CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Node Monitor > Mapa bodu site CZFree.Net
12345
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Fyzik
Team Leader

Registrován: 23.05.2002
Příspěvků: 1102

Smile mapa, to netdave Příspěvek č. 17 

Zdravim,

diky za praci, mapa je pekna.
Bohuzel ten obrazek mesta v nejvetsim zvetseni se necachuje...

Jeste me napadlo, jestli by nesel udelat celkovy pohled na Prahu, to se mi u Simiho verse moc libilo .. nebo umoznit nastaveni velikostii vykreslovane oblasti mapy rucne.

rozhodne good wrk
-F

Old Post 17.07.2002 v 19:56
Fyzik je offline   Click Here to See the Profile for Fyzik   Find more posts by Fyzik   Click here to Send Fyzik a Private Message   Click Here to Email Fyzik   Visit Fyzik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
netdave
@Node #1

Registrován: 01.06.2002
Příspěvků: 77

Příspěvek č. 18 

ad cela mapa)
zkusim nejak udelat obrazek cele prahy s vyznacenim casti prahy a obvodu. Pridal bych to pak jako nejaky zoom "100"... Pridam do skriptu generujiciho mapu nejaky expire (treba 1 hodinu) a tlacitko "refresh".

ad stari)
koukni se na andel

__________________

: d at n . cz
: PMka nectu, kontaktujte me pouze mailem...

Old Post 17.07.2002 v 21:28
netdave je offline   Click Here to See the Profile for netdave   Find more posts by netdave   Click here to Send netdave a Private Message   Click Here to Email netdave   Visit netdave's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nijel
Junior Member

Registrován: 07.07.2002
Příspěvků: 213

mapa Příspěvek č. 19 

Primlouval bych se za moznost nastaveni velikosti mapy, ta soucasna mi pripada desne mala, ale na druhou stranu chapu ze na dialupu to asi staci ;-)

Jinak to vypada super.

Old Post 18.07.2002 v 09:49
Nijel je offline   Click Here to See the Profile for Nijel   Find more posts by Nijel   Click here to Send Nijel a Private Message     Visit Nijel's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
netdave
@Node #1

Registrován: 01.06.2002
Příspěvků: 77

Příspěvek č. 20 

Upravil jsem nejake detaily v mape bodu - co navrhy nejakych features? Je tam vetsina nodes zatim bez majitelu, takze posilejte PMka...

a jeste jedna otazka: jak vam to chodi rychle? snizit kvalitu jpegu a zrychlit?

__________________

: d at n . cz
: PMka nectu, kontaktujte me pouze mailem...

Old Post 19.07.2002 v 01:02
netdave je offline   Click Here to See the Profile for netdave   Find more posts by netdave   Click here to Send netdave a Private Message   Click Here to Email netdave   Visit netdave's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

rychlost Příspěvek č. 21 

mne na 33kmodemu to jede dostatecne rychle - ale pouzivam proxy venku ktera je rychla a mam k ni sshckovany spojeni s kompresi (ta moc nepomuze). Je to ovsem subjektivni co je rychly - obrazek se natahne tak za 5 sekund, to je myslim slusny. Kvalitu bych nesnizoval, nebo to dal jako volbu (checkbutton na strance).

Old Post 19.07.2002 v 02:10
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tomáš Kapler
Newbie

Registrován: 11.06.2002
Příspěvků: 26

Příspěvek č. 22 

je to OK. nižší kvalita by byla dobrá kdyby se zvětšil obrázek. A když bys to náhodou chtěl vylepšovat, pak by to bylo lepší v češtině, a jako názvy bodů by se ukazoval název ulice, další název leda jako ALT (pro rychlejší orientaci, ukazovat přezdívky je dost na nic).

Old Post 19.07.2002 v 07:49
Tomáš Kapler je offline   Click Here to See the Profile for Tomáš Kapler   Find more posts by Tomáš Kapler   Click here to Send Tomáš Kapler a Private Message   Click Here to Email Tomáš Kapler   Visit Tomáš Kapler's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
minos
Newbie

Registrován: 22.04.2002
Příspěvků: 95

Příspěvek č. 23 

Oznaceni jmena nodu tak jak je ted, je myslim to nejlepsi reseni. Az se zkrati nazvy - (puvodni importovane databaze)
na jednoslovne, tak to bude v pohode.
Kdyz budou dva tri body ve stejne ulici, tak by se tezko rozlisovalo kdo je kdo.

Old Post 19.07.2002 v 13:40
minos je offline   Click Here to See the Profile for minos   Find more posts by minos   Click here to Send minos a Private Message   Click Here to Email minos   Visit minos's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fyzik
Team Leader

Registrován: 23.05.2002
Příspěvků: 1102

features Příspěvek č. 24 

Jeste jeden postreh -> to smejdeni po full size mape od Simiho je fakt super.

Old Post 19.07.2002 v 18:05
Fyzik je offline   Click Here to See the Profile for Fyzik   Find more posts by Fyzik   Click here to Send Fyzik a Private Message   Click Here to Email Fyzik   Visit Fyzik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ctirad
Senior Member

Registrován: 27.06.2002
Příspěvků: 1267

Pár připomínek Příspěvek č. 25 

Od poslední kosmetické změny včera (nebo předevčírem?) přestala chodit grafika, pokud mám aktivovaný firewall (zonealarm). Předtím to nedělalo.

Potom bych se taky přimlouval za větší obrázek. Zvětšit kompresi by taky každopádně nebylo na škodu. Myslím tayk, že místo fotek by bylo skoro vhodnější použít klasickou schématickou mapu (s popisy ulic tad), která by se navíc daleko líp pakovala GIFem nebo PNG, případně to udělat vektorově, ale to už bych chtěl asi příliš.







Old Post 19.07.2002 v 19:58
Ctirad je offline   Click Here to See the Profile for Ctirad   Find more posts by Ctirad   Click here to Send Ctirad a Private Message   Click Here to Email Ctirad     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kuci
Newbie

Registrován: 11.06.2002
Příspěvků: 50

Databaze Příspěvek č. 26 

Old Post 22.07.2002 v 15:24
Kuci je offline   Click Here to See the Profile for Kuci   Find more posts by Kuci   Click here to Send Kuci a Private Message   Click Here to Email Kuci   Visit Kuci's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
root
Team Leader
zastupce cloudu 10.23


Registrován: 09.05.2002
Příspěvků: 312

Team Member: MOD

Unhappy Příspěvek č. 27 

Proc nefachta monitor v Mozille ? Neslo by to nejak postelovat ? Prosim - pekne koukam ..... ... .

Old Post 23.07.2002 v 14:13
root je offline   Click Here to See the Profile for root   Find more posts by root   Click here to Send root a Private Message   Click Here to Email root     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wicked
Newbie

Registrován: 03.05.2002
Příspěvků: 4

mapka - priania a staznosti Příspěvek č. 28 

bolo by dobre definovat ku kazdemu accesspointu aj ulicu a zhruba stvrt prahy. ono je to sice pekne, ze je tam mapka a pohlad zhora a tak, ale takto by aspon bola moznost si vyhladat najblizsi accesspoint podla ulice a nie pracne vyhladavat na mape....
ale to len tak rypkam...

Old Post 24.07.2002 v 17:02
wicked je offline   Click Here to See the Profile for wicked   Find more posts by wicked   Click here to Send wicked a Private Message   Click Here to Email wicked   Visit wicked's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thonar
Newbie

Registrován: 28.07.2002
Příspěvků: 45

Monitor a mozilla Příspěvek č. 29 

__________________

Hledam vyssi pravdu a poznani.

Old Post 29.07.2002 v 00:37
thonar je offline   Click Here to See the Profile for thonar   Find more posts by thonar   Click here to Send thonar a Private Message   Click Here to Email thonar   Visit thonar's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

Lightbulb napad Příspěvek č. 30 

napada me jedna vec na vylepseni, nejak barevne odlisit usery co muzou na strechu a instalovat si tam co chteji - abychom pohledem na mapu zjistili, kde muzou byt nejake centralni body pripadne jestli pujde vytvorit nejakou sit z optickych pojitek. Proste kdo muze na strechu nebo ma vyhled z panelaku a muze montovat na balkon (ma ho) tak nejakou jinou barvou....

Old Post 30.07.2002 v 03:48
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
minos
Newbie

Registrován: 22.04.2002
Příspěvků: 95

Informace o nodu Příspěvek č. 31 

Navrhuji pridat k nodum, ktere byly uvedeny do provozu pro verejne pouziti pole, ve kterem by byly uvedeny udaje pro nastaveni parametru pro pripojeni klientu jako: mode ap/ad-hoc, channel SSID a podobne, aby se tyto udaje nemusely pracne dohledavat ve forech a po kliknuti na node by bylo mozno snadno nakonfigurovat klienta.

Jako je tomu napriklad u node Ujezd:
Network Name: CZFree.Net
Mode: Peer to Peer (Ad-Hoc)
TCP/IP vašeho OS nastavte na DHCP, automaticky obržíte adresu řádu 10.10.26.X, a adresy DNS serverů/gatewaye.
Gateway 10.10.26.1 překlápí rychlostí 32kbps sdíleně do Internetu.

nebo Deu:
Network Name: CZFree.Net
Mode: Access Point
Channel: 11
TCP/IP vašeho OS nastavte na DHCP, automaticky obržíte adresu řádu 10.10.0.X, a adresy DNS serverů/gatewaye.
Gateway 10.10.0.1 překlápí rychlostí 32kbps sdíleně do Internetu.

Udaje u K2 a Bakulak jsem nenasel. Tak nevim zda jsou pro
verejne pouziti a pokud ano, tak s jakymi parametry.

Old Post 30.07.2002 v 14:05
minos je offline   Click Here to See the Profile for minos   Find more posts by minos   Click here to Send minos a Private Message   Click Here to Email minos   Visit minos's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vejpuste
Newbie

Registrován: 24.06.2002
Příspěvků: 12

Chodi nebo nechodi ? Příspěvek č. 32 

Nazdarek.
Nevim, kde je problem, ale uz delsi dobu se mi zda, ze bud nechodi sit czfree.net nebo nechodi monitor nebo je nejaky problem u me.
Spoj mezi 4 propojenymi se tvari zelene (funkcne), ale kdyz na nej kliknu, tak Deu-Ujezd a Deu-K2 nevypise o funkcnosti nic a Deu-Bakulak pise nefunkcni : Last measurement: 19.07.2002 10:38 Packet loss: 100%
Zkousim to uz nekolik dni a stav je furt stejny.
Nekde je problem a ja nevim, kde. Diky za info.

__________________

Libor Vejpustek

Old Post 31.07.2002 v 07:32
vejpuste je offline   Click Here to See the Profile for vejpuste   Find more posts by vejpuste   Click here to Send vejpuste a Private Message   Click Here to Email vejpuste   Visit vejpuste's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:40.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
12345  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz