CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > 1 Ethernet karta s vice UTP portama - existuje??
123
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
santiago
Member
zastupce cloudu 10.110


Registrován: 12.10.2002
Příspěvků: 192

Re: Re: 1 Ethernet karta s vice UTP portama - existuje?? Příspěvek č. 33 

Old Post 16.08.2004 v 12:57
santiago je offline   Click Here to See the Profile for santiago   Find more posts by santiago   Click here to Send santiago a Private Message   Click Here to Email santiago   Visit santiago's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pigeon
Junior Member

Registrován: 11.09.2002
Příspěvků: 163

Re: Re: Taky existuje neco takoveho jako 802.1Q VLAN.. Příspěvek č. 34 

Naposledy upravil pigeon 16.08.2004 v 15:00

Old Post 16.08.2004 v 14:53
pigeon je offline   Click Here to See the Profile for pigeon   Find more posts by pigeon   Click here to Send pigeon a Private Message   Click Here to Email pigeon   Visit pigeon's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hrochsoft
Newbie

Registrován: 03.12.2003
Příspěvků: 26

eeprom Příspěvek č. 35 

podle toho, co sem videl v datasheetu toho integracu je jasny, ze ta

EEPROMKA musi byt 93Cxx/B

to /B znamena, ze ma na jedne adrese ulozeno dvojslovo (= 16bitu)

/A by znamenalo ze na jedne adrese je ulozeno 8bitu (nevyhovujici)

xx musi byt 46 nebo vetsi, 46 znamena 64adres krat 16bit, 56 je 128 x 16, 66 je 256 x 16

93C06 je nevyhovujici protoze ma jen 16 pozic

chip ma 34 nastaveni po 16bitech

Naposledy upravil hrochsoft 20.08.2004 v 09:46

Old Post 20.08.2004 v 09:41
hrochsoft je offline   Click Here to See the Profile for hrochsoft   Find more posts by hrochsoft   Click here to Send hrochsoft a Private Message   Click Here to Email hrochsoft     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wondra
Junior Member

Registrován: 22.12.2002
Příspěvků: 227

Příspěvek č. 36 

Old Post 21.08.2004 v 10:02
wondra je offline   Click Here to See the Profile for wondra   Find more posts by wondra   Click here to Send wondra a Private Message   Click Here to Email wondra   Visit wondra's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rac1
Newbie

Registrován: 25.09.2003
Příspěvků: 29

Re: Re: Taky existuje neco takoveho jako 802.1Q VLAN.. Příspěvek č. 37 

Naposledy upravil rac1 21.09.2004 v 20:46

Old Post 21.08.2004 v 18:34
rac1 je offline   Click Here to See the Profile for rac1   Find more posts by rac1   Click here to Send rac1 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yarda
Newbie

Registrován: 09.12.2002
Příspěvků: 9

Re: Tak to je presne ono! :) Příspěvek č. 38 

Old Post 07.11.2004 v 21:19
yarda je offline   Click Here to See the Profile for yarda   Find more posts by yarda   Click here to Send yarda a Private Message     Visit yarda's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CoBool
Junior Member

Registrován: 18.09.2002
Příspěvků: 143

Re: Re: Tak to je presne ono! :) Příspěvek č. 39 

Naposledy upravil CoBool 14.11.2004 v 13:31

Old Post 14.11.2004 v 11:15
CoBool je offline   Click Here to See the Profile for CoBool   Find more posts by CoBool   Click here to Send CoBool a Private Message   Click Here to Email CoBool   Visit CoBool's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
arez
Newbie

Registrován: 11.10.2004
Příspěvků: 70

VLAN +QoS Příspěvek č. 40 

Co se tyce levnych switchu tak vetsina tech co se nyni prodavaji maji chipy, ktere tyto funkce podporuji....viz vyse zminovany chip ADMTEK ADM6999, dale take Realtek 8305SB nebo 8309SB(podporuje dokonce Trunkovani) nebo IP175A (napriklad v nekterych vyrobcich planet). U tech Realtekovych chipu lze epromku programovat velice snadno pres LPT (schema je k dispozici na strankach realteku). Osobne budu laborovat s 5-portem Edimax pro nastaveni FullDuplex 10M pro ronju (pomoci prepinacu) plus VLAN pomoci EEPROM typu 24LC02. Samozrejme ztrata zaruky na vyrobek, ale vzhledem k cene (pod 400kc s DPH) celkem dobra investice.

Old Post 17.02.2005 v 18:58
arez je offline   Click Here to See the Profile for arez   Find more posts by arez   Click here to Send arez a Private Message   Click Here to Email arez     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lwq
Member

Registrován: 05.01.2005
Příspěvků: 334

Příspěvek č. 41 

takove karta bezne dodava treba MK ... za dosti vysoke ceny, ale co se da delat ... a slysel sem, ze i dosti slusne funguji, ty gigabit verze, takze krasa ...

Old Post 08.09.2007 v 15:57
lwq je offline   Click Here to See the Profile for lwq   Find more posts by lwq   Click here to Send lwq a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chipmonkey
Newbie

Registrován: 25.11.2006
Příspěvků: 5

Příspěvek č. 42 

Old Post 19.10.2007 v 18:03
chipmonkey je offline   Click Here to See the Profile for chipmonkey   Find more posts by chipmonkey   Click here to Send chipmonkey a Private Message     Visit chipmonkey's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:29.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
123  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz