CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Optické Pojítko > Projekt - Ronja 100mbit
1234567891011 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

Re: alzasoft a FDDI Příspěvek č. 65 

Old Post 20.08.2002 v 20:51
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

predzesilovac Příspěvek č. 66 

Old Post 20.08.2002 v 21:47
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Clock
Senior Member

Registrován: 10.04.2002
Příspěvků: 976

Re: predzesilovac Příspěvek č. 67 

__________________

Neposílejte prosím žádosti o uživatelskou podporu od Ronji na moje PM, ale posílejte je na Ronja mailing list.

Old Post 20.08.2002 v 22:13
Clock je offline   Click Here to See the Profile for Clock   Find more posts by Clock   Click here to Send Clock a Private Message     Visit Clock's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
omikron
Newbie

Registrován: 09.07.2002
Příspěvků: 32

Re: predzesilovac Příspěvek č. 68 

__________________


Omikron

Old Post 21.08.2002 v 09:07
omikron je offline   Click Here to See the Profile for omikron   Find more posts by omikron   Click here to Send omikron a Private Message   Click Here to Email omikron     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

MAX3964 Příspěvek č. 69 

maji k tomu i omezujici zesilovac, ma to v sobe 4 stage (urovne tedy 4 zesilovace) a ma to pry dynamicky rozsah 65 dB a napetove na vystupu ukazuje silu signalu. Na prvni strance pdfka k tomu MAX3963 to je nakresleny - nic jednodussiho. Ale kapacita te diody by mela byt ten 1pF jak pisou - nevim kolik ma to co pouzivame. Zjistim ceny a dodaci lhuty u speziala a postnu sem vysledek - to by za srandu rozdodne stalo. CO se tyce toho maximalniho vstupniho proudu, jeste se kouknu jestli to je maximum cili jestli se to tim znici nebo jenom zprzni signal.

Old Post 21.08.2002 v 20:24
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Clock
Senior Member

Registrován: 10.04.2002
Příspěvků: 976

Dodelany pojitko Příspěvek č. 70 

Tak jsme na Bakulaku dodelali ty 3 Ronji. Ted se ceka na Deuho, az zbastli svoje RX a TX a budou hotovy 2 Ronji
pro Bakulak <-> Andel. Ja zkusim svou Ronju tady
nainstalovat a uvidim, co delaj novy drzaky.

__________________

Neposílejte prosím žádosti o uživatelskou podporu od Ronji na moje PM, ale posílejte je na Ronja mailing list.

Old Post 21.08.2002 v 22:14
Clock je offline   Click Here to See the Profile for Clock   Find more posts by Clock   Click here to Send Clock a Private Message     Visit Clock's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
omikron
Newbie

Registrován: 09.07.2002
Příspěvků: 32

Ronja 100 Příspěvek č. 71 

Da se z TP 100 sitovky vytahnout neco jako AUI, co by bylo pouzitelny pro Ronju 100?

Ja si vzdycky myslel, ze staci vzit TP, prevest to z diferencialni linky na normalni uroven a
modulovat tim proud LED diodou. A v RX casti zase opacne. Aspon u 10 to tak jde.

Myslis, ze je vyhodny pouzivat LED misto laseru?
Testovali jste taky IR misto cervenych LED, neni IR odolnejsi proti rozmarum pocasi?

__________________


Omikron

Old Post 22.08.2002 v 07:14
omikron je offline   Click Here to See the Profile for omikron   Find more posts by omikron   Click here to Send omikron a Private Message   Click Here to Email omikron     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Clock
Senior Member

Registrován: 10.04.2002
Příspěvků: 976

Re: Ronja 100 Příspěvek č. 72 

__________________

Neposílejte prosím žádosti o uživatelskou podporu od Ronji na moje PM, ale posílejte je na Ronja mailing list.

Old Post 22.08.2002 v 07:36
Clock je offline   Click Here to See the Profile for Clock   Find more posts by Clock   Click here to Send Clock a Private Message     Visit Clock's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

ronja100/ sitovka Příspěvek č. 73 

No da se - kdyz vezmes 100vku ktera ma 100baseFX interface (to je fiber) tak tam je to presne modulovay tak jak potrebujeme. A ty karty dneska nebudou zase tak drahy - deu je koupil kolem 5000 za kus a to sou novy. Nic netreba resit - ma to idle signal, modulaci se stridou 4:6 az 6:4 (neni to uplne vyrovanan modulace se stridou 1:1). Akorat to bezi na 1300 nm na coz jsou docela drahy ty fiberovy konektory (LEDky lasery a PINy kdyz je kupujes v GME).

Old Post 22.08.2002 v 21:09
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

fotodioda Příspěvek č. 74 

tak se koukam do ceniku roithnera,a v sekci GaAs & InGaAs PHOTODIODES vidim neco jako
TMC-8D41, GaAsPIN/TIA PD, 125 MHz, TO-46, caplens
TMC-1C41-006, InGaAsPIN/TIA PD, 155 MHz, TO-46, caplens
TRR-8D43, GaAsPIN/TIA, 10/100/155 Mbps, SC
TRR-8B43, GaAsPIN/TIA, 10/100/155 Mbps, ST
ceny kolem 20 az 30 USD - chapu to spravne ze to ma integrovany TIA? pdfka k tomu jsem zatim nevidel zkusim se k nim probabrat...

Old Post 22.08.2002 v 22:47
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Clock
Senior Member

Registrován: 10.04.2002
Příspěvků: 976

Re: ronja100/ sitovka Příspěvek č. 75 

__________________

Neposílejte prosím žádosti o uživatelskou podporu od Ronji na moje PM, ale posílejte je na Ronja mailing list.

Old Post 23.08.2002 v 08:20
Clock je offline   Click Here to See the Profile for Clock   Find more posts by Clock   Click here to Send Clock a Private Message     Visit Clock's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

re strida Příspěvek č. 76 

strida - no overil nasel jsem to v nejakym pdfku a zbytek v dalsich a dal jsem si to dohromady

Old Post 24.08.2002 v 12:04
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ondřej
Newbie

Registrován: 27.05.2002
Příspěvků: 78

Příspěvek č. 77 

mel by jsem drobny dotaz. kde se daji v praze sehnat součástky na ronju? prohlížel jsem katalogy gme a podobně a nekterá součástky jsem vůbec nenašel.

Old Post 24.08.2002 v 20:37
ondřej je offline   Click Here to See the Profile for ondřej   Find more posts by ondřej   Click here to Send ondřej a Private Message   Click Here to Email ondřej     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thorr
Newbie

Registrován: 25.08.2002
Příspěvků: 1

Re: Ronja homepage Příspěvek č. 78 

Old Post 25.08.2002 v 10:52
Thorr je offline   Click Here to See the Profile for Thorr   Find more posts by Thorr   Click here to Send Thorr a Private Message   Click Here to Email Thorr   Visit Thorr's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jbohac
Team Leader

Registrován: 16.05.2002
Příspěvků: 329

Re: Re: Ronja homepage Příspěvek č. 79 

ta homepage uz zase funguje, jikos.cz mel dneska nejaky problem s httpd :-(

Old Post 25.08.2002 v 14:01
jbohac je offline   Click Here to See the Profile for jbohac   Find more posts by jbohac     Click Here to Email jbohac   Visit jbohac's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petrik
Senior Member

Registrován: 11.06.2002
Příspěvků: 1267

Příspěvek č. 80 

Old Post 26.08.2002 v 11:42
petrik je offline   Click Here to See the Profile for petrik   Find more posts by petrik   Click here to Send petrik a Private Message   Click Here to Email petrik   Visit petrik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:31.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
1234567891011 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz