CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Node Monitor > Volná diskuze
12345678 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
aquarius
Team Leader
zastupce cloudu 10.254


Registrován: 20.07.2002
Příspěvků: 340

Team Member: ADMIN

User is Mapper

Příspěvek č. 17 

Old Post 20.08.2003 v 09:55
aquarius je offline   Click Here to See the Profile for aquarius   Find more posts by aquarius   Click here to Send aquarius a Private Message   Click Here to Email aquarius   Visit aquarius's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mikulas
Member

Registrován: 22.10.2002
Příspěvků: 393

Příspěvek č. 18 

Aha - tak to bylo nepochopeno. Myslel jsem, ze search pracuje na bazi nodu, nikoliv mest. To je tedy ok.

To ale jen podtrhuje tu mou prosbu, aby se dalo lepe hledat a skakat v seznamu nodu.

Jo a jeste bych doplnil, ze by pomohlo nastavitelne defaultni misto vstupu do mapy. Ze bych se vzdy na zacatku objevil tam, kde mam node nebo kde si to zvolim. To by bylo fakt cool!

Old Post 20.08.2003 v 10:00
Mikulas je offline   Click Here to See the Profile for Mikulas   Find more posts by Mikulas   Click here to Send Mikulas a Private Message   Click Here to Email Mikulas   Visit Mikulas's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Roumen
Junior Member

Registrován: 17.12.2002
Příspěvků: 118

Příspěvek č. 19 

Old Post 20.08.2003 v 10:24
Roumen je offline   Click Here to See the Profile for Roumen   Find more posts by Roumen   Click here to Send Roumen a Private Message     Visit Roumen's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mikulas
Member

Registrován: 22.10.2002
Příspěvků: 393

Příspěvek č. 20 

Potvrzuji Roumenuv bug s mapou, ale rekl bych, ze to je jen vadny obrazek v mape.

2Roumen, myslim, ze aktualizovat mapu muzes jedine tak, ze si zahaknes gumu od trenyrek za kliku, do ruky drapsnes digifotak a nechas se vypruzit dostatecne vysoko, abys to mohl pekne nafotit

OFmapu neni tak jednoduche ziskat, natoz aktualni, ze?

Mik

Old Post 20.08.2003 v 10:32
Mikulas je offline   Click Here to See the Profile for Mikulas   Find more posts by Mikulas   Click here to Send Mikulas a Private Message   Click Here to Email Mikulas   Visit Mikulas's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jkt
Senior Member

Registrován: 04.04.2003
Příspěvků: 1111

Příspěvek č. 21 

__________________

cd /local/pub && more beer > /dev/mouth

Old Post 20.08.2003 v 10:51
jkt je offline   Click Here to See the Profile for jkt   Find more posts by jkt   Click here to Send jkt a Private Message   Click Here to Email jkt     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wentasah
Member
zastupce cloudu 10.21


Registrován: 10.10.2002
Příspěvků: 29

Prepocet polohy nodu Příspěvek č. 22 

__________________

Wentasah

Old Post 20.08.2003 v 10:52
Wentasah je offline   Click Here to See the Profile for Wentasah   Find more posts by Wentasah   Click here to Send Wentasah a Private Message   Click Here to Email Wentasah   Visit Wentasah's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
simandl
Dealer s cizími osobními daty
zástupce 10.33


Registrován: 15.07.2002
Příspěvků: 1219

add point Příspěvek č. 23 

add point mi nechodí z Mozilla 1.2.1 (po kliknutí je ten formulář napravo nepředvyplněný a chybí souřadnice, vlastník a podobně)
Ale chodí to z IE 5 a normálně se mi povedlo přidat nódy i daleko na vysočině

Doma mám linux a tak bych funčnost v mozille uvítal.

Bezva práce, díky.

__________________

Old Post 20.08.2003 v 12:12
simandl je offline   Click Here to See the Profile for simandl   Find more posts by simandl   Click here to Send simandl a Private Message   Click Here to Email simandl   Visit simandl's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hwsoft
Moderator
zastupce cloudu 10.101


Registrován: 11.10.2002
Příspěvků: 2100

Re: add point Příspěvek č. 24 

__________________

ITF - FreeNet Liberec
DesSto
jabber: hwsoft@linjab.org

Old Post 20.08.2003 v 13:11
hwsoft je offline   Click Here to See the Profile for hwsoft   Find more posts by hwsoft   Click here to Send hwsoft a Private Message     Visit hwsoft's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fyzik
Team Leader

Registrován: 23.05.2002
Příspěvků: 1102

Příspěvek č. 25 

k tem filtrum - kdyz uz se zapne filtr, nemohla by se zmensit velikost tech puntiku? zbytecne zabiraji misto a treba ty ((((o)))) jsou zbytecne, kdyz si clovek vybere vsechny body, co maji ((((o)))). stacil by jenom puntik.

jinak good wrk, jeste to vyexportujte do CVS at na tommuzou maknout taky jini ....

__________________

Old Post 20.08.2003 v 13:24
Fyzik je offline   Click Here to See the Profile for Fyzik   Find more posts by Fyzik   Click here to Send Fyzik a Private Message   Click Here to Email Fyzik   Visit Fyzik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
simandl
Dealer s cizími osobními daty
zástupce 10.33


Registrován: 15.07.2002
Příspěvků: 1219

Re: Re: add point Příspěvek č. 26 

__________________

Old Post 20.08.2003 v 15:52
simandl je offline   Click Here to See the Profile for simandl   Find more posts by simandl   Click here to Send simandl a Private Message   Click Here to Email simandl   Visit simandl's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
danny
faultfinder :c)
zastupce cloudu 10.24


Registrován: 12.05.2002
Příspěvků: 5246

Team Member: ADMIN

User is Mapper

Příspěvek č. 27 

Informaci, kterou bych uvital je datum zaneseni nodu do mapy (nekde v detailnim infu) - casto v mape jsou dnes prakticky mrtve puntiky node in planning, coz se ale blbe detekuje (da se to dovodit z neaktivity lidi ve forech apod, ale je to uz takove - zdrzujici..)

Vec, kterou by mapovy system mohl IMPLICITNE (=bez pridelovani specialnich prav) umoznovat je zobrazeni linku mezi AP - alespon pro ty, co provozuji vlastni AP. System dnes dokaze detekovat vlastnika node a u toho "jeho" umoznit editaci. Imho by tedy nemelo byt tezke zjistit postaveni daneho uzivatele z hlediska infrastruktury site a pridelit mu odpovidajici prava v mape. Pravo zobrazeni linku by nutne nemuselo byt na celou sit, stacily by tak 3-5 hopu, tak aby clovek vedel kudy jde dal do site (je-li potreba ty linky obecne tajit).

Old Post 20.08.2003 v 23:46
danny je offline   Click Here to See the Profile for danny   Find more posts by danny   Click here to Send danny a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stay d
Mafián
zastupce cloudu 10.40


Registrován: 04.10.2002
Příspěvků: 1428

Team Member: MOD

User is Mapper

Příspěvek č. 28 

Skvělá práce Oto, Carlosi a další !!!

Pro admini a moderátory by v editaci mohla navíc být položka pro ručně zadávané router ID ospf protokolu, viz např. hw ap a nejunkčnost ospf na hw ap.

Datum vzniku node by jistě byl také dobrý krok, pro to, aby se to mohlo pročistit, protože pročistit to chce.

Jsem rád, že už jsou pojmenování statusů nodů pořádná a srozumitelná, před tím v tom byl pěknej guláš u těc APček.

Přidat možnost defaultního místa v mapě a jeho zvolení by bylo skutečně cool.

Dále by asi nebylo marné přidat kolonku essid a mac nodu a jejich editaci, když ne všem tak aspoň adminům a moderatorům.

__________________

Old Post 21.08.2003 v 03:43
Stay d je offline   Click Here to See the Profile for Stay d   Find more posts by Stay d   Click here to Send Stay d a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stay d
Mafián
zastupce cloudu 10.40


Registrován: 04.10.2002
Příspěvků: 1428

Team Member: MOD

User is Mapper

Post Pro přehlednost Příspěvek č. 29 

__________________

Old Post 21.08.2003 v 03:57
Stay d je offline   Click Here to See the Profile for Stay d   Find more posts by Stay d   Click here to Send Stay d a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
danohnesorg
Newbie

Registrován: 07.08.2002
Příspěvků: 78

A co stav nodu Příspěvek č. 30 

Pridal jsem tri funkcni nodz u nas v malomeste, ale protoze zatim nejsme spojeni s CZFREE, tak mi sviti modre jako node in plan, coz samozrejme neni pravda, data pres ne tecou jako zbesila.

Jak se da status zmenit? Nejak rucne, protoze automaticky to jeste nejakou dobu nepujde.

Old Post 21.08.2003 v 08:20
danohnesorg je offline   Click Here to See the Profile for danohnesorg   Find more posts by danohnesorg   Click here to Send danohnesorg a Private Message   Click Here to Email danohnesorg     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chevees
Team Leader

Registrován: 30.07.2002
Příspěvků: 1050

Team Member: MOD

Re: A co stav nodu Příspěvek č. 31 

__________________

Old Post 21.08.2003 v 10:01
Chevees je offline   Click Here to See the Profile for Chevees   Find more posts by Chevees   Click here to Send Chevees a Private Message     Visit Chevees's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ninja
Senior Member

Registrován: 30.10.2002
Příspěvků: 537

zobrazeni linek spojeni Příspěvek č. 32 

ja bych byl pro zobrazeni spojeni vsem, ikdyz asi ne dafault, ale udelat to jako dalsi volbu.

Moc nerozumim jak (jestli vubec) se linky maluji dle OSPF statusu, ale prijde mi jako jednoducha a spolehliva varianta, ze kazdy node si bude moc sam poeditovat, kam je pripojen. IMHO se tento udaj prakticky nemeni a spouste lidem by to pomohlo pri premysleni, kam se pripojit, atd.

Old Post 21.08.2003 v 17:43
ninja je offline   Click Here to See the Profile for ninja   Find more posts by ninja   Click here to Send ninja a Private Message   Click Here to Email ninja   Visit ninja's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:29.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
12345678 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz