Zobrazení Jediného Příspěvku
kabelnet
senior member
zastupce cloudu 10.41


Registrován: 22.07.2003
Příspěvků: 1578

Příspěvek č. 1 

Takze k tomuto bych dodal následující pro vysvetlení ostatním když už to chceš rozmazávat tady.
Začal bych tím že asi 1a 3/4 roku jsme čekali na láznu až se připojí po roce čekání jsme to vzdali.
Lázna přišel ke mne na ap po tom roce a třičtvrtě s tím že potřebuje udělat spoj. Hrrr hrr ze dne na den se s prominutím po roce čekání bez odezvy kdy měl sposta času a bloknul mne tím i zařízení a pod fakt nepo..... nicméně přivezl na nej aircu 3 eth bez krabičky. je to důležité info protože doporučuju to provozovat bez ní eth kablíky tam fakt držej na výsost dobře na dvě věci. S tím že na instalaci bude mít vše. Neměl dodával jsem mu koax držák etc.
Vzhledem k tomu že předěláváme AP tak to prostě nějaký ten den nejelo. posléze jsem zjistil že, AP svítí nicméně z aircy vypadl eth kabel. Tozto se opakovalo cca 5x. V průběhu jednoho dne jsme si ze zařízení "půjčily" koax pokud se o svém dá říci půjčit. Následovala reakce že, jsme nespolehlivý atd. pokud tedy by jsis přivezl to co je potřeba ok mohlo to chodit a být v pohodě.

Jinak k této věci mne přijde úsměvná další věc lázna se bude připojovat na Prosek zajímavé u Lázny to jde u mne to nešlo celé dva roky.

Takže abych to shrnul láznovy nevyhovuje můj způsob práce neposrali jsme že to chtěl hned to že sliboval připojit se rok a 3/4 předtím je ovšem ok a ani se neobtěžoval dát info že se připojit nemůže.
Co se týká vrácení ano domluvil jsem si termín na vrácení zařízení leží mne tam a de facto překáží. Jsem asi jako vetšina z nás zaměstnaná a tak bohužel lázna může přes den já v noci klidně ti to nechám u kohokoliv kdo má čas ve dne i v noci.
Jinak na tvém pruzení je k pobavení jedna věc mne uháníš po měsící ale, to že jinému dlužíš věc už rok a půl tě nezajímá nejdřív by bylo dobrý si zamést před vlastním prahem než začneš prudit do druhých. Jedná se sice o blbý zdroj který ti půjčil Gookin nicméně nebyl jsi schopen mu ho vrátit rok a 3/4 respektive od mezicloudů.
zdravím Karel
ps ten zdroj pro tvé info je můj.

__________________

Old Post 04.12.2006 v 13:32
kabelnet je offline   Click Here to See the Profile for kabelnet   Find more posts by kabelnet   Click here to Send kabelnet a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[zavřít toto okno]