BBC je tedy podle tebe rejdištěm bejvalech agentů KGB. Za odvysílání polopravd se tam letí hned, ani se nestačíš vohlýdnout. Tradice víc než 70 let snad mluví za vše.
Moora rád nemám. Filařsky je příšernej a všechno šije horkou jehlou.
Curtis, ale není ani levičák. To co v tom filmu je, je jen směsice pravdy a jeho osobních návrhů, jak se dá na celou věc dívat. Občas jsem sním souhlasil, občas ne. Ostatně autentické výpovědi lidí z obou stran, o kterých tam mluví, také ledacos naznačují. Ověřit si to můžeš i sám - ty informace z kterejch vychází nejsou nedostupný.
Připomíná mi to jeden kreslenej vtip: "Naše lež a nenávist zvítězí nad vaší lží a nenávistí".
to lazna: ostatně i to, na co si tak popudlivě reagoval, si můžeš ověřit sám
Naposledy upravil Michal Cepela 05.03.2005 v 19:09
ještě k těm vulgarismům. Dobrá provokace občas odkryje svinstvo pod fasádou "svatoušků". Jednou z deviz všech velkých plebejů je právě tohle. Vhodnost provokace vychází ze životních zkušeností.
Napsal jsem, že republikány volí stalinisticky orientovaní voliči, ne že je volí jenom tihle voliči. Jinak ten rozdíl není zas až tak velký. Kolik obchodních společností má rozhodující vliv na politiku USA v současné době a z jaké politické ideologie republikánská strana v současnosti těží? Já volím i podle toho, jak působí zahraniční politika na blízké i vzdálené sousedy a na kamarády, které mám po světě. Nacionalismus je sobecký a to je asi tak všechno.
To fyzik: dočkáš se neboj, jen mi dej ještě tak čtrnáct dnů.
K tomu TGM. Wilson byl demokrat, Masaryk byl aktivní v odboji proti c.k. mocnářství a založil republiku, tyhle zásluhy Dabja nemá. Jinak TGM nijak moc neobdivuju, ale furt lepší intelektuál než naftař.