Zobrazení Jediného Příspěvku
pinam
Member
zastupce cloudu 10.225


Registrován: 29.09.2004
Příspěvků: 28

Trocha historie Příspěvek č. 1 

Doubymu se nelibi moje interpretace historie pridelovani vetsiho adresniho prostoru pro czfree-ol.net. Takze se tu pokusim srovnat, co si pamatuju, pokud mozno co nejobjektivneji. Samozrejme ale ze sveho pohledu. Na forum to pisu proto, abych v tom udelal jasno nezasvecenym a take abych se timto tematem uz nemusel dale zabyvat.

Uz v lednu padla zminka, ze by bylo dobre mit vetsi adresni prostor (kvuli snazsimu routovani). Tenkrat to bylo po icq. Ale i na foru o tom jsou zminky. Domluvili jsme se, ze to probereme na OPO, ktere se konalo ke konci unora. Douby se na OPO nedostavil, proto se to nejak vytratilo. Ja jsem si mezitim myslel, ze je na rade douby, aby se vyjadril, douby zrejme cekal, az se ja (nebo nekdo jiny z czfree-ol) definitivne vyjadri, ze o sirsi adresni prostor mame zajem. Cas plynul, tak jsem na forum napsal oficialni zadost. Veci se daly do pohybu po icq mezi JardaKem a doubym. Ted mame navrh od doubyho na adresni prostor, vyjadrime se co nejdrive, dekuji. Ja jsem rad, ze se veci zacaly hybat. Cely problem zrejme byl v tom, ze jsme si oba mysleli, ze se ceka na toho druheho.

Old Post 25.04.2006 v 21:49
pinam je offline   Click Here to See the Profile for pinam   Find more posts by pinam   Click here to Send pinam a Private Message   Click Here to Email pinam     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[zavřít toto okno]