Zobrazení Jediného Příspěvku
kabelnet
senior member
zastupce cloudu 10.41


Registrován: 22.07.2003
Příspěvků: 1578

Příspěvek č. 1 

Tak mám fakt pocit že, si ze mne na Proseku děláte nehoráznou prdel. Fakt si vezmu kabelovku nebo adsl a sbohem viděl přišel odešel a mnozí řeknou žádná škoda budiž Váš názor.
Co mne nasralo opět a zase lázna ted již nepřímo. Názorná ukázka že, mne berete Vážně jak lonskej sníh. Takže první rozhodnutí je vykašlat se Vám na celou Jablonku nechat si vrátit vstupní příspěvek a dopředu zaplacenou platbu a konec konců i za práci tahání kabelů taky nebyla prdel a zadarmo ani kuře nehrabe to je 1. A proč to? vidím že, mne máte za ...cokoliv.. takže není mou povinností se nechat urážet. Důvod 3 roky žebrám o spoj k r-manovy z kyjí pak na Letňany. Nejde byla vždy odpověd ted koukám do monitoru a nestíhám se divit za nekolik týdnů má lázna spoj na r-mana. Za jak velkýho blba mne máte že, si celkem takhle nehorázně ze mne děláte prdel fakt nechápu na Proseku již ode mne nic nečekejte spolupráce na hovno. símo první co tě zajímalo byla platba za Inet to že mne leželo zařízení za pár tisíc u dveří pohoda na linku. Fakt nemám slov pro leváka typu lázny to jde a pro mne jaká jsou měřítka musím obložit víc lidí jako edoras nebo začít půjčováním si konektu jako frodo nebo prodáváním haluzí bez účtů jako djdodo???????????? Děte do hajzlu tohle fakt nemám zapotřebí.
Jinak nyní čekejte již jen to že budu spíš škodit tak jak jste doposud se stavěli vy ke mne, třeba budu mít pak na prosek víc linek. k.

A na závěr pokud by mne někdo chtěl vyhazovat s CZFree jak bývá obvyklý když prudím, tak já asi jako poslední dodržuju pravidla víc než kdo ostatní. Prošel jsem si z NB za posledních 10 -20 dnů hodně AP v naší lokalitě a zjistil jsem že, inet free není nikde. Takže ti co si tu hrají na bohy kdo kam bude připojený nebo kdo co udělal pro CZfree tak pak zjistíte že, mají AP zawepovaný ještě navíc vpuštění jen na MAC atd. takže by se měli zamyslet jak moc jsou ještě free a nekázat chleba se solí a přitom žrát řízky.

__________________

Naposledy upravil kabelnet 09.04.2007 v 22:49

Old Post 09.04.2007 v 22:38
kabelnet je offline   Click Here to See the Profile for kabelnet   Find more posts by kabelnet   Click here to Send kabelnet a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[zavřít toto okno]