Zdravim lidi, jsem "stastnym" vlastnikem nekolik techto AP a potreboval bych radu, mam je v rezimu klient proti compexum WP 11B+ a cim je mam dyl, tim vic padaji a padaji a padaji :( Mate nekdo predstavu jakym fw, pripadne nastavenim by se dal ten klientsky rezim uchodit ? Prostředí nezarušené, signal super, bud to uplne chcipne, nebo jsou na to priserny vypadky pri pingu (a to i v 2:00 v noci, kdy nikdo nevisi...). Diky vsem, kteří poradí, jsem docela zoufalej....
ja vim ze bys chtel slyset asi neco jinyho, ale zkus to kazdy den resetovat (tak minutu vypnout do toho proud). ono to ma nejak divny sklony pod zatezi, nejak se to casem rozesere, je dobry zkusit restart. vetsinou se to po nem uklidni na nejakou dobu. Pokud ti to dela hned po zapnuti, tak to ti potom nepomuzu
Proslo mi rukama uz asi 10 kousku a z toho dva se chovali presne jak pises.. Proste jsem je vyreklamoval a druhy kusy jsou OK..
Chce to jenom zatlacit na prodejce.. Ja bral primo ze 100megadistribution a nebyl problem.. Zrejme se v kazde dodavce najde par sunt kusu..
každej ovis má sklon k tuhnutí, problém je v tom, že mu občas hrábne při špatném signálu
většinou stačí dosměrovat přesně anténu či dát ziskovější
pokud i pak problém přetrvává, tak je špatný kousek, holt má trochu horší citlivost a kdoví co ještě
V režimu klient, pokud je zapnute DHCP Relay, hnusně vobtěžuje AP neustálou komunikací dotazy na portu 67 a 68. Dovede to docela zatížit spoj. Děje se v konfiguraci, kdy DHCP server není přímo na AP, ale dál v síti, na jiném subnetu než AP. Pokud je DHCP přímo na AP ve stejném sub, neděje se.