Zobrazení Jediného Příspěvku
Insider
Senior Member

Registrován: 02.12.2002
Příspěvků: 1482

Glosa, Perličky z terénu: aneb první anténní útočí! Příspěvek č. 1 

Dnešní konverzace:

Správce věže:
"Dobrý den, prosim vás, volám ohledně instalace na Jarníku, jedu tam teď a odpojím Vás, máme tu hlášený, že jste zarušili dva poskytovatele, od té doby co je tam ten Váš buben tak jsou hlášený problémy s jedním spojem na 5GHz a jedné desítky RX 9 na jakých kanálech jedete?"
Mp:
"Nevím instalaci jsem nedělal, musím se zeptat techniků, jsem tedˇ na věži, zavolám za chvíli, fučí tu, zavolám technikům"

MP:
"Hele máme dusno na Jarníku, asi jsme někomu sedli na kanál"

Technici:
"Kravina, na kolokaci byly 3 spoje, vše minimálně 90stupňů od osy naší trasy, šli jsme na 9 kanále, na 7A byla zase 40mbitová alkoma na vedlejším stožáru a smažila to přímo do nás, to by se z toho jeden pos..".
"MP:" Nenaladili jste nahodou jednotky opačně?"
Technici: "Hele blbí jsme, ale takhle? Kanály jsou 2 a 9"
MP: "CO je co?"
Technici:"No co asi, kdyz to do namasti 7A? "


MP: "Dobrej, takže RX máme 9. kanál, ale prej to je vse mimo osy stávajících spojů, antény to museji tlačit minimálně o 30dB, takže my to asi nebudeme.. Dost pochybuju.."
Správce věže: "No mě to vysvětlujte, taky se mi to nezdá, ti s tou desítkou prý nevědí od kdy, ale prej jim to padá a ti s tou pětkou maj problémy od chvíle kdy je tam ten buben, váš buben, je to strašný místo, svítí tam zářivky samy od sebe a voltmetr konstantně ukazuje 3 volty co se naindukuji na draty" smích ", já Vás prostě odpojím a uvidíme"

MP: "To nepomůže, my rušíme ikdyž jsme vytažený ze zásuvky a zásadně, když tam nikdo není" smích "

Správce věže:" Ok, ozvu se"

Resumé: Mezitím se zjistilo, že pětku foukly větry co byly minulý týden a skutečně rušíme ikdyž jsme ze zásuvky, hlavne svoji pritomnosti.. To jsem se uklidnil, aspoň v něčem jsme první (antenní) na světě.

__________________

Old Post 17.05.2007 v 18:00
Insider je offline   Click Here to See the Profile for Insider   Find more posts by Insider   Click here to Send Insider a Private Message   Click Here to Email Insider   Visit Insider's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[zavřít toto okno]