Omluva za výpadek na Kyjeroutru kdy jsem se naštval a předělal kompletně kabeláž. Takže střídavě nešli linky Gookin<>Kyje, Kyje<> Pacínek a AP. Výpadky na multilinku mohli ovlivnit provoz i v HMNetu.
Děkuji Gookinovi za spolupráci. Přeji hezké vánoce. Zdravím Karel
ahoj VIRNIKU rovnou se obrat na Gookina a Raptika zdravím. Nastavení a běh techto vecí bude stejne v lokalitě kyje, černý most v jejich kompetenci.
zdravím Karel
Dobrý Večer,
o lokalitu Černý Most se snažím starat já - směr do města a kolega z Horních Počernic logicky směr do Horních Počernic.
Zmíněné AP na starost nemáme na starosti ho má Pacínek což vypovídá i názvu sítě. CZFree byl připojený nějakou chvíli před 3-mi lety - koukám výš už je to před 5-ti lety. Jinak distribuje nějaké UPC nebo ADSL připojení. Zdravím K.
Ahoj sem tu novi a sem z toho docela jelen bydlim dolezalova 1034/7 a pres notas chytam na jednu nekdy na dve carky CZfreenet Pacinek2 ale kdyz se na to chci pripojit tak mi to ukaze system windows se nemuze pripojit tak prosim o radu co je potreba udelat uz sem neoc cetl ale moc sem nepochopil dik.
Zdravím,
ohledně připojení na uvedené přístupový bod - AP je potřeba se domluvit s jeho vlastníkem což nejsme my. Vzhledem k tomu, že se AP nachází na stejném domě kde bydlíte obávám se, že připojení nebude možné nebo nebude kvalitní. K.