je tu někdo z Uhříněvsi kdo by se chtěl podílet na budování CZFREE ??? anebo tu bydlí jen samí důchodci a lidi co považují PC za ďáblův stroj ?? DOUFÁM ŽE NE, TAK SE OZVĚTE !!!
tak ahoj wifisto. dva lidi neni nic moc. problem je v tom ze bydlim na dost blbym miste, vidim pouze na ten panelak co je u byvalyho obchodaku(tusim Albert). kde mas pribytek ty??
udělal jsem do mapy node UHŘÍNĚVES, tak doufám , že se konečně někdo ozvete. zatím je modrý potřebuji někoho kdo bydlí výše než já aby mohl zezelenat. tak stále doufám
2 all: spojeni s Tomcatem je nerealizovatelne nebot na nej neni videt.
spojeni do Rican z Uhrinevsi nefunguje nebot v Ricanech je vsesmerovka a je to cca 6-7km !!
budu v Uhrinevsi budovat AP a spojeni bude na Prosek. v Uhrinevsi bude bud vsesmerovka nebo sektorovka. dejte vedet vasi polohu kdo by o to mel zajem at vim jakym smerem se mam ubirat ve svych dalsich uvahach.
Já bych měl zájem, jsem z Kolovrat. Když vylezu na střechu tak vidim ten panelák "Alfa" u Billy v říčanech a ještě žižkovskej vysílač a všechny ty paneláky okolo.
Ad Ricany: A v cem je problem. Ve vsesmerovce? Chces internet... tak se sloz s mistnimi na karte a smerove antene v Ricanech. Jestli je prima viditelnost tak je 5 km smesna vzdalenost.
Já si taky myslim že 5 KM je nic s takovouhle technologii (i když krátký vlny fungujou na delší vzdálenost) U mě je problém vtom že týhle díře (kolovraty) má každej pevnou a nikdo by internet nechtěl (a navíc voni jsou tady všichni vypatlaný, bydlim tady teprve 2roky a mám pocit že jsem se vrátil 50 let do minulosti), tady ani nevěděj co to Wi-Fi (nebo Wireless a nebo a? jim to popíšu i jako bezdrátový připojení) vůbec je!!!!!! Takže z Kolovrat jsem asi jedinej. Jen tak s čim můžu přispět : PC MMX 350 (3 pci, 2 isa na boardu nic kromě grafiky integrovaný neni, hdd 3.2 gb, cdrom 54x ale ta moc potřeba neni, ethernet Accton ???? 10/100 MB a to je asi vše).