Nazdar,
zaujal me vami nabizeny zpusob pripojeni k Internetu a rad bych se pripojil k vasim aktivitam. Bydlim v Hradci Kralove Kuklenach, asi 200 m od zakladni skoly smerem ke trati na Prahu. Najde se nekdo z Hradce, kdo by mi byl schopny poskytnout blizsi informace o moznostech umisteni bodu a moznostech pripojeni?
Řekl bych, že v HK to zatím vypadá relativně mrtvě, ale snad se to časem zlepší ... - hlavně by to chtěl nějak zjistit, kde vůbec jsou potenciíální přípojné body ... - pokud by tohle bylo a bylo by víc lidí tak by něměl být problém někde sehnat i připojení na Net ...
No, pred trema mesicema sem prispival nekdo jmenem Fixa a rikal, ze uz je neco natazeny - Letiste Chlum - Kukleny. Tak se s nim ted snazim navazat kontakt a zjisit situaci.
To jsem tady viděl - ono těch pokusů bylo víc, ale hlavně by to chtělo
a) sehnat někde Net (to je docela problém, ale pokud se sejde víc lidí tak by se dalo něco sehnat - sice by to nebylo free, ale přeci jen pokud by to bylo tak 300/ měsíc tak je to snesitelný za rychlou linku a později by se to propojilo se zbytekem sítě - třeba přes transgas ...
b) trochu to líp zorganizovat - nejlepší by byla mapa ( už na něčem pracuju - bude to přímo pro HK ....
c) zjistit kdo všechno je v HK a ví o tom ...
Ja bych do toho sel, par dalsich lidi bych taky asi sehnal. Ale nevim, jak zjistit, jestli uz v Hradci neco takovyho funguje a jak se pripadne spojit s tim, kdo to spravuje. Dalsi otazka je, jak to dat vedet potencinalnim uzivatelum ... tezko dame inzerat do novin )
Pokud vím tak funguje, ale trošku jinak ...
Zatím mám taky pár lidí - pokud by to přesáhlo nějakej rozumnej počet tak by se i vyplatilo někde sehnat nepočítanou linku ....
Až budu mít karty tak vyzkouším jak to chodí z novýho HK a několika dalších míst ...