Zobrazení Jediného Příspěvku
kabelnet
senior member
zastupce cloudu 10.41


Registrován: 22.07.2003
Příspěvků: 1578

Příspěvek č. 1 

Když jsem si to po sobě přečetl napadá mne že, je to celkem smutná pravda. To co jsem zde chtěl psát je to že: Slůvko škodit nahradte občas slovy "CHOVAT SE STEJNĚ" někdy to slovo škodit má v větě svůj význam.
Tak zaprvé Símovy se koukám nehodí tato reklama o tom že, si tu dělá každý tak jak se to hodí jemu a jeho kámošům.
Rozhodně si nemyslím že bych tu psal něco co není pravda.
Ad Danny: o ten link k r-manovy jsem prosil ještě v době kdy na Kyjích foukal leda tak vítr a čekám na to dodnes už 4 roky a 2 roky na Letnany.
Ad Duch co mám Vážit že, tady na Proseku je to banda která si dělá leda to co vyhovuje pár jedincům?

Jinak nikdo neškodí???????????? Jen to že, dohadováním se o ničem se símou je minimálně o ztrátě času a že toho času nebylo málo. Takže za to že si ze mne Síma dělá leda tak prdel já mám být non-czf a mimo jiné z Vaší strany se nejedná o vyhrožování??? Jo ty budeš škodit tak to sorry to nejsi czfreee ale, ten co je víc czffree (měřítko je kde?) tak je ok???
Dobře další vec zásady propojování se zajímalo by jaký třeba edoras používá rozsahy z 10.41.x.x nebo 10.38.x.x když se sere do cizích cloudů? To že zde přispěl někdy v roce 2006 a dnes si jede de facto svoje a na CZFree dlabe zvysoka ale, v momentu kdy mu šáhnete na node protože je má v cizím cloudu je najednou v nepořádku to že třeba právě Edoras škodí svým jednáním HMNetu, Uhlanu a dalším subjektům Petrik ale, i JMNet nikoho nebere. Edoras si získal pověst nadšence pro CZFree tím že, využil vhodně příležitosti a udělal mezicloudy. Dobře a je pak v pořádku že, za spoj v rámci CZFree mne naúčtoval 21000,- To je Danny to svobodné připojování??? Aha takže to bych jako měl na účet Jablonky dát aspon 22000,- a postavit to za svoje?? To že, by Edoras měl být NON-CZF za to že, se chová tímto způsobem nikdo nezvažuje. To že, jakýkoliv peer ze strany edorase je bud nefunkční nebo prostě nemají zájem je více než známé. Takže Danny kde je to měřítko toho kdo je nonczf? Edoras škodí podvádí okrádá ale, má czf propojku 1 udělal mezicloudy tak je ok.
K Símovy. postavil jsem u sebe AP na dokrytí pár domů na Proseku bylo mne řečeno že, to je špatně at to nedělám tech pár lidí 3 co na tom bylo je dnes u O2 nebo UPC. Chtěl jsem dát AP k sobě na balkon Síma se radši spřáhl s člověkem který klidně podepíše křivě výpověd (pan Ing. Skála ví dobře o čem mluvím a může být jedině rád že, na radu právníka jsem se na to vyprdl protože by za to vyfasoval minimálně pár měsíců na tvrdo) ale, dal AP na střechu než by bylo u mneok. To není o dělání si srandy a škození si. Hele Danny myslím že jsem nekolika subjektům jako HMNet vypal a Jablonka dopomohl k slušnému konektu. Což mne připomíná serióznost Símy který nejen mne ale, i Jakuba a gookina pěkně vyšméčkoval na jednání UPC. Dohoda zněla jdeme na jednání všichni na jednu smlouvu Síma si vzal naše ceny ceny a svou smlouvu čímž v cenách v tu dobu poškodil HMNet i Jakuba ale, to jejich věc ne moje. Nyní mám v plánu propojit pár dalších subjektů které mají zájem se propojit do CZFree. Nemělo by tedy být zájem na úkor připojení někoho kdo žádá už 4 roky a má další zájemce připojit láznu který je taky dobrej šméčkař. Jak jsem tu psal rok mne slibuje že, se připojí já mu půl roku držím zařízení a konektivitu a on na to dlabe. A pak se chce připojit ze dne na den z hodiny na hodinu a já se mám potento a když to není hned tak mne vyfakuje? Já mohl čekat půl roku a on nemohl počkat tři týdny a ještě mne tu pomlouvá že, sem zloděj když sám nebyl přes rok schopnej vrátit moje věci?? Lázno kdybych ti mel spočítat jen ty prachy za ten konekt co jsem ti držel toho půl roku tak mne dones ještě druhý zařízení a jsme srovnaný. Takže nechápu proč se připojuje lázna ale to je fakt jedno vidím že smer prosek je to opravdu o ničem kámoši kámošů atd.
Já tu napíšu že, mne nekdo škodí svojí neseriózností a ejhle já sem ten špatný když řeknu ty mne škodíš tak já budu ted škodit i tobě. Máte zajímavé názory. Já když budu škodit je to blbě ale, když strávím jak nyní zjištuju tunu času at osobně nebo tlf ze símou debatama o ničem tak to není škození a je to v pořádku naprostém super.

Danny co se týká spoje styx <> kyje je dávno natolik zarušený že, skoro nemá cenu nad ním na 2,4 GHz uvažovat to jsem ti taky řekl, když jsem se tě ptal jestli by se tedy rozjel na 5 GHz tak jsi mne řekl klidně ale, at si to celé zafinancuju nevím myslím že dřív se to dělo tak že, každý hradil svou stranu spoje. No budiž proto jsem navrhl že se propírujeme na TCC na to jsi mne řekl že, to nejde protože máš průchodnost na hranici toho co tam teče inet a nebudeš si to ucpávat czfree šlo mne jen o blbou 512 ku každopádně jsem ti posílal asi před měsícem sms zda by to nešlo a případně kde se propojit ten eth kabel na ttc visí k tvému switchi do ted. Tak mne tu netvrd že, nemám zájem se propojit. Po spoji na r-mana jsem chtel aby se propojili letnany vysočany a hmnet. Co je z toho prázdná bedna v Kyjích pár karet u mne doma všichni naslibovali nedodržel nikdo nic. Mám si to prý postavit za své takže to jsem pojal jako ještě lepší legrandu já mám Jablonce a potažmo i ostatním kteří chteli zálohovat 5 GHz spojema Inet stavet záložní linku pro případ výpadku za svoje fakt vtip. Na mne byl dán požadavek chceme přes kyje udělat linku HMNet<>Kyje<>letnany pro případ výpadku umožnil jsem rok se nic nedeje.
Dobře Danny přivedl jsi mne na myšlenku dotáhnu na Prosek linku a začnu nabízet Inet na rok zdarma a dál tak 49,- Kč měsíčně rychlost až 40 mbit. Zajímalo by mne kdo to ustojí déle já nebo Jablonka?
Karel
PS tu linku si sem budu muset stejně dotáhnout protože s Jablonkou opravdu nemíním mít již nic společného i kdybych měl jít přes mobil.

__________________

Naposledy upravil kabelnet 10.04.2007 v 11:49

Old Post 10.04.2007 v 11:12
kabelnet je offline   Click Here to See the Profile for kabelnet   Find more posts by kabelnet   Click here to Send kabelnet a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[zavřít toto okno]