CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > Jak rozbehat kartu pro PCI2.2 na MB s PCI2.1
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Porew
Newbie

Registrován: 18.02.2003
Příspěvků: 10

Jak rozbehat kartu pro PCI2.2 na MB s PCI2.1 Příspěvek č. 1 

Old Post 04.03.2004 v 13:32
Porew je offline   Click Here to See the Profile for Porew   Find more posts by Porew   Click here to Send Porew a Private Message   Click Here to Email Porew     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
slonik
Newbie

Registrován: 14.10.2004
Příspěvků: 8

Příspěvek č. 2 

je to trochu o inom ako nazov threadu ale mozno pomoze inym
na wificentrum.com som nasiel redukciu PCI >PCMCIA pre ( pci 2.1 )
napisal som o tech info zatial sa neozvali keby niekto vedel o nejakej inej pomozte najlepsie na slovesku

Old Post 21.10.2004 v 09:22
slonik je offline   Click Here to See the Profile for slonik   Find more posts by slonik   Click here to Send slonik a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hrochsoft
Newbie

Registrován: 03.12.2003
Příspěvků: 26

Re: Příspěvek č. 3 

Docela by me zajimalo, jestli to zkousel nekdo z czfree

Old Post 21.01.2005 v 19:52
hrochsoft je offline   Click Here to See the Profile for hrochsoft   Find more posts by hrochsoft   Click here to Send hrochsoft a Private Message   Click Here to Email hrochsoft     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hrochsoft
Newbie

Registrován: 03.12.2003
Příspěvků: 26

Asi je to tak Příspěvek č. 4 

...zkousel sem rozbehat asus wl-130b na desce, ktera nepodporuje pci 2.2 a jak znamo, ac ma karta uvedeno, ze chodi na pci 2.1 neni tomu tak... Ta masina byla stara P75 a pri namontovani asusa se ani nerozbehla (necekane). Po privedeninapeti 3.3V na uvedene piny se pocitac normalne rozbehl a nainstalovany W95 v pohode detekovali kartu. Jaka
smula, ze nema tato karta ovladace pro w95...

Zkratka bylo to otestovano, zdali se rozjede PC a najde kartu. Funguje to!

Je ale mozne, ze pri mohutnejsi komunikaci sbernice nastanou rpoblemy. Vychazim z toho, z pokud ma karta napajeni 3.3V, budou nejspise i logicke urovne 0 a 3.3V, coz by nemusely logicke obvody v masine pracujici s 5V logigou spravne vyhodnotit.

Naposledy upravil hrochsoft 29.01.2005 v 11:33

Old Post 29.01.2005 v 11:24
hrochsoft je offline   Click Here to See the Profile for hrochsoft   Find more posts by hrochsoft   Click here to Send hrochsoft a Private Message   Click Here to Email hrochsoft     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jadesam
Newbie

Registrován: 13.10.2002
Příspěvků: 9

Příspěvek č. 5 

intel v dokumentaci k i430VX a i430TX pise "3,3V 2,5V 5V tolerant" takze by nemel bejt vubec zadnej problem, jde se to zkouset !

Old Post 22.02.2005 v 04:39
jadesam je offline   Click Here to See the Profile for jadesam   Find more posts by jadesam   Click here to Send jadesam a Private Message   Click Here to Email jadesam   Visit jadesam's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dj-bobr
Debugger

Registrován: 24.11.2002
Příspěvků: 813

Příspěvek č. 6 

Docela bych to i zkusil, XG901 má vpravo takové tři kontaktní plošky na DPS, a u jedné z nich je, pokud si dobře pamatuju, popisek "3.3V" - takže by se asi dal využít pro připojení externího napájení 3.3V. Kolik taková wifina může žrát? Nechce se mi tam dávat LM317, když by asi v pohodě stačilo něco menšího

__________________

B!

Old Post 18.03.2005 v 20:57
dj-bobr je offline   Click Here to See the Profile for dj-bobr   Find more posts by dj-bobr   Click here to Send dj-bobr a Private Message   Click Here to Email dj-bobr   Visit dj-bobr's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hrochsoft
Newbie

Registrován: 03.12.2003
Příspěvků: 26

Odber Příspěvek č. 7 

prej az 0,5A (aspon u asusa wl130b se tak pise), nevim jak u zcomu

Old Post 24.03.2005 v 17:22
hrochsoft je offline   Click Here to See the Profile for hrochsoft   Find more posts by hrochsoft   Click here to Send hrochsoft a Private Message   Click Here to Email hrochsoft     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jsara
Newbie

Registrován: 25.01.2006
Příspěvků: 55

Příspěvek č. 8 

__________________

správce sítě olbramNET a jinak borec

Naposledy upravil jsara 28.08.2006 v 10:30

Old Post 28.08.2006 v 06:19
jsara je offline   Click Here to See the Profile for jsara   Find more posts by jsara   Click here to Send jsara a Private Message     Visit jsara's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wondra
Junior Member

Registrován: 22.12.2002
Příspěvků: 227

Příspěvek č. 9 

Taky jsem pouzil onen slovensky navod. Jiz par dni Atheroska funguje v poradku. Na me desce nejen ze nebyly 3.3V piny spojene S GND, ony nebyly ani spojene mezi jednotlivymi sloty.
Pokud v pocitaci neni nikde k mani 3.3V, doporucuji obvod LM3940IT-3.3. Je to specialni stabilizator 5->3.3. Je trochu drazsi nez univerzalni LM317, ale zato urcite da dostatecny proud a vubec nehreje. Maji ho treba v GME.
Pak uz staci jenom trafopajkou pripajet k nejakemu napajecimu konektoru (od vetracku idealni) a vystupni dratek zastrkat do nejakeho z popisovanych pinu PCI.

__________________

Be smart, use TROSCs!
T.R.O.S.C. ... The Really Old yet Sufficient Computer

Old Post 04.03.2008 v 07:46
wondra je offline   Click Here to See the Profile for wondra   Find more posts by wondra   Click here to Send wondra a Private Message   Click Here to Email wondra   Visit wondra's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Plnt
HonzaK

Registrován: 04.06.2002
Příspěvků: 804

Team Member: MOD

Příspěvek č. 10 

__________________

Old Post 04.03.2008 v 13:04
Plnt je offline   Click Here to See the Profile for Plnt   Find more posts by Plnt   Click here to Send Plnt a Private Message   Click Here to Email Plnt   Visit Plnt's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:08.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz