CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Node Monitor > Volná diskuze
1234567 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Deu
Node #1

Registrován: 21.12.2000
Příspěvků: 373

Nová verze mapového systému Příspěvek č. 1 

Naposledy upravil Zajsoft 16.05.2004 v 03:07

Old Post 19.08.2003 v 09:45
Deu je offline   Click Here to See the Profile for Deu   Find more posts by Deu   Click here to Send Deu a Private Message   Click Here to Email Deu   Visit Deu's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Plnt
HonzaK

Registrován: 04.06.2002
Příspěvků: 804

Team Member: MOD

Skvela prace! Příspěvek č. 2 

Ahoj,

skvela prace! Jsem z Prahy, takze osobne tu celorepublikovou mapu prilis nevyuziju, ale myslim, ze se jedna o klicovou vec pro koordinaci rozvoje CZFree v mimoprazskych oblastech. Nekolik kamaradu, kteri bydli mimo Prahu se chteli pripojit, ale procitat vsechny fora, atd. je celkem zdlouhave a zacatecnika casto odradi. Tenhle nastroj urcite pomuze hodne lidem.

Btw. kdyz uz chcete pripominky - funguje mi ortofotopodklad u obou satelitnich map (ten jeden se mi ale zobrazil v duhovych barvach ), ale ne u Prazske. Zkousel jsem se odhlasit / prihlasit, ale uspech se nedostavil. Pouzivam Mozilla Firebird 0.6.1, ale zkousel jsem to i v Internet Exploreru - oboji neuspesne. Abych vyloucil svoji chybu, tak jsem se ptal dalsich 2 lidi a oba maji stejny problem.

Honza

P.S.: V Connected foru je jeste stary odkaz na czfree.net/monitor...

Naposledy upravil Plnt 19.08.2003 v 11:36

Old Post 19.08.2003 v 11:31
Plnt je offline   Click Here to See the Profile for Plnt   Find more posts by Plnt   Click here to Send Plnt a Private Message   Click Here to Email Plnt   Visit Plnt's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Honza V.
Junior Member

Registrován: 26.07.2002
Příspěvků: 134

Příspěvek č. 3 

Stejný problém jako HonzaK; chyba tedy možná nebude na klientech...

díky moc za dobrou práci a za vyřešení této chybky!

__________________

Co shoří, neshnije. hell.jspoj.czf

Old Post 19.08.2003 v 11:40
Honza V. je offline   Click Here to See the Profile for Honza V.   Find more posts by Honza V.   Click here to Send Honza V. a Private Message   Click Here to Email Honza V.   Visit Honza V.'s homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dodo
Senior Member

Registrován: 11.08.2002
Příspěvků: 704

Příspěvek č. 4 

dobrá práce.

Old Post 19.08.2003 v 11:54
dodo je offline   Click Here to See the Profile for dodo   Find more posts by dodo   Click here to Send dodo a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chevees
Team Leader

Registrován: 30.07.2002
Příspěvků: 1050

Team Member: MOD

Příspěvek č. 5 

Mám stený problém - zobrazení ortofoto mapy. Zkoušel jsem se odhlásit, smazat cookie a znovu se přihlásit, ale nepomohlo to (používání cookie a automatické přihlášení mám zapnuto)...

__________________

Old Post 19.08.2003 v 11:56
Chevees je offline   Click Here to See the Profile for Chevees   Find more posts by Chevees   Click here to Send Chevees a Private Message     Visit Chevees's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LuciuS
Newbie

Registrován: 04.08.2002
Příspěvků: 86

Příspěvek č. 6 

Taky mám uvedený problém, zajímavý je že jsem včera otvíral novou mapu taky ale chovalo se to přesně opačně - Praha ano, ČR ani za mák.

Na druhou stranu už nemůžu editovat všechny node, ale jenom svůj.

Old Post 19.08.2003 v 12:00
LuciuS je offline   Click Here to See the Profile for LuciuS   Find more posts by LuciuS   Click here to Send LuciuS a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deu
Node #1

Registrován: 21.12.2000
Příspěvků: 373

Příspěvek č. 7 

Na implementaci originalnich dat pokracujeme jak je vyse uvedeno, vyckejte prosim s bugreporty ohledne mapovych podkladu, zamerte se na spise na interface vkladani a editovani novych bodu.

Old Post 19.08.2003 v 12:13
Deu je offline   Click Here to See the Profile for Deu   Find more posts by Deu   Click here to Send Deu a Private Message   Click Here to Email Deu   Visit Deu's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chevees
Team Leader

Registrován: 30.07.2002
Příspěvků: 1050

Team Member: MOD

Příspěvek č. 8 

__________________

Old Post 19.08.2003 v 13:39
Chevees je offline   Click Here to See the Profile for Chevees   Find more posts by Chevees   Click here to Send Chevees a Private Message     Visit Chevees's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Doc
Senior Member

Registrován: 27.11.2002
Příspěvků: 2331

Příspěvek č. 9 

Old Post 19.08.2003 v 14:15
Doc je offline   Click Here to See the Profile for Doc   Find more posts by Doc   Click here to Send Doc a Private Message     Visit Doc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
A152
Senior Member

Registrován: 12.02.2003
Příspěvků: 599

Příspěvek č. 10 

Old Post 19.08.2003 v 17:54
A152 je offline   Click Here to See the Profile for A152   Find more posts by A152   Click here to Send A152 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
honas
Newbie

Registrován: 21.02.2003
Příspěvků: 3

Příspěvek č. 11 

Je to fakt blbý. Před tím mi to připadalo lepší. Za žádnou cenu se mi neukáže ten podklad. Vidím jen sí? a to mi moc přehledný nepřipadá. Před tím jsem se aspoň orientoval pomocí ulic apod. Snad to ude brzo chodit tak jak si přejeme.

zdravím všechny

Honas

Old Post 19.08.2003 v 18:06
honas je offline   Click Here to See the Profile for honas   Find more posts by honas   Click here to Send honas a Private Message   Click Here to Email honas   Visit honas's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
A152
Senior Member

Registrován: 12.02.2003
Příspěvků: 599

Příspěvek č. 12 

Old Post 19.08.2003 v 18:13
A152 je offline   Click Here to See the Profile for A152   Find more posts by A152   Click here to Send A152 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stripe
Member

Registrován: 16.03.2003
Příspěvků: 435

mapa Příspěvek č. 13 

Zdar,

supr, ale stejny problem - podklad mapy v Praze ne e. Jinak bych mozna zminil jeden navrh, nebylo mozny nejak pridat vyhledavani mist ve meste (ctvrte, ulice?) oproti stare verzi je supr, ze tam je find place, ale pro mesta :( Problem je v tom, ze kdyz mi rekne kamarad, jestli mu nepomuzu s registraci v monitoru a bydli nekde hluboce v centru, zastavbe, tak pohybovat se pomoci sipek od Letne, resp. nejakeho nedalekeho noda (pokud takoveho znam), je nekdy akce tak hodinu i vetsim levelem zobrazeni. diky

__________________

...desktop mam usporadany dle Leffingwellova-Bronsteinova schematu psaciho stolu, verze B...

Old Post 19.08.2003 v 18:40
Stripe je offline   Click Here to See the Profile for Stripe   Find more posts by Stripe   Click here to Send Stripe a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Plnt
HonzaK

Registrován: 04.06.2002
Příspěvků: 804

Team Member: MOD

Re: mapa Příspěvek č. 14 

Old Post 19.08.2003 v 19:32
Plnt je offline   Click Here to See the Profile for Plnt   Find more posts by Plnt   Click here to Send Plnt a Private Message   Click Here to Email Plnt   Visit Plnt's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mikulas
Member

Registrován: 22.10.2002
Příspěvků: 393

Příspěvek č. 15 

Jo podklad zafungoval (od vcerejska).

Mel bych ale jine navrhy:
1. je mozne nejak "jednoduse" zvetsit velikost okna s mapkou?
Je mi jasne, ze pokud je vse natvrdo (krok pri posouvani a pod.) tak je to celkem zbytecna otazka.

2. Moc by se mi libilo, kdyby select box "select node" skakal tam, ktere se zmackne tlacitko, ale rychle po sobe ("C" -> C-3PO, "CA" -> cabrasaz, nikoliv a) Snad me chapete...

Ovsem to je, rekl bych vlastnost selectu a muselo by se tam dat neco jineho. Jde mi o to, ze od nekterych pismenek je tam nodu opravdu poezhnane a tak se musi kroutit koleckem az do zblbnuti, pokud je druhe pismenko daleko v abecede.

Jo a pokud to mel nahradit search, tak ten mi nefunguje :(

3. Uz tady jednou padlo, ze by se mohla udelat akce a vyhazet nody ke kterym se nikdo nehlasi. Uvazujete o tom?

Old Post 20.08.2003 v 08:57
Mikulas je offline   Click Here to See the Profile for Mikulas   Find more posts by Mikulas   Click here to Send Mikulas a Private Message   Click Here to Email Mikulas   Visit Mikulas's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chevees
Team Leader

Registrován: 30.07.2002
Příspěvků: 1050

Team Member: MOD

Příspěvek č. 16 

__________________

Naposledy upravil Chevees 20.08.2003 v 10:00

Old Post 20.08.2003 v 09:54
Chevees je offline   Click Here to See the Profile for Chevees   Find more posts by Chevees   Click here to Send Chevees a Private Message     Visit Chevees's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:04.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
1234567 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz