teraz bol u mna sused ktory mi tvrdi,ze mu moja antena rusi jeho eurotelacky internet,nejak sa mi to nezda,viete mi niekdo povedat ako je to s eventualnym ovplyvnovanim okolitych signalov?
vraj ma smerovu antenu hned pod mojou,len netusim naco mu je k eurotelu antena ked ma prenosny modem,diky
Ze by ho rusil to nedava smysl. Vykon Wifiny je podstatne mensi nez CDMA a navic je v uplne jinem pasmu (vyssim), takze ruseni to urcite nebude. Vypnuti na zkousku (pro jistotu) se da vrele doporucit, aspon budes mit stoprocentni klid
vypol som a susedovi to vraj slo,ma antenu hned nad mojou na jedne tyci,takze teraz neviem co,posunutie anteny o par cm asi nepomoze,ale stale som si neni isty ci to fakt rusi,rusenie spociva vtom ze mu skace signal nahoru a dolu,ked som ho vypol vraj ruseni pokracovalo ale mensi, a dokazalo ho to pripojit uz,
kurva divne
A nemáš tam 626 ??
Protože ta má nějakou subharmoniku práve okolo toho kmitočtu 450 MHz.
Mezi anténama to chce aspoň 50 cm.
P.S. Vypnutím tvého zařízení nedokáže, že je chyba u tebe. Klidně tam může mít něco blbě on, viz. hromada sporů kvůli televizi ala: "předtím mě to jelo a jak jsi to tam dal, tak nejede". Že má polské síto, x desítek let starý koax a kdovíco po cestě, mu už jaksi neva.