CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > Jaký hardware/switche pro LAN v paneláku?
1234567
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
alp
Junior Member

Registrován: 11.06.2002
Příspěvků: 153

Příspěvek č. 49 

nevite nekdo o nejakym prodejci ?

Old Post 01.10.2002 v 08:42
alp je offline   Click Here to See the Profile for alp   Find more posts by alp   Click here to Send alp a Private Message     Visit alp's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alp
Junior Member

Registrován: 11.06.2002
Příspěvků: 153

Příspěvek č. 50 

nevite nekdo o nejakym prodejci ?

Myslim tim samozrejme v CZ. Kdyztak mi to poslete PMkem.

Old Post 01.10.2002 v 08:46
alp je offline   Click Here to See the Profile for alp   Find more posts by alp   Click here to Send alp a Private Message     Visit alp's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

prodejce Příspěvek č. 51 

Old Post 01.10.2002 v 23:35
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

HomePNA 3.0 (100mbitu) Příspěvek č. 52 

Old Post 01.10.2002 v 23:52
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alp
Junior Member

Registrován: 11.06.2002
Příspěvků: 153

Příspěvek č. 53 

no je to pravda, ale ma to dva aspekty
1. pripojovat baraky ma vyznam az bude solidni pater ktera to unese (tzn. opticka)
2. spise bych videl v sireni po baraku vyhodu po rozvodech 220V. V jinem threadu se pise, ze to zvlada docela solidni rychlost. Asi to i nakonec vyzkousim, az budou nejaky penizky.
Vyhodu vidim hlavne v tom ze je to true plug and play

Old Post 02.10.2002 v 06:51
alp je offline   Click Here to See the Profile for alp   Find more posts by alp   Click here to Send alp a Private Message     Visit alp's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
highlander
Senior Member

Registrován: 05.08.2002
Příspěvků: 898

Příspěvek č. 54 

Nevýhodu vidim v tom, že v každém elektroměru by mněl být filtr, který má za úkol dodržet normu.
Před elektroměr se od spotřebitele nesmí dostat nic.

Old Post 02.10.2002 v 07:43
highlander je offline   Click Here to See the Profile for highlander   Find more posts by highlander   Click here to Send highlander a Private Message   Click Here to Email highlander     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

elektromer Příspěvek č. 55 

ba prave, to co jsem cetl o rozvodu bylo neco v tom smyslu ze to funguje v bytove jednotce.... tedy do pripojky do site, nevim jak by vyrobce jinak resil ze by se ruzne byty rusily v ramci baraku....

Old Post 02.10.2002 v 23:37
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

2alp-pater Příspěvek č. 56 

no ja myslim ze to ma smysl - kdyz se nejaky barak domluvi a zasituje se, tak mu urcite zbydou penizky na vybudovani nodu - jinak ty nody nevybudujeme. Vzdycky se musi najit $$$$ bud od osoby, co na to ma nebo skupiny, co na to ma. Kdyz te skupine v jednoma panelaku treba na jiznaku usetrime 20000 za prositovani domu, tak cast z usetrene castky mohou investovat do druhe anteny. A navic usetrime za pripadne zamoreni spektra kdyby se nahodou lokalne v tom panelaku chteli propojit pomoci 802.11b

Uz jenom kdyby se ty lidi dohodli a celej barak o 30 bytech si objednal jednu linku nijak nesouvisejici s freenetem, usetrili by.

Old Post 02.10.2002 v 23:40
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alp
Junior Member

Registrován: 11.06.2002
Příspěvků: 153

Příspěvek č. 57 

To bezesporu. Jen jsem tim chtel vlastne rici, ze musime co nejdriv dotahnout do nejakeho rozumnehostavu ronju10mb. Za posledni tyden jsem potkal hafl lidi co si mysli ze kazdej bude mit doma pulmegabit neli vic, ale to ta wifi technologie proste zatim neunese ...

A samozrejme i ja jsem pro co nejrychlejsi vybudovani patere ... a rek bych ze se i docela snazim ))

Old Post 03.10.2002 v 07:07
alp je offline   Click Here to See the Profile for alp   Find more posts by alp   Click here to Send alp a Private Message     Visit alp's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DPH
Newbie

Registrován: 11.09.2002
Příspěvků: 5

rozvod v baraku 10/100/... Příspěvek č. 58 

Old Post 03.10.2002 v 10:04
DPH je offline   Click Here to See the Profile for DPH   Find more posts by DPH   Click here to Send DPH a Private Message   Click Here to Email DPH   Visit DPH's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

10ka Příspěvek č. 59 

jasne, to uz alp navrhoval a ja s tim vrele souhlasil - poouzit 10kovy switch s 100 kovym uplinkem do routeru, na routeru ekvalizer na omezeni pasma aby nekdo nezral ostatnim. Ale ja jsem chtel jeste vymyslet jak usetrit ty mraky kabelu do kazdyho bytu od switche. s tim HPNA by stacilo mit jednu dvojlinku cat3 od zdola baraku nahoru.

Old Post 03.10.2002 v 22:44
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kuty
Junior Member

Registrován: 28.06.2002
Příspěvků: 122

Příspěvek č. 60 

Old Post 01.11.2002 v 03:48
kuty je offline   Click Here to See the Profile for kuty   Find more posts by kuty   Click here to Send kuty a Private Message   Click Here to Email kuty     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

Příspěvek č. 61 

Old Post 02.11.2002 v 21:48
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petrik
Senior Member

Registrován: 11.06.2002
Příspěvků: 1267

Příspěvek č. 62 

__________________

Cyberdyne Systems Terminator model 101

Naposledy upravil petrik 13.01.2003 v 14:58

Old Post 12.01.2003 v 22:48
petrik je offline   Click Here to See the Profile for petrik   Find more posts by petrik   Click here to Send petrik a Private Message   Click Here to Email petrik   Visit petrik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kocour
Newbie

Registrován: 28.01.2003
Příspěvků: 19

Příspěvek č. 63 

PS2216 vypada dost zajimave - bylo by mozne upresnit, kde se da v CR opatrit?

Old Post 28.01.2003 v 19:06
Kocour je offline   Click Here to See the Profile for Kocour   Find more posts by Kocour   Click here to Send Kocour a Private Message   Click Here to Email Kocour     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vox
Junior Member

Registrován: 23.10.2002
Příspěvků: 114

ps2216 Příspěvek č. 64 

Old Post 28.01.2003 v 20:23
Vox je offline   Click Here to See the Profile for Vox   Find more posts by Vox   Click here to Send Vox a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:18.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
1234567  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz