Všichni kdo máte zájem, v Měšicích již dva a půl roku funguje bezdrátová sí? VES-NET. Sí? je připojená pevnou linkou (FWA okruhem) o rychlosti 2Mbps. V současné době se plánuje propojení s CZFree.Net buď přes Třeboratice nebo rovnou do Čakovic. Obec poskytuje připojení do Internetu široké veřejnosti (a na území obce hradí náklady na připojení). Zájemci o připojení kontaktuje obecní úřad nebo mě.
17.03.2004 v 18:17
Nx24
Newbie
Připojení pro Líbeznice, Hovorčovice, Sluhy, Veleň, Čakovičky, .....
Jelikož mi 1. května končí smlouva s telecomem, rád bych vědel jak a jestli je možnost se připojit na czfree.net v Líbeznicích, bydlím v Martinově ulici čp 142, budova bývalé školy, v přízemí je knihovna.
zkus se poptat lidiček z clodu severovýchod tedy Asistent Dáblice drzhor Čakovice nebo kluků z Třeboradic. Osobně si myslím že, nejvhodnější by bylo se poptat Asistenta v Dáblicích. Zdravím Karel
jsem se maličko upsal nedošlo mne že, Nejsi - Klapik v Líbeznicích tedy to platilo na Líbeznický. Aby zjistili kam a co vidí atam se připojily. Zdravím Karel
nemate nekdo na zkousku silnejsi antentu (20db a vice)? chtel bych testnout spojeni na AP Trebo, ze strechy vidim komin teplarny, ale je to dost daleko
potom bych to mohl poslat dal na Libeznice a Sedlec tam vidim dobre
Cau,mozna to je v tehle oblasti O.T.,ale myslim,ze by se to melo vedet:
Ahoj lidi,jak to vypada s AP v Hovorcovicich?
Prave jsem tu spustil APecko,snad bude k necemu dobre
Jake jsou volne kanaly?
Parametry AP:
-essid: CZFree.Net.hovor
-kanal: zatim 10
-poloha: upresnim a zanesu do mapy
Kdo chce,tak muze testovat...je tam opet 1Mbit inetu z komina a czf...jeste tu blbne ospf,ale to doladim...
zdar
Tak po delší době bych se chtěl zeptat, jak do vypadá v Líbeznicích. Chtěl bych si tam teď zřídit připojení (konečně dokončujeme rekonstukci) Jedná se mi jen o CZF porvoz. Sice vím, že hned na vedlejším baráku je AP pravděpodobně CZNET, který alespoň částečně routuje zbytek CZF, ale nevím jak by to bylo s připojením only CZF bez inetu. A za druhé když už do toho budu investovat, tak bych to rád postavil na 5GHz a všechno co jsme tam našl je na 2.4.
Proč tam nikdo nemá zanesenej svůj NODe v mapě? Je to proto, že všechny pořipojení co tam jsou, jsou komerční?