Takze v sobotu u me byl ochotny StB a meril signal, zatim jenom z okna, ale jediny signal byl od K2. DarkArt vubec. Dalsi level bude testovani ze strechy.
No zatim je graficka zakopana. Zkouseli jsme to ale bez vysledku. Takze jsem zatim u klasickeho pripojeni k providerovi. mam tu ale dobrou sitku a zajimavej warez server. StB kdysi zvazoval moznosti ... mozna se uz neco zmenilo a sance na pripojeni budou vetsi. Kzdopadne graficka 28 je hned vedle, a pokud nebydlis v nejvyssim patre ( server a switche mam dole), tak te mohu pripojit treba hned. )) A czfree bychom pak resili spolecne ( treba mas lepsi vyhled nez ja).
Z puvodniho kanalu 9 (asi kolidoval s DarkArtem na kanalu 10) jsem preladil na 2, od vcerejska ale silne poklesla kvalita, packetloss 10-20% i par metru od anteny. Na kanalu 3 se objevily dve jakesi pomerne silne "SITxy" - ze by to bylo tim? Takze preladuju na kanal 1 a zatim to vypada, ze to pomohlo - uvidime. Doufam, ze na tomto kanale se uz s nikym rusit nebudem.
jsem na techto strankach amaterem a novackem, bohuzel se mi nepodarilo dostat se na mapu prahy, pouze cr, pricitam to vlastnimu diletanstvi, ale nejaka dobra duse me odkazala na vas,
ja bydlim v xaveriove ulici, mam tak trosku obavu, ze to bude prilis pres kopec..
je to vlastne u sanopsu. vyhled mame spis na druhou stranu..
jak muzu zjistit, jestli by neslo pripojit se k vam?