CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Software > Monitoring dostupnosti pocitacu
1234567 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Plnt
HonzaK

Registrován: 04.06.2002
Příspěvků: 804

Team Member: MOD

Post Monitoring dostupnosti pocitacu Příspěvek č. 1 

Old Post 12.06.2003 v 14:01
Plnt je offline   Click Here to See the Profile for Plnt   Find more posts by Plnt   Click here to Send Plnt a Private Message   Click Here to Email Plnt   Visit Plnt's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yupee
Member

Registrován: 15.11.2002
Příspěvků: 454

NETMONITOR Příspěvek č. 2


__________________

NOT connected node SklenikNET

Naposledy upravil yupee 19.06.2003 v 14:51

Old Post 13.06.2003 v 08:22
yupee je offline Click Here to See the Profile for yupee Click here to Send yupee a Private Message Click Here to Email yupee Visit yupee's homepage! Find more posts by yupee Upravit/Smazat Příspěvek Odpovědět s Citací
Plnt
HonzaK

Registrován: 04.06.2002
Příspěvků: 804

Team Member: MOD

Příspěvek č. 3 

Old Post 19.06.2003 v 15:18
Plnt je offline   Click Here to See the Profile for Plnt   Find more posts by Plnt   Click here to Send Plnt a Private Message   Click Here to Email Plnt   Visit Plnt's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
milanc
Member

Registrován: 27.12.2002
Příspěvků: 452

to se mi líbí Příspěvek č. 4 

2yupee: můžeš to někam umístit? Rád bych to prostudoval.

Milan

Old Post 19.06.2003 v 18:53
milanc je offline   Click Here to See the Profile for milanc   Find more posts by milanc   Click here to Send milanc a Private Message     Visit milanc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yupee
Member

Registrován: 15.11.2002
Příspěvků: 454

Netmonitor Příspěvek č. 5 

__________________

NOT connected node SklenikNET

Old Post 20.06.2003 v 18:04
yupee je offline   Click Here to See the Profile for yupee   Find more posts by yupee   Click here to Send yupee a Private Message   Click Here to Email yupee   Visit yupee's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrQv
Junior Member

Registrován: 26.05.2003
Příspěvků: 104

Příspěvek č. 6 

vcera jsem to stahnul, nastavil a bomba, fakt skvela prace.

jenom me tak napadlo jestli by tam nesla dat moznost spoustet ten skript jenom na pozadavek. takovy tlacitko na strance pro refresh. preci jenom davat to do cronu se mi to moc nechce. je skoda aby se to kazdejch 5 minut spoustelo, kdyz to budu vyuzivat tak 2x za den...

nebo aspon maly popostrceni jak na to. treba bych to i zvladnul...

Old Post 29.12.2003 v 14:32
mrQv je offline   Click Here to See the Profile for mrQv   Find more posts by mrQv   Click here to Send mrQv a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Plnt
HonzaK

Registrován: 04.06.2002
Příspěvků: 804

Team Member: MOD

Příspěvek č. 7 

__________________

Old Post 29.12.2003 v 14:59
Plnt je offline   Click Here to See the Profile for Plnt   Find more posts by Plnt   Click here to Send Plnt a Private Message   Click Here to Email Plnt   Visit Plnt's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yupee
Member

Registrován: 15.11.2002
Příspěvků: 454

Příspěvek č. 8 

U mne se to generuje v PHP jen na pozadani
tedy pri natazeni stranky.
Chvili to sice trva, ale zas to nezatezuje zbytecne server.

Bye Yupee

__________________

NOT connected node SklenikNET

Old Post 29.12.2003 v 17:41
yupee je offline   Click Here to See the Profile for yupee   Find more posts by yupee   Click here to Send yupee a Private Message   Click Here to Email yupee   Visit yupee's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrQv
Junior Member

Registrován: 26.05.2003
Příspěvků: 104

Příspěvek č. 9 

bylo to mysleno na CaLStats (i kdyz netmonitor je urcite taky super,ale preci jenom pro vetsi siite je CaLStats zlaty).

update: uz sem to vyresil. proste spoustim ten skript phpkem

Naposledy upravil mrQv 30.12.2003 v 11:18

Old Post 29.12.2003 v 19:37
mrQv je offline   Click Here to See the Profile for mrQv   Find more posts by mrQv   Click here to Send mrQv a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
santiago
Member
zastupce cloudu 10.110


Registrován: 12.10.2002
Příspěvků: 192

Příspěvek č. 10 

Old Post 30.12.2003 v 22:55
santiago je offline   Click Here to See the Profile for santiago   Find more posts by santiago   Click here to Send santiago a Private Message   Click Here to Email santiago   Visit santiago's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
santiago
Member
zastupce cloudu 10.110


Registrován: 12.10.2002
Příspěvků: 192

Příspěvek č. 11 

Old Post 30.12.2003 v 22:56
santiago je offline   Click Here to See the Profile for santiago   Find more posts by santiago   Click here to Send santiago a Private Message   Click Here to Email santiago   Visit santiago's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Plnt
HonzaK

Registrován: 04.06.2002
Příspěvků: 804

Team Member: MOD

Příspěvek č. 12 

__________________

Old Post 30.12.2003 v 23:20
Plnt je offline   Click Here to See the Profile for Plnt   Find more posts by Plnt   Click here to Send Plnt a Private Message   Click Here to Email Plnt   Visit Plnt's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
danny
faultfinder :c)
zastupce cloudu 10.24


Registrován: 12.05.2002
Příspěvků: 5246

Team Member: ADMIN

User is Mapper

Příspěvek č. 13 

Old Post 01.01.2004 v 12:19
danny je offline   Click Here to See the Profile for danny   Find more posts by danny   Click here to Send danny a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
santiago
Member
zastupce cloudu 10.110


Registrován: 12.10.2002
Příspěvků: 192

Příspěvek č. 14 

jen stromovou topologii

Old Post 01.01.2004 v 12:26
santiago je offline   Click Here to See the Profile for santiago   Find more posts by santiago   Click here to Send santiago a Private Message   Click Here to Email santiago   Visit santiago's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SiTH-
Newbie

Registrován: 24.05.2003
Příspěvků: 62

Příspěvek č. 15 

Cim to??

<b>Fatal error</b>: Call to undefined function: imagecreate() in <b>/var/www/html/stats/calstats.php</b> on line <b>293</b><br />

Old Post 26.01.2004 v 08:32
SiTH- je offline   Click Here to See the Profile for SiTH-   Find more posts by SiTH-   Click here to Send SiTH- a Private Message   Click Here to Email SiTH-   Visit SiTH-'s homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Plnt
HonzaK

Registrován: 04.06.2002
Příspěvků: 804

Team Member: MOD

Příspěvek č. 16 

__________________

Old Post 26.01.2004 v 12:02
Plnt je offline   Click Here to See the Profile for Plnt   Find more posts by Plnt   Click here to Send Plnt a Private Message   Click Here to Email Plnt   Visit Plnt's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:38.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
1234567 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz