Zobrazení Jediného Příspěvku
kabelnet
senior member
zastupce cloudu 10.41


Registrován: 22.07.2003
Příspěvků: 1578

Příspěvek č. 1 

Vis co Danny Link na tebe svítil rok a spol ala edoras na to uspesne sral.
To jen k tomu že, jsem provolal hodně přes pár stovek kč edorasovy a poslal dost emailů ohledně spoje ze Styx<>Kyje .
Co se týká linku jižák<>raptik myslím že, to není uplně problém HMNet. mimo jiný tendle spoj sem jel hodněkrát restartovat ve dne i v noci a upřímně nemusel jsem.
Takže tvoje řeči o tom jak nejsme CZFrre mne přijdou celkem divný spíš bych se zaobíral tím jak moc jsou CZFree na Jižáku nebo Edoras.

Mimo jiné Danny to že síma ignoruje pravidla na Letoptu svedčí třeba jen monitor. To že, si tam udělal vlastní node se svýma spojema je bohužel jen tichým svědectvím toho že, na mne i celej HMNet pan Simandl pěkně zvysoka sere. A nejaký dohody sou mu leda tak pekně ukradený. Pokud by tě to zajímalo tak to je v zápisu rady OS HMNet ale, tebe spíš zajímá kdo je kdo a tyhle věci ti jsou šumák.

Asi takhle já jsem to domluvil a ve finále si mám za umístění antén na střeše platit???
Jestli jsem si všiml správně tak v letnanech se dlouho nic nepostavilo takže z Kobylis to bude zřejmě na Letopt dále pak na Prosek a potom na BratraK to jsou tři místa na antény které jsou povolené zdarma. Záměr s kterým se to domlouvalo byl mimo jiné i spoj na Kyje potažmo HMNet a ted mne Danny řekni kdo že tu vlastně blokuje ty spoje.
Poprvé jsi malinko hodně mimo mísu.
A já si mám za spoj zaplatit jen proto aby byl duplicitní spoj na BratraK nebo spoj do Kobylis??? A nebo mne máte fakt za takovýho blba že si myslíte že to platit budu???

__________________

Naposledy upravil kabelnet 19.06.2006 v 01:18

Old Post 19.06.2006 v 00:48
kabelnet je offline   Click Here to See the Profile for kabelnet   Find more posts by kabelnet   Click here to Send kabelnet a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[zavřít toto okno]