Zobrazení Jediného Příspěvku
stepik
Junior Member

Příspěvek č. 1 

ok, jsem neslusny clovek, priznavam....

mozna si ty stranky precti ty, protoze nic jineho tam fakt neni.

jestli jsi to vzal jako napadani, tak to tak asi beres vsechno, no comment.

ad peering a dohodnuti se a vubec flame: ??? Narazis na to, ze v dejvicich byla cast funkcni infrastruktury a vy jste ji vicemene bojkotovali? Ze jste se nepokouseli dohodnout o jakemkoli propojeni, nebo o integrite cloudu? Mimochodem me to litalo na E55 taky 250KB z xmasu a ted to jede na hovno, ale nikdo do vas neprudi, ze mi to zarusujete. Na orechovce byl xmas taky drive nez vy, ale vy jste 350m od nej vystaveli AP vaanja, na kterem vam to ted jede na hovno. Mozna taky diky xmasu. Tak co do me prudis, za to ze pokrejvam uz vykrytou oblast a tim vas rusim, kdyz jste to udelali driv. A taky jste se xmas ani neobtezovali zkontaktovat, jestli se nerusime, ani naznak pokusu o kanalizaci ze strany vaanji. Nechapu vase pripominky, nerealizovane treba ve foru "sraz lidi z okoli hadovky" uz driv. Sorry, to je konec z moji strany, jestli se porad jeste chcete domluvit o kanalizaci, jako naf, se kterym jsme v kontaktu, tak to udelejte a neflamujte tady...

ad napadanui a spekulace: Nespekuluju, jen jsem si precet text na hanspaul-city.net a tam nic jinyho nepisete, nez to co jsem napsal a vyslovil svoji domnenku, (resp. odvodil ze stranek) ze neposkytujete uzke pasmo zdarma a ani pripojeni do czf bez nutnosti platit za net. A od toho odvozuju, ze vam nicim providerskou strukturu

rovnou si ten prizpevek zmoderuju, protoze to JE flamewar. A ty predtim byly taky...

netstumbler neprilozim. nemam.

Naposledy upravil stepik 12.11.2003 v 21:16

Old Post 12.11.2003 v 20:59
stepik je offline   Click Here to See the Profile for stepik   Find more posts by stepik   Click here to Send stepik a Private Message   Click Here to Email stepik     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[zavřít toto okno]