>ja sem nasel zatim 2 ....
>cim je ta deska naterena? vypada to jak kdyby to nekdo cele >ponoril do medu ....a zase vyndal.... ty IO sou nake leskle....
Hm haha smeju se jeste ted - daleko lepsi nez fotky tveho spoje.
Ano "spatne" jsou tam dve veci. Prvni je stabilizator - coz jsem vysvetlil na mailing listu ronji...Sorry ale stabilizator je "presne obracene " nez jak se "normalne" dava... Po par letech praxe si myslim, ze mam pravo napajet stabilizator podle jistych standartu. Pokud se drzis navodu, pak by me zajimalo co rikas na to ze jsou diry na blokovaci kondenzatory primo na DPS??? A co pak teprve rikas na ostatni blokovaci kondenzatory, ktere jsou "kilomter" vedle toho co maji blokovat a na kondenzatory, ktere visi jednou nohou vzhuru?...
Jestli myslis tou druhou veci zamenene poradi led, tak nastuduj vyhlasku 50, a pak blbe kecej... Ja ji /asi/ narozdil od tebe mam...
Plosnak je natren nepajivou maskou odolnou prurazu do 20KV a ne medem...
btw. nejake licence ti nic nerikaji co? Co takhle k tvym slavnym "bastlum" pridat schemata...?
btw. Nekdo kdo ma OP v sede plastove pixli co propousti kazdou "sracku" nema co rikat - koukni se laskave na sve okno . kabelu tam mas jak v Metrixu, laser prikryty PET lahvi... wow - asi jsi obevil ameriku co?
Me uz na stole beha 100mbit dlouho a taky s tim nemachruju...
Zamet si pred svym prahem a pak neco chytreho rikej...
Jen abych to upresnil. Zarizeni funguje ale dosah je priblizne /maximalne/ 50cm na 100MBit full douplex. Problem zrejmne tkvi v nedostatecne citlivem prijimaci. Pak uz jenom chybi machanika. Tu uz ale necham "odbornikum"...