Nedávno jsem si pořídila notebook s wi-fi a nalezla s jeho pomocí ve svém okolí (Petřiny - poblíž hotelového domu) vícero otevřených sítí, k nimž se mi ale nepodařilo připojit. Dá se podle jejich názvu zjistit, kdo to je - a eventuelně se s ním nějak domluvit?
Jedná se třeba o AP s názvem "linksys" (00-12-17-DC-ED-3D)nebo "herman" (00-1D-60-04-AC-82).
Třeba patří k CZ free...
Jinak se omlouvám za případné nepřesnosti v terminologii, jsem wi-fi začátečník.
AP z CZFree maji obvykle slovo CZFree nebo czf primo jako soucast ESSID. Linksys je vyrobce sitovych komponent, takze nejspis nekdo rovnou vybalil AP z krabice a zacal ho pouzivat...
Zdarec
shanim pripojeni v ulici na petrinach 1793 jedna moznost byla zrejme pe3ny.cz ale chlap co mel prijit to aspon premerit tak bez omluvy neprisel (cimz me samo trochu nasr***) nevite nekdo o jiny moznosti pripojeni v tyhle lokalite mam okna otoceny bohuzel od ulice no ale nejspis by to slo pichnout i na strechu.
dik za info
jirzy
Zdravím, jelikož se v lednu budu stěhovat na Petřiny (ulice Krásného) a v bytě je cosi od pe3ny.net, rád bych se dozvěděl, zda pe3ny.net jsou stále alespoň nějakým způsobem spojené s CZFree?
Při rychlém ohledání jsem na rozsahu 10.51.0.0/16 z kLfREE nenašel nic pingatelného :(.