CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > Asus WL 500b
123456789 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
toul
Newbie

Registrován: 02.12.2003
Příspěvků: 21

Příspěvek č. 33 

samozřejmě že to je s DPH.
g éčko bych měl za 4 100,-

__________________

i

Old Post 16.01.2004 v 11:06
toul je offline   Click Here to See the Profile for toul   Find more posts by toul   Click here to Send toul a Private Message   Click Here to Email toul     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
i4ShopNet
Member

Registrován: 04.11.2002
Příspěvků: 434

ASUS WL-500b Příspěvek č. 34 

__________________

i4 support personnel

Old Post 19.01.2004 v 15:44
i4ShopNet je offline   Click Here to See the Profile for i4ShopNet   Find more posts by i4ShopNet   Click here to Send i4ShopNet a Private Message   Click Here to Email i4ShopNet   Visit i4ShopNet's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pigeon
Junior Member

Registrován: 11.09.2002
Příspěvků: 163

Problemy s 500g Příspěvek č. 35 

Objevuji se mi dve neprijemnosti u toho 500g. Pouzivame ho jako print server a WIFI v AP only + WDS hybrid modu. Stava se ze obcas prestane prijimat data pro tiskarnu (po metalice) a obcas prestane i odpovidat na pingy. Pomaha jen vypnout/zapnout. To by se jeste dalo snest, ale uplne stupidni je ovladac pro remote port tiskarny, ktery pri vytuhnuti a naslednem restartu zustane viset na serveru s nejakou idiotskou hlaskou, netiskne, a nezbyva nez to rucne odkliknout.
Ted jsem nahral novy firmware tak uvidim co to udela.

Bohuzel take neni mozne pripojit zaroven USB a LPT tiskarnu, po pripojeni obou vitezi jen LPT, ale to ani neni ucelem tohoto zarizeni.

Jinak, co se tyka wifi, jsem s nim spokojen. Krasne chodi signal skrz nekolik pater baraku.

Old Post 20.01.2004 v 01:05
pigeon je offline   Click Here to See the Profile for pigeon   Find more posts by pigeon   Click here to Send pigeon a Private Message   Click Here to Email pigeon   Visit pigeon's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Technik
Junior Member

Registrován: 23.07.2003
Příspěvků: 267

Re: Re: WL-500 jako client Příspěvek č. 36 

Old Post 20.01.2004 v 01:14
Technik je offline   Click Here to See the Profile for Technik   Find more posts by Technik   Click here to Send Technik a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hwsoft
Moderator
zastupce cloudu 10.101


Registrován: 11.10.2002
Příspěvků: 2100

Re: Re: Re: WL-500 jako client Příspěvek č. 37 

__________________

ITF - FreeNet Liberec
DesSto
jabber: hwsoft@linjab.org

Old Post 20.01.2004 v 08:12
hwsoft je offline   Click Here to See the Profile for hwsoft   Find more posts by hwsoft   Click here to Send hwsoft a Private Message     Visit hwsoft's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Technik
Junior Member

Registrován: 23.07.2003
Příspěvků: 267

postup - AP WL-500b/g v modu Client Příspěvek č. 38 

Naposledy upravil Technik 25.02.2004 v 14:55

Old Post 20.01.2004 v 14:32
Technik je offline   Click Here to See the Profile for Technik   Find more posts by Technik   Click here to Send Technik a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Technik
Junior Member

Registrován: 23.07.2003
Příspěvků: 267

Re: Problemy s 500g Příspěvek č. 39 

Old Post 20.01.2004 v 14:43
Technik je offline   Click Here to See the Profile for Technik   Find more posts by Technik   Click here to Send Technik a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Technik
Junior Member

Registrován: 23.07.2003
Příspěvků: 267

Re: Re: Re: Re: WL-500 jako client Příspěvek č. 40 

Old Post 20.01.2004 v 16:10
Technik je offline   Click Here to See the Profile for Technik   Find more posts by Technik   Click here to Send Technik a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jonáš
Junior Member

Registrován: 12.01.2003
Příspěvků: 136

Re: postup - AP WL-500b/g v modu Client Příspěvek č. 41 

Old Post 21.01.2004 v 17:21
jonáš je offline   Click Here to See the Profile for jonáš   Find more posts by jonáš   Click here to Send jonáš a Private Message   Click Here to Email jonáš     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Technik
Junior Member

Registrován: 23.07.2003
Příspěvků: 267

Příspěvek č. 42 

Je to presne tak, pro jednoduchy zmeny nastaveni se daji pouzit primo bootCmd prikazy (nezapomenout ulozit - nvram commit). Pro slozitejsi nastaveni se tim pak da spoustet skript - ale ten je potreba mit ulozenej na Flash disku.

Old Post 21.01.2004 v 18:53
Technik je offline   Click Here to See the Profile for Technik   Find more posts by Technik   Click here to Send Technik a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
toul
Newbie

Registrován: 02.12.2003
Příspěvků: 21

Příspěvek č. 43 

Nevíte někdo jestli jde nějakym způsobem na 500b zjistit jestli mám vůbec příjem nějakejch AP? případně sílu signálu?
Díky

__________________

i

Old Post 22.01.2004 v 16:02
toul je offline   Click Here to See the Profile for toul   Find more posts by toul   Click here to Send toul a Private Message   Click Here to Email toul     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Technik
Junior Member

Registrován: 23.07.2003
Příspěvků: 267

Příspěvek č. 44 

No jasne ze jo, vzdyt je to tady o par radku vys!

wl scan
wl scanresults

Neni to pravda moc komfortni, ale na zakladni monitoring IMHO pouzitelny. Pokud je tech APcek v dosahu vic, vylistuje to vsechny.
O sile a kvalite signalu vypovida tenhle radek:
Mode: Managed RSSI: -XX dBm noise: -YY dBm Channel: Z

Pochopitelne je potreba tam natahnout modul wl_apsta.o - s tim puvodnim scan nefunguje.

Old Post 22.01.2004 v 16:23
Technik je offline   Click Here to See the Profile for Technik   Find more posts by Technik   Click here to Send Technik a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jonáš
Junior Member

Registrován: 12.01.2003
Příspěvků: 136

Příspěvek č. 45 

Old Post 22.01.2004 v 18:45
jonáš je offline   Click Here to See the Profile for jonáš   Find more posts by jonáš   Click here to Send jonáš a Private Message   Click Here to Email jonáš     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Technik
Junior Member

Registrován: 23.07.2003
Příspěvků: 267

Příspěvek č. 46 

Muze byt i na flash disku - viz prispevek 38. Pridat do firmware by se samozrejme dal a taky pocitam s tim, ze v dalsi upraveny verzi nejspis bude. Jenom musi nekdo ten firmware udelat a to nejspis Oleg z Chupa.nl fora, kterej udelal i ty prvni dve (pro b a g) modifikovany verze. Ja na to zatim bohuzel nejsem vybavenej (nakonfigurovanej Linuch s patricnejma utilitama a neco tech zkusenosti). Postup jak na to tam ve foru ale je, tak to pripadne nekdo muzete zkusit...

Old Post 23.01.2004 v 00:58
Technik je offline   Click Here to See the Profile for Technik   Find more posts by Technik   Click here to Send Technik a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
toul
Newbie

Registrován: 02.12.2003
Příspěvků: 21

Příspěvek č. 47 

Tak jsem včera vážně rozchodil 500b jako klienta, jede to báječně. Moc díky

__________________

i

Old Post 23.01.2004 v 07:30
toul je offline   Click Here to See the Profile for toul   Find more posts by toul   Click here to Send toul a Private Message   Click Here to Email toul     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hwsoft
Moderator
zastupce cloudu 10.101


Registrován: 11.10.2002
Příspěvků: 2100

Příspěvek č. 48 

__________________

ITF - FreeNet Liberec
DesSto
jabber: hwsoft@linjab.org

Old Post 23.01.2004 v 07:41
hwsoft je offline   Click Here to See the Profile for hwsoft   Find more posts by hwsoft   Click here to Send hwsoft a Private Message     Visit hwsoft's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:53.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
123456789 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz