kabelnet
senior member zastupce cloudu 10.41
|
krámy nemám vlákna skutečně někdo promazal jestli jsi to nebyl ty omluva ale, byli to i vlákna kde se komunikovalo.
založil jsem vlákna která spíš budou podle uvažení možná i na rozdělení snažil jsem se dělat aby lokality sousedily spolu ale, jinak jde o oblasti v řádu desítek km čtverečních. Vlákna tam dříve byli a bylo jich ještě zbytečně víc. promin to by se vlákna ve finále mohla sloučit ne podle obvodů ale, AS a jenže by nikdo neveděl o čem toje myslím si že to je výstižný lokace AS k kterýmu to patří na prvním postu co má každej dělat nevím ale místem jsem neplýtval naopak.
A krámy nemááááám Karel
PS k tomu slučování to je asi jako by jsi chtel sloučit JM+Mecholupy + Petrovice+ Uhřiněves protože je to "blízko" opakuji původně každá jmenová městská část měla svý vlákno počítám li dobře tak jich bylo původně cca 13 místo 5-ti například pokud by tě napadlo sloučit např. Kyje a Kyje-Hutě tak spácháš např. velkou blbost promin že, to říkám takhle ale například délka Libně je nekolik KM od Palmovky až nahoru na L8dví Kyje jsou od Vojenského letiště až po Prefa-technoplyn taky pár km kde třeba já do Hutí i nevidím . To jen na vysvetlenou proč to nejde jen tak házet do jednoho. v Jednom vláknu by byli třeba i tři skupiny lidí kterejm by se tam motali druzí tot můj názor.
Naposledy upravil kabelnet 09.06.2005 v 21:37
|