Zobrazení Jediného Příspěvku
Shake
Moderator

Registrován: 02.01.2003
Příspěvků: 1018

Team Member: MOD

Příspěvek č. 1 

Jenom takovy postreh k diskuzi o kvalite produktu ..
Ten spoj od Insidera mame na jednom baraku (ne primo my, poridili si ho jedni co od nas berou inet), montovala ho Ostravska firma. Je to verze 40Mbit (aspon tak jim to bylo prodano), z pred nejakych 2let? No pruchodnost je max 32Mbit, firma to instalila cely pulden (jen na nasi strane). Jak jste se bavili o UTP, tak to doporucili obycejne, ze to staci, je ho tam ke 100 metrum, na interface v ciscu:
710173188 input errors, 708842506 CRC, 0 frame, 0 overrun, 0 ignored

Nevim nakolik rvali/nervali, ze to proste funguje blbe, neni to moje zarizeni, ja uz bych to vyhodil davno .. mame vedle toho dneska alcomu, na kterou jsme natahli super drahy kabel a ta jede jak vino (mimochodem v ciscu to nebude, je to uz 3 switch co tam je a taky porty se zkousely jine ..).
Navic pri instalaci, ktera trvala pulden, bylo pri ni zniceno svetlo, ktere jsme pak museli nechat opravit (tu firmu co to montovala uz jsme nevideli, a kdyz se asi neco znici je to na ucet zakaznika), bylo treba pajet nektere veci, 'POE' injektoru se bojim dodnes dotknout (udajne se rucne odvijely zavity z civky). 'POE' ma obyc UTP, jeste ke vsemu drat a na sobe konektor za 3Kc vcetne DPH. Co se prosmyknu kolem musim davat pozor, abych nahodou drobne nezavadil, neb je hned problem ..

Nevim jaka je situace dneska, ale u nas jako zakaznika ztratila ta firma duveru a bude mit velky problem ziskat ji zpatky. Radsi momentalne investujeme do o neco drazsi alcomy, kde jsme zatim nemeli jediny problem ..

Na druhou stranu je treba objektivne rict, ze zadny provozni problem nenastal (nechodim to kontrolovat, takze netusim co rezne/nerezne), nicmene myslim, ze vnitrne je to udelane dobre. Jenom myslim, ze byste si opravdu meli dat zalezet na vsech detailech, protoze detaily jsou dneska prave to co prodava ..

Old Post 14.01.2008 v 15:20
Shake je offline   Click Here to See the Profile for Shake   Find more posts by Shake   Click here to Send Shake a Private Message   Click Here to Email Shake     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[zavřít toto okno]