CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > 2.4GHz > Dlink DWL-900AP+
123456789 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Jetson
Member

Registrován: 31.01.2003
Příspěvků: 351

Switch Příspěvek č. 33 

Takže bude evidentně problém v DLinku, který jako klient pošle na port informace, které switch neumí řádně nasměrovat dál, což hubu samozřejmě problém nečiní.

Old Post 12.04.2003 v 08:04
Jetson je offline   Click Here to See the Profile for Jetson   Find more posts by Jetson   Click here to Send Jetson a Private Message   Click Here to Email Jetson   Visit Jetson's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomk
Newbie

Registrován: 08.03.2003
Příspěvků: 12

Příspěvek č. 34 

Old Post 12.04.2003 v 09:43
tomk je offline   Click Here to See the Profile for tomk   Find more posts by tomk   Click here to Send tomk a Private Message   Click Here to Email tomk   Visit tomk's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

switche Příspěvek č. 35 

Nektery levny switche neumeji libovolny pocet ARP adres na port, coz muze delat to, ze buyd to chvilku jede a chvilku ne nebo z jednoho smeru jo (tam to projde, zpet taky pac se to vraci a switch dostane ARP adresu).

Ty levny switch emaj jen 1 ARP (MAC) adresu na port, co zjisti ze nejde na porty tak posle uplink portem pryc.

Jsou to shity., proto si overte ze switch umi na kazdem poertu vice MAC adres.

__________________

------------------------------------------
"WARNING: Do not look into laser with remaining eye"

Old Post 12.04.2003 v 10:04
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
reep
Newbie

Registrován: 30.01.2003
Příspěvků: 59

Drop UDP packet from WAN? Příspěvek č. 36 

Nechal jsem si na DI614+ sledovat v Logu drople pakety a je tam neustale tahle hlaska. Nevite co s tim?
Do WAN portu je TP kabelem zapojena na primo Breeze.

Old Post 12.04.2003 v 16:27
reep je offline   Click Here to See the Profile for reep   Find more posts by reep   Click here to Send reep a Private Message   Click Here to Email reep     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gogoo
Member

Registrován: 27.09.2002
Příspěvků: 416

Příspěvek č. 37 

Buh vi, co to je. Treba se te nekdo snazi hacknout. Pokud nepozorujes nejake problemy s inetem, neresil bych to.

__________________

Michal Klečka
i4wifi a.s.

Old Post 12.04.2003 v 16:37
gogoo je offline   Click Here to See the Profile for gogoo   Find more posts by gogoo   Click here to Send gogoo a Private Message   Click Here to Email gogoo   Visit gogoo's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomk
Newbie

Registrován: 08.03.2003
Příspěvků: 12

Příspěvek č. 38 

Old Post 12.04.2003 v 22:51
tomk je offline   Click Here to See the Profile for tomk   Find more posts by tomk   Click here to Send tomk a Private Message   Click Here to Email tomk   Visit tomk's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jetson
Old Post 15.04.2003 19:35
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni [zde] () Příspěvek č. 39 
Jetson
Member

Registrován: 31.01.2003
Příspěvků: 351

Ale prdlačku Příspěvek č. 40 

Odvolávám co jsem napsal, píšu co jsem odvolal. Chová se to naprosto stejně (pokud chci jet bezpečně přes switch, musím v módu bridge). Jen včera se asi projevilo, že se na mne někdo konektil a sosal soubory.

Old Post 16.04.2003 v 06:02
Jetson je offline   Click Here to See the Profile for Jetson   Find more posts by Jetson   Click here to Send Jetson a Private Message   Click Here to Email Jetson   Visit Jetson's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomk
Newbie

Registrován: 08.03.2003
Příspěvků: 12

Re: DWL900AP+ jako client a switch Příspěvek č. 41 

Old Post 21.04.2003 v 10:25
tomk je offline   Click Here to See the Profile for tomk   Find more posts by tomk   Click here to Send tomk a Private Message   Click Here to Email tomk   Visit tomk's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomk
Newbie

Registrován: 08.03.2003
Příspěvků: 12

Re: Re: DWL900AP+ jako client a switch Příspěvek č. 42 

PS: K tomu switchy Planet, zkousel jsem este jinej typ 8portaku teto znacky ale obsahuje stejne chipy realtek a taky nic.

Old Post 21.04.2003 v 10:28
tomk je offline   Click Here to See the Profile for tomk   Find more posts by tomk   Click here to Send tomk a Private Message   Click Here to Email tomk   Visit tomk's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jetson
Member

Registrován: 31.01.2003
Příspěvků: 351

DLink a switch Příspěvek č. 43 

Nakonec mi to přijde i vcelku logické a vzhledem ke skutečnosti, že v módu BRIDGE se to chová mravně proti AP, tak mne to netrápí.

Old Post 21.04.2003 v 12:03
Jetson je offline   Click Here to See the Profile for Jetson   Find more posts by Jetson   Click here to Send Jetson a Private Message   Click Here to Email Jetson   Visit Jetson's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dulik
Junior Member

Registrován: 21.01.2003
Příspěvků: 269

Dlink 900AP+ HW ver. B1 vs FW 2.3, 2.5, 2.56 Příspěvek č. 44 

Old Post 21.04.2003 v 18:33
dulik je offline   Click Here to See the Profile for dulik   Find more posts by dulik   Click here to Send dulik a Private Message   Click Here to Email dulik   Visit dulik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jetson
Member

Registrován: 31.01.2003
Příspěvků: 351

Já bych jen přidal Příspěvek č. 45 

Osobně si myslím, že v momentě kdy se ve verzi 2.3 přes stránku weca.htm nastaví right antena, bude fungovat stejně (tedy u mne se tak chová), jen nemá regulaci výkonu.
Co se ukazuje jako naprd, je diverzity mod u antény. Pro příjem v pohodě, ale pro TX asi cpe všechno do interní antény, takže slyšíte, ale nadostříknete nikam, nebo to má co dělat s rozdělením výkonu na antény. V každém případě nepoužitelné.

Old Post 21.04.2003 v 19:06
Jetson je offline   Click Here to See the Profile for Jetson   Find more posts by Jetson   Click here to Send Jetson a Private Message   Click Here to Email Jetson   Visit Jetson's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dulik
Junior Member

Registrován: 21.01.2003
Příspěvků: 269

Re: Já bych jen přidal Příspěvek č. 46 

Old Post 21.04.2003 v 23:31
dulik je offline   Click Here to See the Profile for dulik   Find more posts by dulik   Click here to Send dulik a Private Message   Click Here to Email dulik   Visit dulik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jetson
Member

Registrován: 31.01.2003
Příspěvků: 351

Průser! Příspěvek č. 47 

Nejdřív pro dulika> Nezaznamenal jsem zatím u verze 2.5 problémy s usínáním. Jednou se to tak jevilo, ale jednou za měsíc není moc jistota.

A teď z jiného soudku. Je tu někdo další, kdo by zaznamenal problémy s DWL900AP+, které se projevují výpadkem zařízení okolo půlnoci?? Už několikrát se nám stalo, že úderem půlnoci spadne AP a po nějaké době najede, potom zase spadne (třeba i na mnohem delší dobu) a celé se to uklidní až třeba po 4 hodinách. Po celou dobu není možné ho ani naskenovat.
Potřebuji navíc ověřit, jak se chová AP v módu client v případě vypnutí AP, protože i na mé straně se přesně úderem půlnoci stane, že se objeví "sí?ový kabel odpojen" a AP není po nějakou dobu (asi minutu) dostupné ani přes web rozhraní ani utilitou.

Old Post 26.04.2003 v 08:25
Jetson je offline   Click Here to See the Profile for Jetson   Find more posts by Jetson   Click here to Send Jetson a Private Message   Click Here to Email Jetson   Visit Jetson's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gogoo
Member

Registrován: 27.09.2002
Příspěvků: 416

Příspěvek č. 48 

2 Jetson:

tak problemy s pulnocnim vytuhnuti AP opravdu nemam a je to velice divne, pac toto ap v sobe hodiny nema a nevim tedy, jak by to poznalo.

napadaji me dve moznosti:

a) bud ma tvuj pristupovy bod nakonfigurovan pulnocni restart (zalohovani, udrzbu disku...) a proto spadne i AP v klientovi... ale to je divne, pac u me kdyz restartuju AP, tak DWL900 se v modu klient pripoji ihned samo asi po 1 sekunde.

nebo

b) je v okoli nejake zarizeni, ktere nema s wifi nic spolecneho a zacina se projevovat prave o pulnoci. Muzou to byt vsemozne domaci zarizeni (kotle, klimatizace, casovace...) ktere si v tuto dobu maji co povidat se svymi kolegy. Mne takhle z niceho nic prestal fungovat AP, spojeni se rozpadalo nekolikrat za vterinu a bylo to na nic. Zadne ruseni ze strany wifi jsem nikde nenasel a tak jsem zapnul filtrovani pristupu podle MAC adres. Hned bylo po problemu, moje AP se proste prestalo zajimat o vsechny signaly na 2,4 GHz ktere se ihned na poctaku neprokazaly platnou MAC, coz jiste kotel nedokazal.

problem s tim, ze nelze AP konfigurovat pres web jsem mel v ten okamzik, kdy jsem u AP v modu klient povolil DHCP klienta. To pak fungovalo na baterky. Lepsi je nechat pevnou IP.

__________________

Michal Klečka
i4wifi a.s.

Old Post 26.04.2003 v 10:49
gogoo je offline   Click Here to See the Profile for gogoo   Find more posts by gogoo   Click here to Send gogoo a Private Message   Click Here to Email gogoo   Visit gogoo's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:06.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
123456789 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz