CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Node Monitor > Obecná diskuze o Featurách
12345678910 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
ninja
Senior Member

Registrován: 30.10.2002
Příspěvků: 537

Arrow nevalidni URL Příspěvek č. 49 

Old Post 18.05.2004 v 16:46
ninja je offline   Click Here to See the Profile for ninja   Find more posts by ninja   Click here to Send ninja a Private Message   Click Here to Email ninja   Visit ninja's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zajsoft
Pan hodný

Registrován: 04.01.2004
Příspěvků: 1017

Re: nevalidni URL Příspěvek č. 50 

__________________

Super Stupid Nesquick Rabbit
Nastal čas změn...!!!

Old Post 19.05.2004 v 01:18
Zajsoft je offline   Click Here to See the Profile for Zajsoft   Find more posts by Zajsoft   Click here to Send Zajsoft a Private Message     Visit Zajsoft's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zajsoft
Pan hodný

Registrován: 04.01.2004
Příspěvků: 1017

Re: Re: Re: Re: Re: Re: linky v monitoru Příspěvek č. 51 

__________________

Super Stupid Nesquick Rabbit
Nastal čas změn...!!!

Old Post 19.05.2004 v 01:23
Zajsoft je offline   Click Here to See the Profile for Zajsoft   Find more posts by Zajsoft   Click here to Send Zajsoft a Private Message     Visit Zajsoft's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ninja
Senior Member

Registrován: 30.10.2002
Příspěvků: 537

Příspěvek č. 52 

libila by se mi moznost vypnuti popisku v mape, aby se zobrazovali jen kolecka a pripadne linky, ale ne nazvy nodu. Pri trosku vecim zoomu josu videt skoro jen popisky a zadna mapa...

Old Post 26.05.2004 v 11:38
ninja je offline   Click Here to See the Profile for ninja   Find more posts by ninja   Click here to Send ninja a Private Message   Click Here to Email ninja   Visit ninja's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zajsoft
Pan hodný

Registrován: 04.01.2004
Příspěvků: 1017

Příspěvek č. 53 

__________________

Super Stupid Nesquick Rabbit
Nastal čas změn...!!!

Old Post 26.05.2004 v 11:55
Zajsoft je offline   Click Here to See the Profile for Zajsoft   Find more posts by Zajsoft   Click here to Send Zajsoft a Private Message     Visit Zajsoft's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ninja
Senior Member

Registrován: 30.10.2002
Příspěvků: 537

Příspěvek č. 54 

Old Post 27.05.2004 v 10:02
ninja je offline   Click Here to See the Profile for ninja   Find more posts by ninja   Click here to Send ninja a Private Message   Click Here to Email ninja   Visit ninja's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dan_tencl
Senior Member

Registrován: 07.11.2003
Příspěvků: 813

Příspěvek č. 55 

spoje mezi node na 10GHz, případně na 5,8GHz jsou jen others ? Možná by bylo taky zajímavé vést statistiku Crusader, Ronja, jiné optické pojítko, ...

Old Post 02.06.2004 v 23:11
dan_tencl je offline   Click Here to See the Profile for dan_tencl   Find more posts by dan_tencl   Click here to Send dan_tencl a Private Message   Click Here to Email dan_tencl     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ptak
Team Leader
zastupce cloudu 10.27


Registrován: 17.09.2002
Příspěvků: 755

Team Member: ADMIN

User is Mapper

zprehledneni editace Příspěvek č. 56 

zdar,

mam tu zas jeden spis mapper-request.
Vhodne zjednodusit/zprehlednit/usnadnit praci s linkama a nastavenim wifi u nodu. Jde hlavne o nody s vice linkama. Mapper, ktery si mysli , ze to neni potreba at se podiva na node bluehillz nebo na xchaosovy APcka.

Jako jedno z moznych a mozna vhodnych reseni mne napada tlacitko edit vedle informaci vypisovanych primo vedle informaci o nodu - tzn vedle MAC adresy a pak vedle vzdalenosti k nodu(u linky na dalsi node) - po kliknuti by vyskocilo male wokno s moznosti editace, ktere by po potvrzeni zmneny ulozilo a zavrelo se
Vim, ze vyskakovaci okna jsou vopruz, ale 20m soupak, kterej mi po kazdym, updatu vyskoci nahoru mne fakt depta daleko vic.

Diky


jo a jeste:
nevim ejslti je vhodny slovo AP u ssid, polarizace a kanalu. Spis bych byl pro oznaceni wifi-device nebo tak neco. Spoustu veci jede jako klient nebo jak ad-hoc.

A jeste si rejpnu: Co s tema soupaka? uz je to celou vecnost rozkydany. Jestli potrebujes reference na pripadny upravy tak jsem na irc/icq skoro porad.

__________________

Naposledy upravil ptak 02.07.2004 v 11:43

Old Post 02.07.2004 v 11:38
ptak je offline   Click Here to See the Profile for ptak   Find more posts by ptak       Visit ptak's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zajsoft
Pan hodný

Registrován: 04.01.2004
Příspěvků: 1017

Re: zprehledneni editace Příspěvek č. 57 

__________________

Super Stupid Nesquick Rabbit
Nastal čas změn...!!!

Old Post 02.07.2004 v 11:40
Zajsoft je offline   Click Here to See the Profile for Zajsoft   Find more posts by Zajsoft   Click here to Send Zajsoft a Private Message     Visit Zajsoft's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CZ_Vilda
Builder
zastupce cloudu 10.17


Registrován: 08.10.2003
Příspěvků: 368

Velikosti mapy Příspěvek č. 58 

Nechci prudit, ale neda mi to. Co misto 21 typu prednastavenych rozliseni jich udelat mene (800x600, 1024x768...a dalsi typy standardich rozliseni monutoru + par specielnich pro PDA atd...) tzn. celkem asi do 10 polozek a pak pridat jedno (nazvane treba uzivatelske) s dvema textboxama kam by si uzivatel zadal vlastni. To by vyresilo i nastaveni kazdeho uzivatele. Pokud by chtel aby bylo priste stejne tak by si proste ulozil do bookmarku jiz vygenerovany odkaz nebo by mu to proste zustalo predvyplnene od browseru nebo by se mu to ulozilo v cookie...

Mam klasiku 1024x768 a to co se mi zobrazuje v Opere je zbytecne male a vetsim variantam uz zase "pretekaji" informace o nodu a nastaveni zobrazeni.

__________________

Old Post 13.07.2004 v 15:10
CZ_Vilda je offline   Click Here to See the Profile for CZ_Vilda   Find more posts by CZ_Vilda   Click here to Send CZ_Vilda a Private Message   Click Here to Email CZ_Vilda   Visit CZ_Vilda's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lamac
Old Post 06.08.2004 10:31
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni [zde] () Příspěvek č. 59 
ptak
Old Post 06.08.2004 10:44
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni [zde] () Příspěvek č. 60 
jklamo
Junior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 200

zoom Příspěvek č. 61 

V aktualnich funkcich ani v TODO listu jsem nenasel moznost staleho nastaveni ZOOMu. Proste takovy checkbox ktery by zafixoval aktualni hodnotu ZOOMu.
Vyuziti: Kdyz prohlizim mapu, obcas chci pohyb urychlit tim ze si necham nacentrovat dalsi node. Ale timpadem spadne ZOOM na 1x. Takhle by nespad.

Old Post 10.10.2004 v 19:52
jklamo je offline   Click Here to See the Profile for jklamo   Find more posts by jklamo   Click here to Send jklamo a Private Message   Click Here to Email jklamo     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zajsoft
Pan hodný

Registrován: 04.01.2004
Příspěvků: 1017

Re: zoom Příspěvek č. 62 

__________________

Super Stupid Nesquick Rabbit
Nastal čas změn...!!!

Old Post 11.10.2004 v 00:33
Zajsoft je offline   Click Here to See the Profile for Zajsoft   Find more posts by Zajsoft   Click here to Send Zajsoft a Private Message     Visit Zajsoft's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Feyd
Newbie

Registrován: 23.10.2002
Příspěvků: 88

Osa Z Příspěvek č. 63 

Z existence 3d modelu usuzuju, ze databaze obsahuje i informace o vysce. Dalo by se jich vyuzit k zjisteni kopcu mezi body, usnadnilo by to dost orientaci pri planovani.

Old Post 20.10.2004 v 06:52
Feyd je offline   Click Here to See the Profile for Feyd   Find more posts by Feyd   Click here to Send Feyd a Private Message   Click Here to Email Feyd     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zajsoft
Pan hodný

Registrován: 04.01.2004
Příspěvků: 1017

Re: Osa Z Příspěvek č. 64 

__________________

Super Stupid Nesquick Rabbit
Nastal čas změn...!!!

Old Post 20.10.2004 v 07:12
Zajsoft je offline   Click Here to See the Profile for Zajsoft   Find more posts by Zajsoft   Click here to Send Zajsoft a Private Message     Visit Zajsoft's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:43.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
12345678910 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz