Zobrazení Jediného Příspěvku
e4pox
Newbie

Registrován: 09.04.2005
Příspěvků: 19

Prekrucanie? Příspěvek č. 1 

Mafianskych sposobov je tu viac nez dost.. Co s kym domluvate a kto za co musi platit sa clovek moze len dohadovat.. Toto je uz fakt trapne prekrucanie.. Aka praca a ake docenenie?? Ten clovek reagoval na bazar a predaj..
Okrem toho.. je zaujimave.., ze vcelku dost ludi pouziva (zneuziva?) know how Czfree a predavaju svoje sluzby.. pod "hlavickou" CzFree.. Napr. AP CzFree.Net.XXX nieco je co?? No hybrid :-) Inzeruje svoje APecko v mape CzFree pritom ale predava pripojenie do internetu.. Potom pride dalsi a "preda" aj toho co predava.
Preco nezakrocite proti niecomu takemu ale usierate sa tu koly pokutnemu predaju v radovo korunach?? To tu nieje fakt nik kto by videl "kulturu" nie v odstranovani pokutnych predajcov ale v odstranovani gramaticky zaostalych alebo v podstatnych veciach napriklad???
Zabomysie vojny a mazanie nickov CzFree fakt vytrhne.. Chcel by som vidiet mentalny profil cloveka co to koucuje :-)

Naposledy upravil e4pox 05.10.2005 v 21:53

Old Post 05.10.2005 v 21:47
e4pox je offline   Click Here to See the Profile for e4pox   Find more posts by e4pox   Click here to Send e4pox a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[zavřít toto okno]