Vzhledem k tomu že, čas od času jezdím kolem Styxe a od Neděle jsem teda určitě kolem nejel tak jsem si toho nevšiml a tudíž uznávám že, tato info mne unikla takže sem natvrdlej. No tak to je blbý tak to mne bude trvat trochu víc splašit dvě antény. :( To bude do konce měsíce. k.
Cloud Jihovychod (AS64541) muze peerovat s Jablounkou, Jarovem, Hostivarem, Jizakem a Edorasem (to je snad vse...). Jenze jedna z jeji casti, sit HMNet muze peerovat primo jen s Jizakem a Hostivarem, kdyz srovname par pamelaku se zemi, ostatni peery jsou sprostredkovany pres ostani site jako jsou Kyje (aka Kabelnet), Horni Pocernice, UHLan a cast Haji, jenz vsechny svym rozsahem spadaji do cloudu Jihovychod.
Tak styxe jsme doufám domluvili až to bude zavolám.
Dále tu je s Símou domluvený tunel na Prosek posléze linka Horní počernice nebo černý most<>jablonka. Tedy ten samý panelák kde je Jablonka peer bude o domluvě se Símou a o tom kabelu kterej to propojí.
V cloudu jsou dva významné subjekty kabelnet a pár lidí kolem toho a samozřejmě HMNet a také pár dalších lidí kolem toho. Všichni ať více či méně spolupracujeme, zachlastáme, pokecáme, sem tam postavíme, řešíme konfíme ku spokojenosti aspon doufám všech. Samozřejmě že, HMNet a Kabelnet navenek mimo czfree vystupují samostatně ale, jsme jeden cloud. Spousta lidí náš systém nechápe ale, proč se dělit? Jen kvůli rozsahům? Když přijde na průser jsme schopni si pomoci. Prostě nemáme mezi sebou problém. A o tom snad czfree je? Myslím že, ted vyjadřuju obecně známou věc. Myslím si že, tohle je info které je fakt ale, profláknuté už pár let. Koordinace peerů v rámci czf se starají zejména a hlavně Gookin a kabelnet. Zdravím k.
Lazno tebe nemá cenu komentovat přišel jsi mne na tolik času a peněz že, by jsi radši měl bejt ticho když někdo ublíží tobě otravuješ s tím celý forum ale, běda když se ozve na tvou adresu. To že, prebíráš hotový klienty................. atd atd je ok. Co teda třeba využíváš v cloudu jihovýchod za rozsahy pokud Vím tak ty prosecký to fakt svědčí pro super spolupráci z tvé strany. Jo že jsi ten spoj nabídl? Hahaha se tu děláš akorát hezkej. Co se týká čekání čekali jsme na tebe 2 roky než ses při...... a pak se mám asi kvůli tobě do tejdne po....... k. pak to dejte někdo ot.
No Danny nedávno jsem pročítal diskuzi o Simnetu a taky to kolidovalo s tím co tu píšeš. Zase to že, něco nestíhám neupírá zásluhy typu propojení Jablonky, HMnetu a dalších jinudy. Tady mne spíš mrzí to že, jsem měl výbavu na spojení na Letnany, Vysočany a bohužel nebyl zájem. Zůstalo jen u spojení na HMNet a Jižák a k Vám na žižkov. Směrem na sever to edy ted budeme řešit tím tunelem aspon na tom jsme se domluvili a posléze chci udělat linku k sobě domů.