Ja bych se take primluvil za ty relateky (RTL 8180L/8181), umi busmaster a jsou za hubicku (1200kc s DPH). Pod woknama maji regulaci vykonu a dokonce i AP mod (!!), oboje by melo slapat i pod linuxem. Instaloval jsem ho kamaradovi (WinXP) a pripada mi, ze maji i slusnou citlivost. Ja bych ten .deb balicek rad udelal, ale neumim to :-(( . Jinak diky za super distro, bude se hodit
jeste bych uvital, aby mi nekdo vedel, jak je to s tim driverem, sam jsem ho ozkouset nemohl(mam zcom s prismem), takze nevim nakolik je stable ci neni a nakolik funguje, ale jel jsem podle dokumentace, tak snad funguje
pro deu, driver je podle dokumentace pro 2.4.18 a vys, takze po exportu KVERSION je to mozny kompilovat proti jakykoliv verzi kernelu 2.4.x
pokud realtek releasne novej driver, tak to tam zas hodim.
05.01.2004 v 09:23
jantar.czHQ
05.01.2004 09:35
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
jenom me tak napadlo, co udelat minidistro i pro pouziti jako firewall/gateway.
nepredpokldam, ze bych byl jediny, kdo ma do czf pripojenou infrastrukturu nekolika pocitacu, pres jediny router, a rekl bych, ze tu je i dost lidi, co nevedi jak na to (takze si budu kupujou rovnou HW reseni, nebo to resi na widlich pomoci winroute a podobnych veci, a nebo si od nekoho nechaj nainstalovat linux router).
cili proc neudelat jeste jednu distribuci, tentokrat pro koncovy bod, s tim ze by tam jako optional moduly mohl byt treba squid, firewall, a dalsi drobnosti, ktere se obcas nekomu hodi.
jinak kdyz jsem koukal na to distro na "normalni" router pro czf, tak si rikam, ze by se tam nejspis hodilo dat i snmp, aby se pomoci mrtg, nebo neceho jineho daly vytvaret statistiky, pripadne sledovat aktualni tok dat v lepsim pripade se takhle da resit i remote management, ale to bych spis nechal k uvaze, prece jen ssh, je ssh ;o)))