji chcete stahnout, tak napiste v URL (napr. v GetRightu) misto "32" "128".

Old Post 29.11.2002 v 18:31
nasty je offline   Click Here to See the Profile for nasty   Find more posts by nasty   Click here to Send nasty a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fyzik
Team Leader

Registrován: 23.05.2002
Příspěvků: 1102

Příspěvek č. 34 

__________________

Old Post 29.11.2002 v 20:42
Fyzik je offline   Click Here to See the Profile for Fyzik   Find more posts by Fyzik   Click here to Send Fyzik a Private Message   Click Here to Email Fyzik   Visit Fyzik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Drakula
Junior Member

Registrován: 09.06.2002
Příspěvků: 124

Příspěvek č. 35 

Gratuluji !
perfektni kus odvedene prace !
Mam navrh na 2 veci
1) zda by to mohlo ukazovat heading (azimut)
2) vzdusnou vzdalenost kamera vybrany node

Drakula

__________________

Jdu problemu po krku - Drakula

Old Post 29.11.2002 v 20:44
Drakula je offline   Click Here to See the Profile for Drakula   Find more posts by Drakula   Click here to Send Drakula a Private Message   Click Here to Email Drakula     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nasty
Newbie

Registrován: 29.11.2002
Příspěvků: 19

Nadhera Příspěvek č. 36 

Je to teda fakt uzasny. Zda se mi to, nebo ten dratenej model jede rychleji?
BTW s CM brylema je to uplnej sightseeing tour nad Prahou

Old Post 29.11.2002 v 22:33
nasty je offline   Click Here to See the Profile for nasty   Find more posts by nasty   Click here to Send nasty a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
votrelec
Newbie

Registrován: 29.11.2002
Příspěvků: 6

caf oto Příspěvek č. 37 

ta mapa je dost dobra, len mi nefunguje tak ako ma:

mam kyro II 64 MB, win 2000, desktop 1280x968

ak mam toto rozlisenie tak sa mi to zastavi pri prvom vykresleni mapy, aj to po 2 minutach, dalej uz nic, ide to dobre az ked dam nizsie rozlisenie napr. 1024x768.
dalsia vec co mi nejde vobec je STEREO, sice sa mi tam vykresli dalsia posunuta mapa, ale nie je priesvitna, a je normalne farebna(nie su tie mapy cervene a modre)

Old Post 29.11.2002 v 22:56
votrelec je offline   Click Here to See the Profile for votrelec   Find more posts by votrelec   Click here to Send votrelec a Private Message   Click Here to Email votrelec     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ninja
Senior Member

Registrován: 30.10.2002
Příspěvků: 537

Příspěvek č. 38 

jojo, ta mapa je pekna. Jeste udelat CDckovou verzi s kvalitni texturou a je to nejlepsi mapa Prahy co znam.

Old Post 30.11.2002 v 09:41
ninja je offline   Click Here to See the Profile for ninja   Find more posts by ninja   Click here to Send ninja a Private Message   Click Here to Email ninja   Visit ninja's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wanthalf
Member

Registrován: 26.07.2002
Příspěvků: 316

Neuspech Příspěvek č. 39 

Hm, kompilace na RH8 probehla bez problemu, ale to zobrazeni na mem Radeonu stoji fakt za houby. Co se s tim da delat? Jenom prekonfigurovat X-Server (vypnout tu akceleraci), nic lepsiho?

Jo, na tu velkou bitmapu je fakt potreba 128MB pameti na graficke karte, nebo to je pozadavek kvuli rychlosti?

Wanthalf

Old Post 30.11.2002 v 16:12
wanthalf je offline   Click Here to See the Profile for wanthalf   Find more posts by wanthalf   Click here to Send wanthalf a Private Message     Visit wanthalf's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fyzik
Team Leader

Registrován: 23.05.2002
Příspěvků: 1102

radeon Příspěvek č. 40 

Zdar

mam Radeon M6 s asi 32 MB RAM a 128MB bitmapa funguje - je to AGP, takze muzes pouzit RAM pocitace jako pamet na textury ...

__________________

Old Post 30.11.2002 v 16:58
Fyzik je offline   Click Here to See the Profile for Fyzik   Find more posts by Fyzik   Click here to Send Fyzik a Private Message   Click Here to Email Fyzik   Visit Fyzik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petrik
Senior Member

Registrován: 11.06.2002
Příspěvků: 1267

Příspěvek č. 41 

Mozna vas prekvapim,ale 128MB verze (je fakt vyborna) mi vcelku vpohode beha na PCI karte s 2MB ATI mach64VT. Mam k tomu Athlona XP 1700@2100 (FSB 155MHz) a 256DDR.Ze by to vubec nepotrebovalo 3D akceleraci? Je to plne OpenGL,ktere neumi temer zadna 3D karta? Pokud ano,stejne vetsinu dela CPU i s GeForcem...

Old Post 30.11.2002 v 17:17
petrik je offline   Click Here to See the Profile for petrik   Find more posts by petrik   Click here to Send petrik a Private Message   Click Here to Email petrik   Visit petrik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wasek
Newbie

Registrován: 17.05.2002
Příspěvků: 12

chybny odkaz Příspěvek č. 42 

__________________

... nemozne okamzite, zazraky do 3 dnu.

Old Post 01.12.2002 v 00:52
Wasek je offline   Click Here to See the Profile for Wasek   Find more posts by Wasek   Click here to Send Wasek a Private Message   Click Here to Email Wasek     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
element
Junior Member

Registrován: 19.09.2002
Příspěvků: 215

Re: Nadhera Příspěvek č. 43 

Old Post 01.12.2002 v 10:26
element je offline   Click Here to See the Profile for element   Find more posts by element   Click here to Send element a Private Message   Click Here to Email element   Visit element's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nasty
Newbie

Registrován: 29.11.2002
Příspěvků: 19

Příspěvek č. 44 

2element:S tim zrychlenim jsem se spatne vyjadrnil. Ja myslel zrychleni oproti prvni verzi modelu. To da rozum, ze se to zobrazuje rychlejc bez textury Texturovany model mi jede tak 0.2-1fps(samozrejme to zavisi na zornym uhlu a zobrazenym poctu nodu) a bez textury tak 10-20fps. Mam ATI Xpert2000, zeleninu 840MHz,512MB RAM,AGP 4x.

Old Post 01.12.2002 v 15:26
nasty je offline   Click Here to See the Profile for nasty   Find more posts by nasty   Click here to Send nasty a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zubodravec
Senior Member

Registrován: 09.08.2002
Příspěvků: 705

Re: 3D model czfree.net Příspěvek č. 45 

Old Post 01.12.2002 v 23:59
zubodravec je offline   Click Here to See the Profile for zubodravec   Find more posts by zubodravec   Click here to Send zubodravec a Private Message   Click Here to Email zubodravec   Visit zubodravec's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zubodravec
Senior Member

Registrován: 09.08.2002
Příspěvků: 705

Re: Re: 3D model czfree.net Příspěvek č. 46 

Old Post 02.12.2002 v 00:16
zubodravec je offline   Click Here to See the Profile for zubodravec   Find more posts by zubodravec   Click here to Send zubodravec a Private Message   Click Here to Email zubodravec   Visit zubodravec's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nasty
Newbie

Registrován: 29.11.2002
Příspěvků: 19

Snad reseni Příspěvek č. 47 

2zubodravec:Stahl jsi tu 32 MB verzi, je tam spatny link(viz vyse).Jinak by hledal orto2.jpg. Staci kdyz v tom linku pozmenis cislo 32 na 128.
Ten druhy problem by melo vyresit spousteni pri pripojenem internetu(je to ve FAQ .

Old Post 02.12.2002 v 00:22
nasty je offline   Click Here to See the Profile for nasty   Find more posts by nasty   Click here to Send nasty a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wanthalf
Member

Registrován: 26.07.2002
Příspěvků: 316

Hezky ale ... Příspěvek č. 48 

S tou 128MB mapou je to hezky, ale na tom Radeonu mi to s akceleraci fakt nejde (a bez ni je zase zoufala spousta jinych veci). Je to chyba XFree86 nebo toho programu?

W.

Old Post 02.12.2002 v 03:53
wanthalf je offline   Click Here to See the Profile for wanthalf   Find more posts by wanthalf   Click here to Send wanthalf a Private Message     Visit wanthalf's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:03.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
123456789 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz