Zobrazení Jediného Příspěvku
kabelnet
senior member
zastupce cloudu 10.41


Registrován: 22.07.2003
Příspěvků: 1578

Příspěvek č. 1 

S Petrem Simandlem jsme byli domluveni že, tato konektivita pro toto IP jde z balíku konektivity která sem teče celkově tj. jakási 256/1024 či neco takového. S tím že mám jednou ročně zaplatit jakýchsi 12 x yy Kč = aaa Kč. Bohužel mne Petr ani neřekl kam to poslat nebo komu to mám dát.
Další věcí je to že, mne nepřesvědčil ani jeden poskytovatel který je zde v ETH dopoledne kdy potřebuji pracovat s tím byli jak v říjnu tak listopadu neustále problémy výpadky dns přesměrovávání přes SNTOP do nikam atd. Co se týká toho druhého tak mne po jakémsi testu bylo odpojeno putty s odůvodněním které mne vyřídila jakási slečna že, tato sít není určena pro správce sítí a majitelnení doma a at už nevolám.
nyní to využívám cca 4-6 x do měsíce a za toto že čekám okolo minuty na odezvu v putty na příkaz (pokud mne nespadne) fakt nepotřebuju.
Jinak vidím že, se tu nic nezměnilo k lepšímu jen se stále hází problémy z jednoho na druhého což je jednodušší než je vyřešit.
S díky za nic Karel

__________________

Naposledy upravil kabelnet 25.12.2005 v 11:28

Old Post 25.12.2005 v 11:22
kabelnet je offline   Click Here to See the Profile for kabelnet   Find more posts by kabelnet   Click here to Send kabelnet a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[zavřít toto okno]