Zobrazení Jediného Příspěvku
kabelnet
senior member
zastupce cloudu 10.41


Registrován: 22.07.2003
Příspěvků: 1578

Příspěvek č. 1 

Majku toto není spor mezi mnou a BD. Toto je spor v první řadě vlastníka bytu a jeho společných částí vs BD vs Jablonka zejména o to že, já chci regulerní rádiovou linkou propojit cloud 10.41 s cloudem 10.33. Jablonka zde antény má na peery s kdekým a je zvláštní že, když zrovna já něco chci udělat tak to nejde když jsem Símu požádal at mne umístí anténu na střechu tak mne řekl at si ji dám na okno v dopise od BD se dovím že, jim zřejmě Síma řekl že, tu anténu mám na okně. Takže to opradu není jen spor o to že, BD pro jiné vymýšlí nesmyslné podmínky a Jablonce která se hlásila k CZFreee a ted ho zpoplatnuje pronajímá střechu za 1,- kč já jsem třeba ted naštvanej na lidi z Jablonky i kvůli tomu že, zpoplatnují CZFree trafic.
OK zaplatil jsem poplatky i za CZFree trafic a potřebuju na střechu si dát anténu nevidím v tom nic zvláštního když je tam má Jablonka proč by je tam nemohla mít paní Kabelnetová když budou stejně jen jako spoj pro CZFree a maximálně tak pro Inet pro mne.
Když tu napíšu at mne Síma dá konfy na bgp mezi 10.41 a 10.33 tak je ticho po pěšině. Hlavně že, mne neustále říká přijd na sraz to se vyřeší doposud se nic nevyřešilo a akorát tu začínají lidi být naštvaný.
prostě nechápu jedno jablonka má antény na střeše protože je baví CZFree mne baví CZFree taky a na střeše je mít nemůžu??? tak není to jak u blbejch dokonce ještě narozdíl od Jablonky máme tu mega BD požadovanou registraci.
bohužel prostě jsou zde na jablonku připojení představitelé BD tak je to ok, když chce něco paní kabelnetová tak může jít do hajzlu. Bohužel to svědčí o kultuře nejen BD ale i OS Jablonka.
jak velkej je problém tam ty dvě antény dát a připojit to k ethernetu? Zvlášt když tech antén je tam tuna pro kdekoho. Jak velkej problém je dát koordináty pro BGP. Jak je videt velkej a to svědčí tak leda proto že, Símu už zřejmě nějaké CZFree asi fakt nezajímá.
Když tu byla ta debata o NATu Jablonky tak by možná neškodilo splitnout símova AP do NON-CZF když byla splitnuta Landova ve Vestci.
jeste doplním jak jsem uvedl pokud mne Síma na konkrétní otázku zda by byl ochoten dát mne dvě antény na střechu řekne že, si mám dát antény na okno na chodbu tak to asi zase tak uplně není jen o jednání s BD.
Můžu fakt říct a to zcela otevřeně a Vážně že, dnes mne mrzí že, jsem kdy něco udělal pro Jablonku a jedno jestli to bylo lezení po sklepích vožení materiálua cokoliv dalšího. Vše bez nároku na nic v tomto je czelanet aspon spravedlivější a proto lidem z tohoto sdružení fandím. Tím si u tebe Majku nechci šplhnout ale, kdy tady někdo dostal třeba měsíc zadarmo že, šel a natahal někde kabely??? No nevím o tom. Bohužel síma se obklopil asi ne uplně super lidma (ono mne stačilo to poslání do prdele slušnou formou a pár keců o debilovy co dokáže dotyčného vytočit do běla) podle toho to zde asi funguje at odměnování či spíše neodměnování pomoci na stavbě sítě apod. Takže asi tak spíš je to tu o uzavřené skupince pár vyvolených co si jedou svojí za peníze pár členů co jim je na to dají to je celé. A ostatní kdo nejsou mezi vyvolenýma at jdou do hajzlu. Skoro se nedivím Dannymu že, vystoupil z rady když vidím tot mrzí mne i to že, jsem hlasoval pro ponechání Símy adminem. Mrzí mne to právě protože, jsem čekal že, když nic jiného pošle aspon to nastavení BGp. To věřím tomu že, se spíš domluvím s Vámi v Czelanetu a domluvit se chci.
K.

__________________

Naposledy upravil kabelnet 22.03.2008 v 02:25

Old Post 22.03.2008 v 02:12
kabelnet je offline   Click Here to See the Profile for kabelnet   Find more posts by kabelnet   Click here to Send kabelnet a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[zavřít toto okno]