CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > Ovislink WL-1120AP
1234567 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Ovislink WL-1120AP Příspěvek č. 1 

x

Naposledy upravil cipis 29.03.2010 v 12:52

Old Post 19.11.2003 v 13:56
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aldapo
Senior Member

Registrován: 20.12.2002
Příspěvků: 1018

Příspěvek č. 2 

Me by zajimalo jestli umi regulovat..nejlip pod 1mW.
Dale jaou ma od vyrobce udanou spektralni hustotu na 1MHz
(v danych intencich sracka 626 CZomax dle DEUa 8-9dBm).
jinymi slovy jak moc se da pouzit v limitu GL pro ziskove anteny za realnych podminek. kde se mi tedy jevi vic omezujici faktor spektralni hustoty nezli 100mW e.i.r.p. .

Old Post 19.11.2003 v 14:14
Aldapo je offline   Click Here to See the Profile for Aldapo   Find more posts by Aldapo   Click here to Send Aldapo a Private Message   Click Here to Email Aldapo     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Příspěvek č. 3 

Old Post 19.11.2003 v 15:37
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Příspěvek č. 4 

hmm, tak jsem to kuchnul a ten vnitřek je trošku jinej, kolega se přehlédl
podle součástek je tam rtl8181 a rtl8305SB (5 portový svič)
takže to vypadá spíš na hodně podobné Edimax BR-6104WB.
Ten Ed. má perfektní manuál a dokumentaci, ale klienta neumí :-(
tak teda nevím, asi fakt budu muset počkat, až se ovis uráčí opravit fw

Old Post 20.11.2003 v 11:38
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Příspěvek č. 5 

Tak pokusná situace:
---PC1 - Orinoco AP ...... Ovis - Server - PC2
---------------------------------------I I
-------------------------------------PC3 PC4
V serveru jsou 4 sí?ovky.
Z PC2,3,4 se pingnu na PC1
Z PC1 se pingnu na PC3, ale ne na PC2 a PC4.

Ovis pracoval jak v klient módu tak i ve WDS.
V obou případech to samé.
Teď babo raď!

P.S. Ty mínusy jsou tam kvůli tomu, aby to bylo pod sebou.

23:19
V klient režimu jsem na Ovis nastavil klonování MAC adresy a zadal tam MAC adresu sí?ovky, na který je ten klient připojenej. Jiný počítač tam není, když tam byl ještě další (na této sí?ovce přes svič), tak to dělalo psí kusy (pingalo někdy někam jo někam ne).
V tomto stavu PC1 může kamkoliv (PC2-PC4 jsou celé sítě, přes jednu je ještě internet) a inet taky valí. Akorát na ovise nejde pingnout a ani nijak jinak dostat odnikud. Možnost zkonfigurovat jej jde jedině tak, že se resetuje a jako poslední nastaví MAC adresa.



Naposledy upravil cipis 20.11.2003 v 22:25

Old Post 20.11.2003 v 21:58
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Beny
Junior Member

Registrován: 19.11.2002
Příspěvků: 261

Ovislink 1120 proti 626 Zcomax a za nim 20 useru na UTP Příspěvek č. 6 

Old Post 22.11.2003 v 21:07
Beny je offline   Click Here to See the Profile for Beny   Find more posts by Beny   Click here to Send Beny a Private Message   Click Here to Email Beny   Visit Beny's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Re: Ovislink 1120 proti 626 Zcomax a za nim 20 useru na UTP Příspěvek č. 7 

Old Post 23.11.2003 v 02:45
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

link půl kiláku Příspěvek č. 8 

Už je to postavené, AP je ROR v módu acces point, je v tom orinoco silver card, 4,5 metrů koaxu, 11dB všesměrovka, na druhé straně je jako klient 1120AP s 5 dB přibalenou všesměrovkou. Obojí je schované za štítem, komínem a tak.
Do AP to jde zhruba 250 KB/s, z AP asi 250-500 KB/s.

Old Post 04.12.2003 v 11:31
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aldapo
Senior Member

Registrován: 20.12.2002
Příspěvků: 1018

Příspěvek č. 9 

Muzes popsat jak vypada externi antenka jaky ma konektor a tak kdyz je potreba to vest na strechu tak 2-6m kabelu?Tu regulaci si doufam zachoval...treba s 15dB sektorem by to furt mohlo byt dle GL.Zkousel jsi to i proti necemu jinemu nezli to Orinoko?Fotka te antenky by nebyla?
Dik

Naposledy upravil Aldapo 04.12.2003 v 13:01

Old Post 04.12.2003 v 12:07
Aldapo je offline   Click Here to See the Profile for Aldapo   Find more posts by Aldapo   Click here to Send Aldapo a Private Message   Click Here to Email Aldapo     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Příspěvek č. 10 

Old Post 04.12.2003 v 21:55
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aldapo
Senior Member

Registrován: 20.12.2002
Příspěvků: 1018

Příspěvek č. 11 

Dik.Proste jsem si rikal jestli se ta antenka da nejak pouzit s pridavnzm kabelem pres nejakou redukci s kabelem H1000(tak 3-5m) a jestli ji treba nevadi dest atd.Dal jak to ma stou regulaci vykonu,poznas nejak kvalitu linku kdyz to das na max a na low?Na kolik je to nastaveno z vyroby?

Old Post 05.12.2003 v 08:41
Aldapo je offline   Click Here to See the Profile for Aldapo   Find more posts by Aldapo   Click here to Send Aldapo a Private Message   Click Here to Email Aldapo     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Příspěvek č. 12 

Old Post 05.12.2003 v 09:18
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aldapo
Senior Member

Registrován: 20.12.2002
Příspěvků: 1018

Příspěvek č. 13 

Jo,dik moc...takze ta 5dBi antenka nani tak moc pouzitelna pro normalni vsesmer na kablu bez nejake bastlene redukce...no,ale i tak nekde to stacit muze,ale hlavne ze to ma aspon najekou tu regulaci po 4krocich pricemz ten nejvetsi je 17.5dBm z fabriky.da se pocitat stim ze ten middle bude kolem 7-10dBm a na to bz se pri zapocitani nejake te redukce a kabelu dala vpohode pichnout sektorovka 15.5dB a mam pristupovy bod za 4500 s DPH .

Old Post 05.12.2003 v 09:31
Aldapo je offline   Click Here to See the Profile for Aldapo   Find more posts by Aldapo   Click here to Send Aldapo a Private Message   Click Here to Email Aldapo     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Příspěvek č. 14 

Old Post 05.12.2003 v 10:25
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aldapo
Senior Member

Registrován: 20.12.2002
Příspěvků: 1018

Příspěvek č. 15 

Naposledy upravil Aldapo 05.12.2003 v 11:28

Old Post 05.12.2003 v 11:21
Aldapo je offline   Click Here to See the Profile for Aldapo   Find more posts by Aldapo   Click here to Send Aldapo a Private Message   Click Here to Email Aldapo     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Příspěvek č. 16 

Old Post 05.12.2003 v 11:42
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:44.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
1234567 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz