už je to nějaký čas, co jsme se pokoušeli zahustit vzduch nad Vlašimí pár mikrovlnkami. Jestli máš ještě chu? propojit se s dalšíma lidičkama, věnovat kus svého úsilí i času, nastal vhodný okamžik se opět ozvat!
Protože se v SO 9.4. ukáže ve Vlašimi Cheaty99, který rozjel s kamarádem jednu sí? nedaleko Sokolova a je ochoten nám píchnout radou i motivací , navrhuju toho využít a udělat v SO večer sraz. Osobně jsem pro kavárnu dole na Žižkově náměstí, kde je poslední dobou (až proklatě velký) klid, ale klidně navrhněte i hospu, kam se vejdem a kde se budeme slyšet i vidět. Definitivní termín (možná půjde o neděli), čas, místo a přibližný program pošlu sem do pátečního večera.
Zprávu please šiřte dál a do fóra napiště, kdo přijdete, a? máme představu.
Zatím čus, Kuba
Naposledy upravil kuba.konas 06.04.2005 v 13:41
05.04.2005 v 11:56
Alex
Formerly known as Frogale zastupce cloudu 10.38
Zdar vsem. Ja sem uz sit ve Vlasimi rozebehnul davno. Nejdriv sem byl sam a jenom sem byl propojenej z prace domu. Ted uz mam sit se sesti lidma. Maj internet. Parime hry. Kazdej je z jinyho konce mesta, ale vzhledem k tomu, ze mam dobrou polohu, tak se na mne dostane kazdej. Na internet uz nikoho nepripojim, protoze mam konektivitu obsazenou. Ale pripojim kazdyho, kdo bude chtit hrat hry. Mam totiz partu kluku, ktery hrajou hry zavodne a vypada to, ze za chvili poloprofesionalne, takze se tvrde trenuje. Ale v zadnem pripade nedam sit k dispozici kazdymu. Potrebujeme rychlost a nechceme se nejak moc rozsirovat. Ale kdo bude mit zajem si zaparit hry, tak se muze ozvat.
Zdarec lidi,
omlouvám se, ale zprávu o chystaný akci jsem dostal v pátek až kolem šestý večer - a tak dlouho v pátek opravdu nepracuju
Dohodli jste se na něčem? Se mnou to bude bohužel zlý. Přes týden v Práglu a technicky taky nic moc (ale znám někoho... , kdo má s wifi dost slušný zkušenosti...)
Na druhou stranu by neměl být problém cokoliv umístit na střechu - rodinný dům na Vorlině, ulice Dobrovského.
2 Alex: co se týká komerčního řešení je možná lepší když přijdou lidi co dají rozumné ceny než cokoliv jiného terortel a spol. Jinak co se týká Vlašimáků zajímalo by mne zda by byl zájem propojit se rádiem do prahy. podmínkou je bohužel odber Inetu ovšem za podmínek které na 100% nenabídne lokálně nikdo. zdravím Karel