tak nechci to zakřiknout, ale je to skoro rok, a krom prvotního problému se zaměřením, to dává 100Mbit FD s přehledem. Zvládá to i více, ale to zatím nepotřebuji, tak omezeno.
dle kalkulacky by to melo byt schopne s nizsi modulaci fungovat i na tuto dalku. Muzes prosim napsat jaky pouzivas vykon? zvazoval jsem nasazeni na vetsi vzdalenost (5-6km) a nejakych 100-200Mb by asi stacilo.
na 1,5km mame aktulane airfibery 2 a kdyz uz drzim nahradni jednotku ve skladu a spoj jede opravdu dobre, tak jsem zvazoval jeho nasazeni i do mist kde aktualne presluhuje nejaka pomalejsi desitka...
me prave prislo ze 24GHz je vcelku dobre pasmo co se tyka deste a vody a ze proto je tam povoleny jen tak nizky vykon.
edit: jde mi tedy hlavne o reference nekoho kdo uz to na delsi vzdalenost ma....
Hmm tak se vsem omlouvam. Nevim kde jsem ve vypoctu udelal chybu, ale sekl jsem se o 10dB. Ted kdyz vidim jak na hrane to je, tak nema smysl o tom ani uvazovat. Cekal jsem tam tech 10dB navic a s tim by se o tom uvazovat dalo, takhle je to nesmysl.