Omlouvam se ze rusim s touto veci, ktera se primo netyka czfree, ale kamarad mi sdili pripojeni ADSL prez WLAN, protoze na sebe nevidime tak jsme to resili tak ze ja sem si postavil z 166Mhz Pentia na balkon router, moc dobre to nejelo a nakonec se uz vubec nerozjel a proto sem se rozhodl koupit HW router mohli by jste mi nejaky doporucit modem u kamose je Vigor2600Ge annex B. Nevite jestli potrebuju nejaky Acesspoint s routrem nebo staci normalni bez. A mohli by jste mi doporucit nejaky levnejsi (okolo 2000) co se na nej umi pripojit (nejspit s klient modem moc tomu nerozumim) jde mi jen o ten internet PREDEM DEKUJI
pokud jsem sám, tak mi stačí přímo můj počítač a klientská karta PCI WiFi. Pokud to polohou nevyhovuje, tak je možné sí? nastavit a použít pro příjem AP v režimu klient a kabelem UTP dotahnout připojení až ke stolu. Router je pro jednoho uživatele zbytečný.
Pokud ho už máte, nevadí, dá se zařadit do sítě.
Pokud to polohou nevyhovuje, tak je možné sí? nastavit a použít pro příjem AP v režimu klient a kabelem UTP dotahnout připojení až ke stolu.
Presne muj pripad jen nevim jakym zarizenim, staci na to normalni APcko s bez routru?.... nebo nemohl by jste mi poradit nejaky levny a osvedceny vyrobek...
Chapu to dobre, ze ma nejaky web rozhrani tam uvidim seznam dostupnych AP a vyberu nejake ono se to pripoji a pak tam nastavim MAC adresu v LAN meho PC?
Uz mi jeden dobrodinec vysvetlil k cemu je tam ten router... a proto vas naposledy zadam o radu, kdyz chci APcko s routrem tak jake vybrat aby umelo client mode se zakladnim firmwarem... ale aby to byl plnohodnotny klient ktery se mi spoji s tim aDSL , protoze druha strana nema WDS(moc se v tom nevyznam ale pres WDS by to jet nemelo, pry to chce opravdoveho klienta)
takze jeste jednou co chci APcko s routerem, ale plnohodnotnym clientem(ne wds) se zakladnim firmwarem(nelpepe G{54Mb/s})... myslite ze se najde nejake takove? úPopr. jestli muzete presne typ a link na obchod)